Faʻailoa le lisi lanu moana VKontakte

O le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte, e pei ona e iloa, ua ofoina atu e tagata taʻitoʻatasi le avanoa e faʻaaogaina ai le faiga o le blacklist, o le faafitauli autu lea o le taofia atoatoa o le avanoa o se tagata i se itulau patino. Ae ui i lea, e ui lava i lenei toe foʻi, o loʻo i ai pea auala e faʻafefe ai lenei tapulaʻa, ae le o tagata uma VK.com e iloa.

Faʻailoa le lisi lanu moana VKontakte

Muamua lava, ia maitauina o le tagata lanu uliuli o se galuega e matua vavalalata lava i se talaaga patino. O lona uiga, afai o se tagata e fiafia ia te oe na faʻafuaseʻi ona taofia lau avanoa i lau talaaga, o le a tatalaina pea le itulau mo isi tagata faaaoga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faaopoopo se tagata i le lisi uliuli VKontakte

Metotia 1: Ata Faʻasaʻo

O le auala autu o le faʻasolosoloina o tulafono a tagata paʻu o le e manaʻomia le fatuina o se faʻamatalaga fou atoatoa, ma, pe a mafai, faʻaopoopo le tagata e te manaʻo i ni uo. I le taimi lava e tasi, e matua taua lava le tausisia o le le amanaiaina, e aunoa ma le tuuina atu o lou faasinomaga moni i lalo o soo se tulaga.

I le faaopoopo atu i le mea o loʻo i luga, e mafai foi ona e fesili i se isi tagata e masani ai oe e maua avanoa i lana lava itulau ina ia mafai ai ona faʻamautinoaina faʻamatalaga o le fiafia ia te oe e uiga i se tagata faʻaaogaina faʻatasi ai ma le avanoa faʻapitoa. O le mea moni, o le avanoa o le pito i tua e matua laitiiti lava.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatu se itulau VKontakte

Metotia 2: matamata e aunoa ma se faatagaga

O le mea moni, o le uiga atoa o lenei metotia ua uma ona iloa mai le igoa - e manaʻomia lou tuʻuina atu mo oe mo se taimi le tumau, oe tumau i luga o le 'upega tafailagi e aunoa ma se faatagaga. Ae ui i lea, ae leʻi tuʻuina lau oe lava tala, o le ae manaomia le faia o se faasologa o gaioiga.

  1. Alu i le itulau o le tagata e te fiafia i ai, faʻafefea e faʻatapulaʻaina.
  2. Kopi le tuatusi o le talaaga patino mai le pusa o le tuatusi, e faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, le ala kesi "Ctrl + C".
  3. E faʻapefea ona tutusa le fesoʻotaʻiga i le faʻailoga o le tagata e manaʻo i ai, tusa lava pe o se mea e iloagofie ai poʻo se amio patino, e matua le taua lava.

  4. Tuu lau tala e faʻaaoga ai le aitema "Logo" i le autu autu o le VKontakte.
  5. Toe faʻaofi i totonu o le tuatusi o le tuatusi se faʻasologa muamua na tuʻuina atu i le faʻailoga o le tagata e faʻaaogaina ma kiliki.

Faitau foi: Faʻapefea ona suʻe le ID ID VKontakte

O se taunuuga o mea uma na faʻamatalaina, o le a toe maua ai le avanoa i le itulau o le tagata e te fiafia i ai. Ae ui i lea, e tatau ona manatua i le mafaufau e le mafai e le tagata faʻapitoa ona poloka lau talaaga, faʻamalosi e faʻaaoga auala tutusa, ae faʻatapulaaina foi le avanoa i lana tala.

Pe a matamata i itulau VK o se tagata e le faʻatagaina, o le a maua faʻamatalaga faavae pe afai e le i setiina ni faʻamatalaga faʻapipiʻi.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona natia se itulau

I le pito i luga, i luga o le VK le upega tafailagi o loʻo i ai se avanoa e faailoga ai tagata faaaoga i pou eseese e faʻaaoga ai le faʻamatalaga o le itulau. I le taimi lava e tasi, o le tagata o loʻo faailogaina o le a mauaina se faʻasilasilaga talafeagai i luga o le faailoga ma o le a gauai atu i le ulufale na faia.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona maka se tagata i luga o le faamaumauga

I lenei itu, o le galuega ua taua e mafai ona iloiloina ua foia, talu ai o aso nei o metotia ua lisiina ua na o le pau lea o auala aoga e aloese ai le poloka. Matou te moomoo ia te oe uma mea sili!