Online Photo Edita Review

Leko o se faʻataʻitaʻiga atoatoa o laʻei. E i ai le tele o auala faʻapitoa, o se faila ma le lagolago mo algorithms. Ona o le numera tele o galuega tauave ma pulega, o le a faigata mo tagata amata ona faʻaaoga, ae e mafai ona e faʻaaogaina le fesoasoani i luga o le upega tafaʻilagi o le polokalama. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo saʻo i lenei sui, o le a tatou faailoa atu ona lelei ma mea le lelei pe a faatusatusa i isi polokalama faʻapitoa.

Filifiliga o le faʻaogaina o le faʻatinoga

E amata uma lava i le faʻasologa o filifiliga filifiliga. O loʻo i ai nisi oi latou, e tofu ma le tiute mo nisi o gaioiga ma faiga. A uma ona filifilia se tasi oi latou, e mafai ona e alu i le lisi fou, pe a fai o loʻo i ai meafaigaluega talafeagai. Faʻalogo lelei i tulaga, o loʻo avanoa e sui fomu, faʻafesoʻotaʻi polokalame mai fafo ma faʻatautaia le lomitusi.

Galulue ma faailoga o fua

O le tele o tala e fesoasoani ai i le tusia o mamanu ma isi faʻamoemoega. Muamua e tatau ona e filifilia se tasi o auala, pe a maeʻa ona tatalaina le faamalama o filifiliga.

O ituaiga uma o foliga ua fausia i Leko, lea e tatau ona e filifilia i le lisi e sosoo ai. O le uluai vaega o foliga vaaia ma le toe teuteuina o mamanu e faalagolago i le ituaiga o foliga o le foliga.

A maeʻa ona faʻamalamalamaina le ituaiga o faʻataʻitaʻiga, o le a faʻauluina le faatonu, lea o loʻo i ai se numera tele o laina e sui. O le ata o loo i le itu taumatau o loʻo faʻaalia, ma o le vaega faʻamalosi o loʻo faʻaalia i le mumu. O suiga e otometi lava ona faʻasaoina pe a uma ona alu ese mai le faamalama.

Faatonu faʻasologa

O isi gaioiga, e aofia ai le faia o mamanu ma le galulue faatasi ma algorithms, e tupu i le faatonu. I le tauagavale o meafaigaluega faʻapitoa e pulea ai - fatuina o mea, laina, suia o foliga vaaia, fua. Lines ma algorithms o loʻo i le pito i lalo ma luga o le taumatau, o loʻo avanoa mo le faʻamutaina, faʻaopoopoga ma le teuteuina.

E mafai ona e alu i le seti faatonu e ala i le kiliki i luga o le ala talafeagai. E faʻamautinoa ai le maualuga ma le mamao o le mea pueata, ma matamata i igoa o manatu, faatulaga le saoasaoa o le rotation ma le fua.

Faʻamaumauga o faʻataʻitaʻiga

O ata taitasi na faia e teuina i le pusa o polokalame, ma saili ma tatala, o le auala pito sili ona faigofie o le faʻaaogaina lea o le base. I le faaopoopo atu i au galuega faʻatinoina i totonu o le 'aufaʻamatalaga, o loʻo i ai se seti o faʻataʻitaʻiga eseese. E mafai ona vave vaʻaia o latou uiga ma tatala i le faatonu mo nisi gaioiga.

Seti Atinaʻe

I se eseesega, e tatau ona e faʻamatalaina isi faʻamatalaga faaopoopo o loʻo i ai i le faatonu. O loʻo i ai se lisi ma le faʻaogaina o metotia faʻaaoga i le meafaigaluega i le agavale. Tatalaina e filifili ai se tasi metotia. O iinei e mafai ona e vaʻavaʻai ai i tulaga taua o fesuiaiga, lolomi algorithms, fetuunai faʻamau ma taga ma mamanu.

Mama

  • Leko ua tufatufaina atu e leai se totogi;
  • E i ai se gagana Rusia;
  • Pule o Multifunctional;
  • Galue ma algorithms.

Faʻafitauli

  • Fesoʻotaiga le talafeagai;
  • Faigata i le aʻoaʻoina mo amataga.

Matou te iloiloina se polokalame faʻapolofesa mo le faʻaleleiina o lavalava. Ua faʻapipiʻiina e le au atinaʻe uma mea faigaluega ma galuega talafeagai, lea e mafai ona aoga i le faagasologa o le faia o se mamanu poʻo se faʻataʻitaʻiga o lavalava. O le lomiga lata mai o Leko e avanoa mo le saolotoga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, lea o le ae mauaina ai se faʻamaumauga o algorithms, fesoasoani mo amataga ma isi faʻamatalaga aoga.

Download Leko e aunoa ma se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o polokalama Patternviewer Polokalame mo le fausiaina o mamanu Tipi

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Leko o se polokalama saoloto na faia mo le faʻataʻitaʻiina o lavalava. O ana galuega ma mea faigaluega o le a lava lea mo le faʻapitoa ma le tomai. O le tomai e galulue ai ma algorithms e faʻaalia ai lenei sui mai le aofaiga atoa o ia polokalama.
Faigaluega: Windows XP, 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Vilar Soft
Tau: Faʻatau
Toa: 24 MB
Gagana: Rusia
Version: 8.95