Carroll 1.23


Carroll o se polokalama faigofie mo le suia o le iuga o se komepiuta PC. O le atinaʻe e ofoina atu se lisi o ituaiga faʻatagaga. E faʻaaogaina i mataupu pe a iai nisi mafuaaga e le mafai ai ona sui le faʻaaliga faʻaalia e faʻaaoga ai faiga masani o le faʻaogaina o Windows.

Mataupu faavae o le taotoga

O le potu faigaluega e gata i se faamalama e tasi lea e mafai ai ona e filifilia mea e manaʻomia. O le polokalama e mafai ai e oe ona fuafua le iugafono mo tagata taʻitasi e faʻaaogaina. O loʻo i ai se filifiliga e faʻapitoa tele mo tagata uma e faaaogaina lenei PC. I le faʻaopoopoga i le faʻataʻitaʻiga o le screen, e mafai ona faʻamalamalama le fua o le lanu i le paʻu.

Polokalame polokalame

I totonu o faatulagaga e mafai ona e faʻaaogaina le mea e faʻamalosia ai le faʻafouina ma le faʻaleleiaina o mea ua filifilia ile atinaʻe.

Mama

  • Faʻaaoga fua;
  • Lomiga Rusia;
  • Faʻatonuga faigofie.

Faʻafitauli

    E leʻi iloa.

O le mea lea, e ala atu i le polokalame a Carroll, e mafai ona e suia le iugafono a lau PC, aʻo tausisia tulaga patino mo soo se tagata e faaaogaina.

Tatala Carroll mo se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Tele Polokalame o fofo mata Le Suiga a HotKey Suiga Pixresizer

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Carroll o se polokalama komepiuta lea e faʻaaoga e suia ai le iugafono o le mata. Faʻaaoga pe a le fesoasoani le Windows OS.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: O le SZ
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.23