Fatu se ata i Windows

O le faatauina o se taaloga i Steam e mafai ona faia i ni auala se tele. E mafai ona e tatalaina le tagata faʻatau Steam poʻo le 'upega tafaʻilagi a le Steam i le' upega tafaʻilagi, alu i le faleoloa, saili le taaloga e te manaʻo i ai i le selau o afe o mea, ona faʻatau ai lea. I lenei tulaga, mo le totogiina, o nisi o polokalama totogi e faʻaaogaina: QIWI poʻo le WebMoney tupe faʻaeletoroni, kauni aitalafu. E le gata i lea, e mafai ona faia se totogi mai le atotupe Steam.

I le faaopoopo atu i le faʻamalosi o loʻo i ai se avanoa e ulufale ai i le ki i le taaloga. O le ki o se seti o faʻamaumauga, o se ituaiga siaki mo le faʻatauina o le taʻaloga. O kopi uma o le taʻaloga o loʻo i ai lana lava ki. E masani lava, o kī e faʻatau atu i le tele o faleoloa i luga o le initaneti o faʻatau faʻatau i le faatulagaga numera E le gata i lea, e mafai ona maua le ki o le faʻaosoina i totonu o le atigipusa ma le CD, pe afai na e faʻatauina se kopi faʻapitoa o le taaloga ile CD poʻo le DVD. Faitau e aoao pe faʻapefea ona faʻagaoioia le seti o taaloga i le Steam ma le mea e fai pe afai o le ki ua e ulufale i ai ua uma ona faʻaalia.

E tele mafuaʻaga e mafua ai ona filifili tagata e faʻatau ia ki i taaloga i luga o le Steam i luga o mea faʻatau komepiuta lona tolu, nai lo le faleoloa a Steam. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tau sili atu mo le taaloga poʻo le faʻatauina o se DVD moni ma le ki i totonu. O le ki na maua e tatau ona faʻagaoioia i le tagata faʻatau mai Steam. O le tele o tagata vaʻavaʻavale e leai se poto masani e feagai ma le faʻafitauli o le faʻamalosia matua. E faʻapefea ona faʻagaoioia le ki mai le taaloga i luga o le Steam?

Faʻasologa o le code mai le taaloga i le Steam

Ina ia faʻaagaga le ki o le taʻaloga, e tatau ona e tamoe i le tagata faʻatau le vaʻa. Ona e manaʻomia lea e alu i le lisi o loʻo i lalo, o loʻo i luga o le kalani: Taaloga> Faʻamamaina i luga o le Steam.

O se faamalama e amataina i ni faamatalaga pupuu e uiga i le faatoaagaina o le ki. Faitau lenei savali, ona kiliki lea "Next."

Ona talia lea o le maliega a le Subscriber Digital Subsam.

O lea e tatau ona e ulufale i le code. Ulufale i ai le ki i le auala lava lea e tasi e pei ona foliga mai i lona uluai pepa - faatasi ai ma vaʻavaʻa (faʻavave). E ono ese foliga o ki. Afai na e faʻatau se ki i se tasi o faleoloa i luga o le initaneti, ona faigofie lea ona kopi ma faapipii i totonu o lenei fanua.

Afai e saʻo le ulu, o le a faʻaalia, ma o le a uunaia oe e faʻaopoopo le taaloga i le faletusi pe tuʻuina i totonu o lau faʻatau mo le toe faʻafouina, tuʻuina atu o se meaalofa pe faʻasoa atu i isi tagata faʻaaogaina le faʻataʻaloga taʻaloga.

Afai o le feau ua uma ona faʻaaogaina le ki ua faʻaalia, o le tala leaga lenei.

E mafai ona ou faʻaaogaina se kesi vaʻaia ua uma ona faʻaaogaina? Leai, ae e mafai ona e faia se faasologa o gaioiga e te aluese ai mai lenei tulaga le lelei.

O le a le mea e fai pe afai ua uma ona faʻaaogaina le ki o Steam

O lea, na e faʻatauina le code mai le taaloga Steam. Na latou ulu atu i ai ma na e mauaina se feau o taʻu mai ua uma ona faʻaaoga le ki. O le tagata muamua e faʻafesoʻotaʻi e foia lenei faafitauli o le tagata lava ia.
Afai na e faʻatau mai le ki i luga o le faʻatau fefaatauaiga, lea e galue ai ma se numera tele o tagata faatau eseese, ona tatau lea ona e faʻasino patino pe o ai na e faʻatauina le ki mai. Ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi ia i luga o ia nofoaga e faʻatau atu ai tavini, e tele galuega e fai ai feʻau. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tusia se savali patino i le tagata faʻatau. O le savali e tatau ona taʻu mai ua uma ona faʻaaogaina le ki ua faatauina.

Ina ia maua se tagata faʻatau i luga o ia saite, faʻaaoga le talafaasolopito o faʻatau - o loʻo iai foi i luga o le tele o nofoaga tutusa. Afai na e faʻatauina le taaloga i le faleoloa i luga o le initaneti, o le tagata faʻatau (e le o luga o le 'upega tafaʻilagi ma le tele o tagata faʻatau), ona e manaʻomia lea e faʻafesoʻotaʻi le lagolagosua lagolago a le' upega tafaʻilagi mo tagata o loʻo lisiina i luga.

I tulaga uma e lua, o le a alu se tagata faʻatau faamaoni i lau fonotaga ma tuʻuina mai se kī fou, e le o toe faʻaalia mai le taaloga lava e tasi. Afai e musu le faʻatau e galulue faʻatasi ma oe e foia le tulaga, e tumau pea le tuua o se faʻamatalaga le lelei e uiga i le tulaga lelei o auaunaga a lenei tagata faʻatau, pe afai na e faʻatau le taaloga i luga o se faʻatautaia tele o fefaatauaiga. Masalo o lenei mea o le a faʻamalosia ai le tagata faatau e tuʻuina atu ia te oe se ki fou e sui ai le aveeseina o le ita i lau vaega. E mafai foi ona e faʻafesoʻotaʻi le lagolago o le faʻatalanoaga fefaatauaiga.

Afai na faʻatau le taaloga i le tulaga o se disasi, ona tatau lea ona e faʻafesoʻotaʻi le faleoloa na faʻatau ai lenei faʻata. O le fofo i le faafitauli o le uiga lava e tasi - e tatau i le tagata faʻatau ona tuʻuina atu ia te oe se puʻe fou pe toe faafoi mai le tupe.

O le auala lenei e mafai ai ona e ulufale i le numera telefoni mai le taaloga i Steam ma foia le faafitauli ma le code ua uma ona faʻaaogaina. Faasoa atu nei fautuaga ma au uo oe faʻaaoga Steam ma faʻatau ai iina iina - atonu o le a fesoasoani foi ia i latou.