Polokalame Microsoft Excel: faʻaigoa ulu

O ulutala na faia mo se taimi umi lava, poʻo le sili atu ona saʻo, i tua i le 1895, pe a fanau mai le falemaʻi. Na faʻaaogaina i ata lemu - e manino lelei pe aisea - ae o le taunuu mai o ata i ata tifaga, e leai se mea ua suia. O le a le mea e talanoa ai, pe afai i le 2017 i luga o le televise vitio YouTube, e tutusa lava ia ulutala, lea o le a talanoaina atili.

Faʻamaonia pe faʻamalo ulutala

O le mea moni, ina ia mafai ona faigofie ia subtitles i le vitio i luga o le YouTube, e tatau lava ona e kiliki i le faʻamaufaʻailoga fetaui.

Ina ia momotu, e tatau ona e toe faia le mea lava e tasi - toe kiliki i le ata.

Taua: O le faʻaalia o lau atigipusa e ono ese mai mea o loʻo faʻaalia i le ata. O lenei itu e faʻatatau tonu lava i le tulaga o le faʻafanua ma le lomiga o le faʻafouina o le punaoa lava ia. Ae peitai, i le taimi nei, e leʻi suia lona tulaga.

O na mea uma, na e iloa ai le auala e mafai ai ma faʻamalo subtitles i le vitio. I le auala, i le auala lava lea e tasi, e mafai ona e faʻaalia le faʻaaliga o masini otometi i luga o YouTube, ma le mea o le a faamatalaina atili auiliili mulimuli ane i le tusitusiga.

Faʻamatalaga faʻapitoa

I le tulaga lautele, o le taʻavale aunoa e toetoe lava a tutusa ma le le faʻaaogaina (tusi lesona). Talu ai e faigofie ona mate, o le mea muamua e faia e le auaunaga YouTube, ma o le isi mea na faia e le tusitala o le vitio. O le mea moni, e le pei o se tagata, vitio leai se agaga talimalo talimalo algorithms e masani ona manaʻo e faia ni mea sese, o lea e faʻafefe ai le uiga atoa o fuaiupu i le vitio. Ae sili atu nai lo le leai.

I le auala, e mafai ona e faamatalaina faʻauluuluga o le ulutala e tusa lava pe leʻi mafai ona e faʻatagaina le vitio. E tatau ona e kiliki i le kesi i le tagata taalo ma i le lisi e filifili ai le mea "Subtitles".

I totonu o le faʻaaliga vaaia, o le a faʻaalia oe i le eseesega o gagana eseese o le subs ma o le a faʻaalia ai le fea o nei mea e otometi ona fatuina ae leai. I lenei tulaga, e naʻo le tasi le filifiliga - Rusia, ma o le savali i le faʻasinomaga o loʻo taʻu mai ai na fatuina i latou lava. A leai, o le a leai lava.

E mafai foi ona e matamata i tusiga uma i le taimi e tasi. Ina ia faia lenei mea, i lalo o le vitio, kiliki "Sili atu", ma i le lisi autu, filifili "Ata Vitio".

Ma i luma o ou mata o mea uma o loʻo faitauina i le vitio o le a aliali mai. E le gata i lea, e mafai ona e vaʻavaʻai i le mea na faʻailoa e le tusitala se fuaiupu faapitoa, lea e matua faigofie pe afai o loʻo e suʻe se nofoaga patino i le vitio.

E tusa ai ma taunuʻuga, ou te manaʻo e matauina o le taʻavale otometi e matua patino lava. I nisi o vitio, e tusitusi masani ma mafai ona faʻaaoga, ma i nisi - i le isi itu. Ae o se faʻamatalaga tatau lea. O le faʻavaeina o ia togafiti ua faia e faʻaaogaina ai le leo, ma o le polokalame e faia saʻo. Ma afai o le leo o le toa o le vitio ua saʻo ona faatulagaina, ua manino lana tusitusi ma o le pueina o ia lava ua lava lona lelei, ona faia lea o ulutala e lata i le atoatoa. Ma afai ei ai ni leo i luga o le faamaumauga, afai e tele ni tagata o talanoa i le taimi lava e tasi i le faavaa, ma i se tulaga lautele o nisi ituaiga o mea o loʻo alu, e leai se polokalama i le lalolagi e mafai ona tusia se tusitusiga mo sea pisinisi.

Aiseā e le faia ai ni soʻotaga puʻupuʻu aunoa?

I le auala, matamata i vitio i luga o le YouTube, e mafai ona e iloa e le o iai uma ni ulutala, e le o se tusi lesona, ae o ni masini faʻapitoa. O loʻo i ai se faʻamatalaga mo lenei mea - e le o faia pe afai:

  • o le taimi o le vitio e umi tele - e silia ma le 120 minute;
  • o le gagana vitio e le o amanaiaina e le polokalama, ma i lenei itu YouTube e mafai ona iloa le Igilisi, Farani, Siamani, Sipaniolo, Potukale, Dutch, Italia, Korea, Iapani, ma Rusia;
  • e leai se tautalaga tagata i uluai minute o le pueina;
  • le lelei o le lelei e matua leaga lava e le mafai e le tino ona iloa le tautala;
  • e tele tagata o loʻo talanoa i le taimi lava e tasi aʻo latou pueina.

I se tulaga lautele, o mafuaaga mo le le amanaiaina o le fatuina o ulutala e YouTube e matua talafeagai lava.

Faaiuga

O se taunuuga, e mafai ona tatou fai atu se mea se tasi - o le ulutala i vitio i le YouTube e taua tele. A uma, e mafai e soʻo se tagata faʻaaoga ona i ai sea tulaga pe a le mafai ona ia lagona le leo o le pueina pe o le a le iloa le gagana o tautalagia i le vitio, ma o le taimi lena o le a sau ai ulutala. E manaia le tausia e le au atinaʻe le mea moni e faapea na latou faia na oi latou lava, e tusa lava pe leʻi manatu le tusitala e faʻaofi.