UC Browser 7.0.125.1629

A e manaʻomia le tuʻufaʻailoga o le telefoni i le MS Word, o le toʻatele o tagata e filifilia le tali sese. Ua tuu e se tasi le "*", ma o se tasi e sau sili atu, o le tuu o le tusi masani "x". O nei filifiliga uma e matua sese lava, e ui lava e mafai ona latou "taʻavale" i nisi tulaga. Afai oe faʻasologaina faʻataʻitaʻiga i totonu o le Upu, equations, mamatic formula formula, e tatau ona e tuʻuina le faailo saʻo tele.

Lesona: E faʻapefea ona faʻaofi se fua faʻatatau ma se faʻataʻitaʻiga i le Upu

Masalo, o le tele o isi mea mai le aʻoga latou te manatua o tusitusiga eseese e ono feagai ma le eseesega o igoa o le faailoga faʻailoga. Atonu o se togi, pe ono i ai se tusi e taʻua o le "x", ma na pau lava le eseesega e faapea o nei tagata uma e tatau ona i ai i le ogatotonu o le laina ma e mautinoa lava e laʻititi nai lo le tusi resitala autu. I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i le auala e faʻapipiʻi ai le faʻailoga i totonu o le Upu, o lona igoa taʻitasi.

Lesona: Faʻafefea ona tuʻuina se faailoga i le Upu

Faaopopo le faailoga o le tele o le faailoga

Atonu e te iloa o totonu o le Upu o loo i ai se faasologa tele o faailoga e le o ni keyboard ma faatusa, lea i le tele o mataupu e mafai ona aoga tele. Ua uma ona matou tusia e uiga i foliga o le galulue faatasi ma lenei vaega o le polokalama, ma o le a matou vaavaai foi mo le faailoga o le telefoni i le tulaga o se vaega iina.

Lesona: Faʻaopoopo faʻamaumauga ma faʻamatalaga faapitoa ile Upu

Faʻaofi se tagata e ala i le lisi "Faailoga"

1. Kiliki i le nofoaga o le pepa lea e te manaʻomia e tuʻuina ai se faʻailoga faʻapipii i se pepa, ma alu i le tab "Faaofi".

Manatua: E tatau ona i ai se avanoa i le va o le fuainumera (numera) ma le faailoga faʻailoga, ma o le avanoa foi e tatau ona faʻaalia pe a maeʻa le faʻailoga ao leʻi oʻo i le isi numera (numera). I le isi itu, e mafai ona e vave tusia numera e manaʻomia ona faʻateleina, ma vave tuʻuina avanoa e lua i le va oi latou. O le faailoga faailo o le a faʻapipiʻi tonu i le va o nei avanoa.

2. Tatala le pusa talanoaga "Faailoga". Mo lenei i le vaega "Faailoga" kiliki le faamau "Faailoga"ona filifili ai lea "Isi Uiga".

3. I le faasologa o le faʻavasega "Seti" filifili se mea "Tagata Faʻatematika i le Matematika".

Lesona: E pei o le Upu e tuʻuina se faʻamaufaʻailoga

4. I le suiga o le lisi o faatusa, saili le faailoga faʻapipii i le tulaga o se mataitusi, kiliki i luga ma kiliki "Pasita". Kuni le faamalama.

5. O le faʻasologa faʻasologa i le tulaga o se togi o le a faaopoopo i le nofoaga na e faʻamaonia.

Faʻailoga se faailoga ma se code

Tagata taʻitasi e faʻaalia i le faamalama "Faailoga", ia i ai lau faʻailoga. O le mea moni, o loʻo i totonu o lenei pusa talanoa e mafai ona e vaʻaia po o le fea numera o loʻo i ai se faʻailoga faʻapitoa i se pepa. O iina e mafai foʻi ona e vaʻai i le kulupu autu o le a fesoasoani i le liua o le faʻasologa o tulafono i totonu o se tagata.

Lesona: Uunaite upu

1. Tuu le fetai i le nofoaga e tatau ona i ai se faailoga faailo i le tulaga o se mataitusi.

2. Ulufale le code “2219” e aunoa ma ni upusii. E tatau ona faia lenei mea i luga o le numera numera (o loʻo i le itu taumatau), pe a maeʻa ona mautinoa o loʻo galue le NumLock mode.

3. Kiliki "ALT + X".

4. O numera o loʻo e ulufale ai o le a suia i se faʻasologa faʻasologa i le tulaga o se mataitusi.

Faʻaopoopoina le faʻailoga faʻateleina i le ituaiga o le tusi "x"

O le faʻafitauli ma le faʻaopoopoga o le faailoga faʻailoga, o loʻo faʻatusalia o se ituaiga o koluse, pe sili atu foi, o se tusi laʻititi "x", e sili atu ona faigata. I le "Faailoga" matala i le "Mathematics Operators", pei o isi seti, o le ae le mauaina. Ae ui i lea, e mafai ona e faʻaopopoina lenei faʻailoga i se code faapitoa ma le tasi isi ki.

Lesona: E pei ona i ai i totonu o le Upu ina ia tuu ai se faailoga lona lautele

1. Tuu le fetai i le nofoaga e tatau ona i ai se faailoga faailo i le tulaga o se koluse. Suʻe i le faʻafanua Peretania.

2. Uu i lalo le ki. "ALT" ma ulufale i le numera i le numera numera (taumatau) “0215” e aunoa ma ni upusii.

Manatua: A oe umia le ki "ALT" ma ulufale i numera, e le o faʻaalia i le laina - pei ona tatau ai.

3. Tuʻu le ki. "ALT", i lenei nofoaga o le faailoga o le tele o le a aliali mai i foliga o le mataitusi "x", o loʻo i le ogatotonu o le laina, e pei ona e masani ona ou vaai ai i totonu o tusi.

O le mea moni, o mea uma lava, mai lenei tamaʻi tala na e aʻoaʻo ai pe faʻapefea ona tuʻu se faailoga faʻailoga i totonu o le Upu, avea ma se togi po o se koluse faʻataʻavale (o le tusi "x"). Sailiili avanoa fou o le Upu ma faʻaoga le gafatia atoatoa o lenei polokalama.