Skype mataupu: e le oi ai le itulau

Afai e manaʻomia, i le ASUS laptop komepiuta, e mafai ona e aveeseina le piano i na mea poʻo isi faʻamoemoe. I lenei tusiga o le a tatou faʻamatalaina pe faʻapefea ona faia lenei mea.

Aveese le piano mai le komepiuta

E tele faʻataʻitaʻiga o laptops na faia e ASUS. Ae ui i lea, i le tele o mataupu, o le pipi e tutusa lelei le fausaga.

Filifiliga 1: Aveesea piano

Afai e te faʻaaogaina masani le komepiuta ASUS, lea e le fesoʻotaʻi ma masini taʻavale, e mafai ona e aveesea le keyboard e aunoa ma le maeʻa. Ina ia faia lenei mea, ia na o le aveeseina o ni mea.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻasolosolo se komepiuta ile fale

  1. Aveese le komepiuta, aveese le maa ma faʻapipiʻi le tau.
  2. O le komepiuta i luga o masini ASUS o loʻo umia e nai palama palasitika o loʻo i lona pito i luga.
  3. I le faʻaaogaina o se tamai sikulifaata, faʻapipiʻi lemu le latotiga faʻapipiʻi seia oʻo i luga le papa i luga o lona maualuga.
  4. E tatau foi ona toe faia i le isi itu. E toalima i latou.
  5. Pe a faʻasaʻo ese le piano mai luga o mauga, sinaʻi tosoina i luga e iu lava ina toso ese mai le mataupu.
  6. Faʻalelei le kesi, tatala le avanoa i le nofoaafi.
  7. Faʻasese le uaea fesoʻotaʻi mai le fesoʻotaʻi e ala i le tosoina i tua mai le mea faʻapipiʻi.

A maeʻa lena mea, o le a le atoatoa le piano ma e mafai ona faʻamamā pe suia.

Filifiliga 2: Faʻatonuina le keyboard

O lenei laupepa e mafai ona maua i luga o le komepiuta komepiuta o ASUS i aso nei ma e ese mai i isi masini ona ua fausia i luga o le laulau pito i luga. O se taunuuga, na o le pau lava le auala e teu ese ai o le faʻamaʻapeʻa atoa lea o le komepiuta.

Tatala le komepiuta

  1. Liliu le masini i luga, aveese le maa ma vavae le masini mai le eletise eletise.
  2. Aveese uma fao i le pito i tua, tatala avanoa i nisi vaega o le masini.
  3. Afai e tatau ai, ia tape mea vaaia, lea e masani ona faasino i le kiliva, le lelea ma le RAM.

    O nisi faʻataʻitaʻiga ma se keyboard e mafai ona tatalaina e ala i le naʻo le faʻasolosolo o pito i luga o le pito i tua.

  4. Faʻaaogā se sikuliti uila vevela poʻo isi meafaigaluega talafeagai, aveese le pito i luga o le komepiuta mai tua. E ala i le avanoa na faia i le va o le laupapa ma le tapuni, faʻapipiʻi ma le faaeteete ia faʻaaliga vaaia uma.

Aveese le piano

  1. I le taimi nei, ina ia mafai ona aveese le piano mai le mataupu, o le a tele se taumafaiga e tatau ona faia ona o le uʻamea. Muamua e te manaʻomia le aveeseina o le ata tifaga puipui, lea o loʻo manaʻomia i le lumanaʻi.
  2. O le vaega uʻamea ma rivets e tatau ona ave muamua. E mafai ona e faia lenei mea i se sikul ° uila, vavae ese mai le faʻavaa o le komepiuta.
  3. O le totoe o le manaʻoga e faʻapipiʻi ma le faʻaeteete tua o le pito i luga. O le mamafa e tatau ona faʻaaogaina i nofoaga o loʻo i ai ia mea autu.
  4. I le tulaga o le aveeseina lelei, o le a aveesea le piano ma e mafai ona suia.

Afai na faaleagaina le kaseti i le faagasologa o le faʻaaogaina, o nisi faafitauli e ono tulaʻi mai i le faʻapipiʻiina o le komepiuta fou.

Vaʻai foi: Taofiofi le tagata lava ia keyboard

Faaiuga

I luga o le ASUS brand laptops, i le tele o tulaga, o le keyboard o le mauga sili ona faigofie, ae o luga o isi laptops o le faagasologa e mafai ona avea ma se faasologa o le sili atu le faigata. Afai ei ai au fesili pe faʻapefea ona e faʻaaogaina i masini ASUS, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi mai i matou e ala i faʻamatalaga.