Filifilia se polokalama mo le komepiuta

O le lauiloa televave Telegram, na atiaeina e le fatuga o le upega tafaʻilagi VKontakte Pavel Durov, ua amata nei ona sili atu le lauiloa i le au faʻaoga. O loʻo maua le talosaga i luga o le 'upega tafaʻilagi i luga o Windows ma MacOS, faʻapitoa foi i luga o masini feaveaʻi e faʻaoga iOS ma Android. E na o le faʻapipiʻiina o telefoni i luga o masini atamai ma se laumei lanumeamata ma o le a talanoaina i lenei tusiga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi Telegram i luga o se komepiuta

Faʻamauina Telefoni i le Android

E toetoe lava o soʻo se talosaga i luga o masini Android e mafai ona faʻapipiʻiina i ni auala eseese - aloaia ma, faʻapena, tautalaga, taʻaloga. O le a matou faʻamatalaina e uiga ia i latou taitoatasi i auiliiliga auiliili i lalo.

Metotia 1: Maketi Taʻavale i lau masini

O le tele o smartphones ma tablets o loʻo faʻaaogaina le polokalama faʻaogaina Android o loʻo i ai muamua le Market Market i totonu oa latou auupega. O le faleoloa faʻapitoa mai Google, lea e te sailia ai, download, faʻapipiʻi ma faʻafou faʻafou talosaga. O le faʻaaogaina o se telefoni mai Google Play i luga o ia ituaiga masini e faigofie lava; o le mea autu o le tausisia lea o le algorithm o loʻo mulimuli mai:

  1. Faʻataʻitaʻa le Faleoloa e ala i le kiliki i luga o lana gafa O le mea mulimuli e mafai ona maua i luga o le laupepa autu ma i le lisi o lisi.
  2. Faʻamau i luga o le pusa suʻesuʻe e faʻaaoga ai, ulufale i ai "Telegram"ona kiliki ai lea i le sailiga o le faamamaina o loo faamamafaina i luga o le komepiuta komepiuta.
  3. O le mea muamua i le lomiga - o le avefeʻau manaʻomia lenei. Ua uma nei ona mafai "Faʻamau"e ala i le kiliki i luga o le ala talafeagai. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faitauina le faʻamatalaga o le talosaga e ala i le taina "Auiliiliga", ma na o le amataina o le faʻatulagaga.
  4. O le tiketi mo le Telegram o le a faamutaina vave lava, ma a maeʻa ona avanoa lea o le avefeau "Tatala".
  5. I le faʻafeiloaiga faʻafeiloaʻi o le talosaga lea o le a fetaui ma oe pe ae amata muamua, kiliki i luga ole sootaga oi lalo. "Faaauau i le Rusia".
  6. Talitonu o Telegram o le a maua avanoa i telefoni ma SMS e ala i le taina "Lelei"ona faʻamaonia lau maliega e ala ile faaluaina "Faataga".
  7. Ulufale mai lau numera telefoni feaveaʻi (fou pe na faʻapipiʻi muamua atu i lau faʻamatalaga) ma kiliki le siaki i le pito i luga taumatau poʻo le faʻaoga o le faamau i luga o le keyboard keyboard.
  8. Afai ua i ai sau tala Telegram ma ua faʻaaogaina i luga o soʻo se isi lava masini, o le faʻamatalaga faʻatasi ma le kilivaina o le a sau tuusao i totonu o le talosaga. Afai e te leʻi faʻaaoga muamua le avefeʻau muamua, o le SMS masani o le a lafoina i le telefoni feaveaʻi. I soʻo se tasi o filifiliga, ia e ulufale i le faʻamaumauga e maua ma kiliki le siaki po o le "Ulufale mai" luga o le piano, pe afai o le "taliaina" o le tulafono laiti e le tupu fua.
  9. Faitau le talosaga mo avanoa i au fesoʻotaʻiga (mo fesootaiga e talafeagai) ma kiliki "Faaauau"ona sosoo ai lea "Faataga" ave le avefeau.
  10. Faʻafetai, Telegram mo Android ua faʻapipiʻiina lelei, faʻapipiʻi ma sauni e faʻaoga. E mafai ona e faʻalauiloaina i luga o le alalaupapa i luga o le matala poʻo le lisi o lisi.
  11. O le auala lenei e faʻatinoina saʻo ai lau masini feaveaʻi le faʻaogaina o Telegrams e ala ile Google Play Market. E maitauina lava o lana sailiga ma le siiina e manaʻomia ai sina taimi nai lo le taimi muamua. Ma le isi, mafaufau i se isi faʻamatalaga o le auala faʻapipiʻi aloaia o lenei talosaga.

Metotia 2: Taʻalo le maketi i luga o le komipiuta

E mafai ona e alu i le Play Market e le gata mai se telefoni po o se papa i luga o le Android, ae mai soʻo se komepiuta e faʻaaoga le masini ma le itulau o le Google service. I totonu, e mafai ona e faʻapipiʻi le talosaga i luga o le masini, e tusa lava pe e te le mauaina i ou lima pe maua foi le Initaneti mo se taimi le tumau le malosi.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona e ulufale atu i lau Google account

Manatua: Aʻo le i faia le metotia o loʻo faʻamatalaina i lalo, e tatau ona e saini i totonu o le masini i le Google Google lava lea e faʻaaoga i luga o lau masini feaveaʻi pei o le muamua.

Alu i le Google Play Marketplace

  1. I le itulau autū o le faleoloa o oloa, kiliki i le itu taumatau o le kuki (LMB) i luga o le nofoaga suʻesuʻe ma ulufale i le igoa o le avefeau - Telegram. Kiliki "UI" i luga o le piano poʻo le faʻamau, o loʻo faʻaalia ai se tioata tetele. Faamolemole ia matau o le Telegram e masani lava ona aliali i totonu o le poloka "O le ae fiafia i ai"mai le mea e mafai ona e alu saʻo ai i le itulau ma lona faʻamatalaga.
  2. Kiliki LMB i le uluai talosaga i le lisi o taunuuga fuafuaina.
  3. Faatasi i luga o le itulau Telegram, e mafai "Faʻamau"Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki o loʻo faʻaalia i luga o le ata o loʻo i lalo.

    Manatua: Afai e fesoʻotaʻi nisi masini feaveaʻi ma Android i lau Google, kiliki i luga o le sootaga "O le talosaga e fetaui ma ..." ma filifili le mea e te manaʻo e faʻapipiʻi le avefeʻau.

  4. Faʻamaonia lau faʻamatalaga e ala i le faʻamalamalamaina o le upu motusia mo ia, ona kiliki ai lea o le ki "Lisi".
  5. I luga o le itulau fou o le faleoloa, e mafai ona e faamasani i faʻatagaga e talosagaina e Telegram, ia mautinoa ua saʻo le filifilia o le masini pe sui foi pe'ā tatau. Ina ia faaauau, kiliki "Faʻamau".
  6. Faitau le faʻamatalaga o le a faʻapipiʻiina le talosaga i luga o lau masini feaveaʻi vave, ma kiliki "Lelei" e tapuni ai le faamalama.

    I le taimi lava e tasi, o le alualu i luma o le faʻatulagaga o le a faʻaalia i totonu o le pupuni o le telefoni, ma a maea ona maeʻa ona faʻaalia se faʻaaliga talafeagai.

    O se alalaupapa e faʻailoa ai le avefeau e faʻaalia i luga o le mataala autu ma i le lisi autu.

    Manatua: Afai o le masini lea o loʻo faʻatulagaina ai le Telegram ua maeʻa ona vaʻaia mai le Initaneti, o le a amataina le faʻavae pe'ā uma ona faʻafesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga.

    O le ki o le 'upega tafaʻilagi a le Faleoloa o le a suia i "Faʻatulagaina".

  7. Faʻamau le tagata o loʻo faʻatulagaina le Telegram, faʻapipiʻi i ai ma faia le seti muamua e pei ona faʻamatalaina ma faʻaalia i laasaga 5-10 o le auala muamua o lenei tusiga.
  8. O lenei lomiga o le Telegram seti i luga o le Android ua faia toetoe lava tutusa e tutusa ma algorithm pei ona matou talanoaina i le vaega muamua o le tusiga. Pau lava le eseesega o le tulaga lenei, o faʻatinoga uma e faia tuusaʻo e ala i le masini i le PC, ma o lenei auala o le a foliga mai e sili atu ona talafeagai mo se tasi. Matou te liliu atu i le iloiloga o le isi, o le mea sili ona lautele.

Metotia 3: Failaga APK

I le amataga o le auala muamua, na matou fai mai o le Faleoloa Taaloga ua faʻapipiʻiina i le tele o masini Android, ae o nisi masini o loo misi. E mafai lenei tulaga, ia le itiiti ifo i le lua mataupu - faʻapipiʻiina se OS masani i luga o le telefoni e aunoa ma Google Services pe o loʻo taulai atu i faʻatau i Saina, lea e le o faʻaaogaina nei auaunaga. E mafai ona e faʻapipiʻi le Market Market i luga o masini o le ituaiga muamua, ae le o luga o le lua, e muamua ona e manaʻomia e fusi i latou, lea e le o taimi uma e mafai ai. O le a tatou le mafaufau iinei i le filifiliga e faʻafefe ai i le polokalama polokalama, talu ai o se vaega ese lenei i luga o la tatou upega tafaʻilagi.

Tagai foi:
Faʻapipiʻi Google Services i luga o se telefoni pe a maeʻa le firmware
Masini masini feaveai mai masini eseese

E mafai ona e faʻapipiʻi telefoni i luga o masini e aunoa ma le Google Play Market e faʻaaoga ai le APK - faila faʻapipiʻi talosaga. Saili oe lava ia e faʻaoga ai le sailiga o le masini, pe mulimuli i le fesoʻotaʻiga na maua ei matou.

Manatua: O laasaga nei e faia mai le telefoni. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e siiina muamua le faila APK i lau komepiuta, ona ave lea i le mafaufau o le masini feaveaʻi e faʻaaoga a matou faatonuga.

Download APK e faʻapipiʻi Telegram

  1. I le mulimuli ai i le sootaga i luga, tusi i lalo le itulau e poloka "O faʻaliliuga uma"lea e tuʻuina atu ai ituaiga eseese o faila APK mo le faʻatulagaina o Telegram. Matou te fautuaina le filifilia o le freshest, o lona uiga, o le muamua i totonu o le lisi. Ina ia faia lenei mea, kiliki le arrow i lalo i le itu taumatau o le igoa o le talosaga.
  2. O le itulau e sosoo ai ona tafe i lalo ma kiliki le faamau "Vaʻai Faʻapitoa APKs". I le isi, filifili le filifiliga o le inisitituti lea e fetaui ma le fausaga o lau telefoni.

    Manatua: Ina ia iloa po o fea faila e fetaui mo lau masini, siaki ona faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi a le tagata gaosi oloa pe faʻaaoga le sootaga "fesili taulima"o loʻo i totonu o le faʻamatalaga i luga o le laulau faʻatasi ai ma lomiga avanoa.

  3. Alu i le faʻamaumauga patino o le itulau Telegram, tusi solo i lalo, o fea e maua ai ma taomi le ki "Download APK".
  4. Afai e maua e lau suʻega faatagaga e sii ai le faila, tap "Lisi" i totonu o se faamalama matala ona sosoo ai lea "Faataga". I totonu o le faamalama faʻatasi ai ma le faʻamatalaga e ono afaina ai lau faila i le failaina o faila, kiliki "Lelei" ma faʻatali mo le faʻatinoga e faʻamaeʻa ai.
  5. A maeʻa ni nai sekone, o le faʻamatalaga o le faʻaaogaina lelei o le APK mo le faʻapipiʻi Telegram o le a faʻaalia i le masini suʻesuʻe ma le ie puipui, ma o le faila lava ia o le a maua i totonu o le pusa "Manatu".
  6. Ina ia amataina le faʻapipiʻi, tapuni le faila. Afai o le faʻapipiʻiina o tusi mai faʻamatalaga e le mailoa e faʻasaina i luga o lau telefoni, o le a faʻaalia se faʻaaliga talafeagai.

    Kiliki i luga o le igoa "Faʻatonu" o le a toe tuusaʻo oe i le vaega talafeagai o le faiga faʻaogaina. Faʻamuli le kesi i tafatafa o le mea i le tulaga galue. "Talia le faʻapipiʻiina mai lenei punavai", ona toe foi lea i le faila apk ma toe tamoe.

    Tapu le tusi "Faʻamau" ma faʻatali mo le faʻatulagaga faʻasologa Telegram.

  7. O lenei e mafai "Tatala" avefeau vave, ulufale i totonu ma amata fesootaiga. E faʻapefea ona faia lenei mea, matou te taʻu atu i palakalafa Numera 5-10 o le auala muamua.
  8. O lenei metotia sili ona faigata uma o loʻo talanoaina i lenei tusiga. Ae ui i lea, i na tulaga pe a leai ni Google i luga o masini feaveaʻi, a leai o le a le mafai ona faʻapipiʻi Telegram - e tumau pea e faʻaaoga le APK.

Faaiuga

Na matou suʻeina auiliiliga auala eseese e tolu o le faʻapipiʻiina o le avelaʻau Telegram lauiloa i smartphones ma tablets with Android OS. O muamua e lua e aloaia ma e sili ona faigofie ona iloa, ae ui i lea, i na tulaga pe a leai se faleoloa o Google i luga o le masini feaveaʻi, e tatau i se tasi ona faʻaaogaina nisi auala e le o manino - o le faʻaaogaina o faila APK. Matou te faʻamoemoe o lenei mea aoga na aoga mo oe ma fesoasoani e maua le fofo sili ona lelei i le faafitauli oi ai nei.