Auala e maua ai VK posts i le aso


O le tele o tagata faʻaogaina masini e puʻeina Android e matua faʻaaogaina le faʻaogaina o le video YouTube, e masani lava e ala i le faʻaaogaina o tagata lautele. Ae ui i lea, o nisi taimi e ono tulaʻi mai faafitauli: malaga ese (faʻatasi ma leai se sese), taofi i le galuega, poʻo faafitauli i le toe foʻi mai i le vitio (e ui lava i le lelei fesoʻotaʻiga i le Initaneti). E mafai ona e foʻia lenei faafitauli ia oe lava.

Matou te faʻamaonia le le mafai e le kalani YouTube

O le mafuaʻaga autu o faʻafitauli i lenei talosaga o le faʻaaogaina o masini komepiuta atonu e ono aliali mai ona o le manatuaina o mafaufauga, faʻaleleia faʻaleleia faʻaleleia poʻo le faʻaaogaina o tagata. E i ai ni fofo i lenei ita.

Metotia 1: Faʻaaoga le faʻamatalaga o le masini feaveaʻi o le YouTube

O le polokalama Android e mafai ai foʻi ona e maimoa i le YouTube e ala i se 'upega tafaʻilagi, e pei ona faia i komepiuta o le komepiuta.

  1. Alu i lau masini e sili ona e fiafia i ai ma sau i le m.youtube.com i le pusa o le tuatusi.
  2. O se telefoni feaveaʻi o le YouTube o le a uta, lea e mafai ai e oe ona matamata i ata vitio, pei ma tusitusi manatu.

Faamolemole ia matau o nisi o upega tafaʻilagi mo Android (Chrome ma le tele o tagata suʻesuʻe e faʻavaeina i luga o le WebView engine) e mafai ona faʻatulagaina e toe faʻafesoʻotaʻi sootaga mai YouTube i le talosaga aloaia!

Ae ui i lea, e le o se fofo sili ona matagofie, lea e talafeagai ma se mea le tumau - o le telefoni feaveaʻi o le 'upega tafaʻilagi e matua tapulaa lava.

Metotia 2: Faʻatonu se tagata faʻasalalauga lona tolu

O se filifiliga faigofie o le sii mai ma faʻapipiʻi se isi talosaga mo le maimoaina o vitio mai YouTube. I lenei tulaga, o le Fale Taʻaloga e le o se fesoasoani: talu ai o YouTube o loʻo umia e Google (tagata o le Android), "kamupani lelei" faʻasaina le lolomiina i le faleoloa a le kamupani se isi mea i le talosaga aloaia. O le mea lea, e aoga le faʻaaogaina o le maketi lona tolu lea e mafai ona e maua ai talosaga e pei o NewPipe poʻo TubeMate, o ni tauvaga agavaʻa i le tagata faʻatagata aloaia.

Metotia 3: Aveʻese le faʻamaumauga ma le faʻaoga

Afai e te le manaʻo e faʻafesoʻotaʻi isi talosaga, e mafai ona e taumafai e faʻamalo faila na faia e le tagata faʻatagaina aloaʻia - masalo o le mea sese e mafua mai i le leʻo saʻo po o mea sese i totonu o faʻamaumauga. Ua faia i lenei auala.

  1. Taumafai "Faʻatonu".
  2. Suʻe se mea oi totonu ia i latou "Pule o talosaga" (a leai "Pule o talosaga" poʻo "Talosaga").

    Alu i lenei mea.

  3. Kiliki le lisi "Uma" ma vaavaai mo talosaga i ai "Youtube".

    Tapu le igoa talosaga.

  4. I luga o le itulau o faʻamatalaga, kiliki i le kuluma i le faasologa. Clear Cache, "Faʻamaumauga faʻamaonia" ma "Taofi".

    I luga o masini ma Android 6.0.1 ma luga, ina ia maua lenei lisi, e tatau ona e kiliki atili ma "Manatua" i luga o le itulau meatotino o le talosaga.

  5. Tuʻu "Faʻatonu" ma taumafai e faʻatalo YouTube. Ma le maualuga o le a le toe i ai le faafitauli.
  6. Aʻo tupu pea le mea sese, taumafai le metotia i lalo.

Metotia 4: Faʻamāina le faiga mai faila faila

E pei lava o isi faʻamatalaga Android, e mafai e le tagata faʻatautaia YouTube ona fai faila faila le tumau, le mafai ona faʻaogaina lea e taʻitaʻia i nisi taimi i mea sese. O le faʻaaogaina o meafaigaluega e fufulu ai na faila e umi tele ma e le talafeagai, o le mea lea, faʻafesoʻotaʻi i tusi faʻapitoa.

Faitau atili: Cleaning Android mai funk files

Metotia 5: Faʻasalalau faʻaleleia talosaga

O nisi taimi o faafitauli i luga o le Youtube e tulai mai ona o se faafouina o faafitauli: o suiga ua faailoa mai atonu e le ogatasi ma lau gaioiga. O le tapeina o nei suiga e mafai ona faʻatuina ai se tulaga le masani.

  1. I le auala o loʻo faʻamatalaina i le Metotia 3, alu i le itulau o le meatotino YouTube. O iina, oomi le ki "Aveese Faʻamamau".

    Matou te fautuaina ia muamua ona e lolomiina "Taofi" e aloese ai mai faafitauli.
  2. Taumafai e tamoe le kalani. I le tulaga o se faʻalavelave na mafua mai i le faʻalauiloa, o le a faʻaaoga le faafitauli.

E taua! I luga o masini e iai se lomiga o le Android (i lalo o le 4.4), o Google ua faasolosolo malie ona tape le auaunaga YouTube aloaia. I lenei tulaga, na o le pau lava le auala e taumafai ai e faʻaaoga isi tagata e faʻatupeina!

Afai e le fausia le talosaga a le tagata faʻasalalau YouTube i totonu o le firmware, ma o se aga masani, ona mafai lea ona e taumafai e aveese ma toe faʻaeʻe. Faʻafouina e mafai ona faia i le tulaga o aʻa-avanoa.

Faitau atili: Aveese faʻamatalaga polokalama i le Android

Metotia 6: Toe faʻafoʻi i le fale gaosiga

Afai o le tagata o tausia le YouTube e leai se totogi pe leai foi, ma o isi faafitauli faʻapitoa e matauina ma isi tusi talosaga (e aofia ai suiga faʻavae), atonu o le faafitauli e lautele. O le tali faʻapitoa i le tele o nei faafitauli o le toe faʻanofoina lea i le fale faʻanatura (manatua e teu ai au faʻamatalaga taua).

I le faʻaaogaina o metotia o loʻo faʻamatalaina i luga, e mafai ona e faʻaogaina le tele o faafitauli i le YouTube. Ioe, atonu ei ai nisi mafuaaga patino, ae manaʻomia ona ufiufi taitoatasi.