D-Link firmware DIR-620

Faʻaauauina le faasologa o faatonuga mo le faʻaolaina o le alalaupapa o le Wi-Fi i luga o le Wi-Fi, i le asō o le a ou tusi ai pe faapefea ona moli le DIR-620 - o se isi lauiloa ma, e tatau ona matauina, o se telefoni e galue tele a le kamupani. I totonu o lenei taʻiala, o le ae iloa le mea e sii mai ai le fomaʻi lata mai o le DIR-620 (faʻaauau) ma pe faʻafefea ona faʻaleleia le telefoni.

O le a ou lapatai muamua atu ia te oe, o le isi autu mataʻina, o le DIR-620 firmware i le Zyxel software o se autu mo se tusitusiga ese o le a ou tusia vave, ae nai lo lenei tusiga o le a ou sosoo atu i lenei mea iinei.

Vaʻai foʻi: D-Link DIR-620 faʻalautaina le alatele

Faʻafou le firmware fou DIR-620

Alatele Wi-Fi D-Link DIR-620 D1

O faletusi aloaia uma mo le D-Link DIR tagata e faatauina atu i Rusia e mafai ona sii mai i luga o le FTP aloaia aloaia. O lea, e mafai ona e siiina le firmware mo D-Link DIR-620 i le mulimuli i le sootaga ftp://ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-620/Firmware/. O le a e vaʻai i se itulau e iai se fausaga faʻapipiʻi, o ia mea uma e fetaui ma se tasi o mea toe faʻaleleia o le uila (faʻamatalaga e uiga i le toe iloiloga e mafai ona maua i totonu o le fasi pepa i le pito i lalo o le uila). O le mea lea, o le firmware oi ai nei i le taimi o le tusiaina o faatonuga o:

  • Firmware 1.4.0 mo le DIR-620 rev. A
  • Firmware 1.0.8 mo le DIR-620 rev. F
  • Firmware 1.3.10 mo le DIR-620 rev. D

O lau galuega o le siiina lea o le faila faʻamaufaʻavaʻa fou faʻatasi ma le extension extension .bin i lau komepiuta - i le lumanaʻi o le a matou faʻaaogaina e faʻafouina ai le polokalama telefoni.

Faiga faʻamalamalama

Aʻo amata le D-Link DIR-620 firmware, ia mautinoa o:

  1. Ua mimiti le alalaupapa
  2. Faʻafesoʻotaʻi i le komepiuta e ala i le uaea (faʻamaea mai le kilipa fesoʻotaʻiga i le laina o le LAN)
  3. Polokalame ISP na vavae ese mai luga o le Initaneti (fautuaina)
  4. Leai ni masini USB e fesoʻotaʻi i le uila (fautuaina)
  5. E leai ni masini e fesoʻotaʻi atu i le uila e ala ile Wi-Fi (sili)

Faʻalauiloa lau Initaneti ma alu i le faʻalapotopotoga o le router, ulufale i le 192.168.0.1 i le pusa o le tuatusi, lolomi Ulufale ma ulufale i lau initaneti ma le upega tafailautusi pe a musuia. O le faʻasalalau faʻamaonia ma le upega tafaʻilagi mo tagata e fesoʻotai i le D-Link o loʻo faʻatautaia ma admin, e ui lava, atonu o oe, ua uma ona e suia le upu faʻaulu (o le polokalama e manaʻomia ai lenei mea pe a e ulufale i le faiga).

O le itulau autu o le D-Link DIR-620 e mafai ona maua ai ni fetuunaiga eseese se tolu, e fuafua i le toe iloiloga o meafaigaluega o le router, faʻapea foi ma le faʻapipiʻiina o le masini. O le ata oi lalo o loʻo faʻaalia ai nei filifiliga e tolu. (Manatua: e foliga mai o loo i ai le 4 filifiliga. O le isi o loʻo i le paolo o le lauulu ma lauulu lanumeamata, fai tutusa ma le muamua suiga).

Faʻamatalaga Faʻatonu DIR-620

Mo mataupu taitasi, o le faasologa o le soloaiga i le tulaga faafouina o le polokalama e ese le eseese:

  1. I le tulaga muamua, i le lisi i luga o le itu taumatau, filifili le "System", ona - "Toe faʻafouina le Polokalama"
  2. I le lona lua - "Faʻatulagaina lima" - "System" (faʻafaʻailoga i luga) - "Faʻafouina o le Polokalame" (laulau tasi i lalo)
  3. I le lona tolu - "Setete Maualuga" (faʻafesoʻotaʻi i lalo) - i le "System" mea, kiliki le arrow i le taumatau "- kiliki i le" Software Update "link.

I luga o le itulau e sii mai ai le DIR-620 firmware, o le a e vaʻavaʻai i se fanua mo le ulufale atu i le auala fou i le faila ma le toe iloiloga. Kiliki ma faamanino le ala i le faila i le amataga. Kiliki le "Toe Faʻamau".

O le faagasologa o le faafouina o le firmware e le sili atu i le 5-7 minute. I le taimi lea, o mea na tutupu e mafai ona mafai: o se mea sese i totonu o le masini, o se taumafaiga le muta o le alualu i luma o le alualu i luma, o le vavalalata i luga o le upega tafailagi (e le fesootai le laina), ma isi. O nei mea uma e le tatau ona fenumiaʻi oe. Na o le faatalitali mo le taimi ua taua, toe toe ulufale atu i le tuatusi 192.168.0.1 i totonu o le masini ma o le a e vaaia ua toe faafouina le tulaga o le firmware i le pule o le router. I nisi tulaga, atonu e tatau ona toe amata le alalaupapa (tuʻu ese mai le 220V ma toe faʻafouina).

O lena mea uma, manuia, ae o le a ou tusitusi e uiga i isi firmware DIR-620 mulimuli ane.