Dg Foto Art Gold 1.2

Dg Foto Art Gold o le a fesoasoani i tagata e faia se ata faasolo o ata. O le taulaiga i luga o le fatuina o poloketi faʻatusa, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tamaʻitaʻi faʻamaumau. Mo lenei polokalama e ofoina mai ni meafaigaluega ma filifiliga. Sei o tatou tilotilo i lenei polokalama i nisi auiliiliga.

Fausia se tusi fou

E tatau ona amata i le fausiaina o se galuega fou. Filifili se nofoaga o le a faʻaolaina, faʻamaʻoti le sitaili o itulau ma o latou lapoa, faailoga ia pito o ata. O lenei seti o faʻataʻitaʻiga masani e lava mo se tagata faʻaaoga masani. Faʻamatala mai le tele o itulau e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga o ata, ina ia aua le faʻapipiʻi pe faʻalautele.

Faaopoopo ata

E tatau ona faʻapipiʻi ese ata taʻitasi, ae le o le faasologa e te manaʻo e taʻalo i ai, e mafai ona faasaʻo mulimuli ane i le faatonu. O le ata gaoioi o loʻo faʻaalia i luga o le tapoleni ma o loʻo avanoa mo le faʻasaʻoina. Faʻasalaga i le va o faʻataʻitaʻiga o loʻo faia i le pito i luga o le polokalama.

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi ata

O se tasi faʻataʻitaʻiga e mafai ona aofia ai ni ata e vaʻavaʻai i pito poʻo ni aʻafiaga. O ē e umia soʻo se faʻamatalaga o le Dg Foto Art Gold e maua ai se faʻasologa o faʻataʻitaʻiga eseese, paʻu ma aʻafiaga. O loʻo i totonu o le faamalama autu i le itu tauagavale ma vaevaeina i latou i tafatafa.

Faʻasaʻoina o ata ma ata

O faʻaaliga eseese e faʻaaogaina i le kiriata na faia, o vailaau ma suiga o loʻo faʻatinoina. E faia lenei mea e faʻaaoga ai le tafaʻi tutusa, lea o loʻo i le itu taumatau o le faamalama autu. O galuega taʻitasi o loʻo i totonu o se isi faʻamau, pe a iai ni mea e mafai ona suia.

O ata ma mea faitino e suia e ala i le kilikiina saʻo i luga o se elemene. Ina ia amata le teuteuina o se parakalafa, e tatau ona e filifilia i totonu o le lisi, e mafai ona toe faʻafouina, faʻatulagaga, agai i luga o se vaega i luga poʻo lalo.

Fausia faʻataʻitaʻiga

A maeʻa le galuega ma le poloketi, o le laasaga mulimuli e tumau pea - e faʻavae le ata. Ina ia faia lenei mea, o loʻo i ai se faamalama eseese e mafai ai e le tagata faʻaoga ona toe matamata i ata taʻitasi, faaopoopo nisi itulau ma musika talafaʻasolopito. Faamolemole ia matau o le lomiga faataitai o le polokalama o le a tuuina atu i luga o le ata se faailoga mataga, o le a mou ese atu pe a uma ona faatauina le atoaga o le ata.

O le matamataina o se ata faasolo e faia e ala i le tagata fai-initaneti, lea o loo i ai na o se numera aupito maualalo o kuluma faatonutonu, ma i le itu taumatau o le igoa lea o le itulau o lo oi ai nei.

Mama

  • Le i ai o faʻataʻitaʻiga;
  • Faʻamatalaga vave o le faʻaaliga;
  • Le tufatufa atu o le polokalama e aunoa ma se totogi.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • Fesoʻotaiga le talafeagai;
  • E leai se avanoa e faaopoopo ai tusitusiga;
  • Le lagolagoina e tagata atiae.

O lenei iloiloga Dg Foto Art Gold ua oʻo i le iuga. Sa matou suʻeina faʻamatalaga auiliiliga uma o le polokalame, faʻamatala atu tulaga lelei ma le le lelei. Matou te fautuaina malosi oe ia faamasani oe lava i le faʻamalosaga o le faʻamalama aʻo leʻi faʻatau le atoa.

Faʻailoga o le fai oloa o le Wedding Bolide Slideshow Tagata Foafoa FAAALO LE FAAALO DVDStyler

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Dg Foto Art Gold o se polokalama o le a fesoasoani i tagata e faia se ata o ata o aso malolo ma faia se faʻataʻitaʻiga o lenei poloketi. E oo lava i se tagata amata e mafai ona ia iloa.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Pxlsoft
Tau: Faʻatau
Toa: 87 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.2