Convert AMR i le MP3


O se tasi o auaunaga sili ona lauiloa i luga o le initaneti i tausaga talu ai o kiriata fesoʻotaiga. E masani ona faʻaaogaina e le aufaʻatau PC ia telefoni feaveaʻi o galuega talitutusa tutusa, aʻo loʻo maua e tagata o loʻo i luga o le telefoni feaveaʻi masini feaveaʻi. Ioe, o loʻo i ai kiriata i luga o le initaneti, ua fuafuaina faapitoa mo le Android.

Ivi

O se tasi o auaunaga e sili ona lauiloa i le televise numera i le CIS talu ai nei na maua ai se faʻataʻitaʻiga. O le faʻaaogaina o le faʻaoga ma foliga e ofoina atu le poto masani sili ona lata mai ma faigofie ile matamata i tifaga, ata TV ma ata taʻavale.

O mea e mauaina o loʻo faʻapipiʻiina e le ituaiga ma le vaega, mo tulaga taʻitasi ua faʻaalia le tausaga. I le faaopoopo atu i le matamata saʻo, e mafai ona e mauaina se faʻamatalaga puupuu e uiga i se galuega patino: tagata gaioiga, tausaga o le foafoaga, fuainumera IMDB, ma isi. O le vitio e taʻalo i le tagata taʻavale, lea e mafai ai ona e filifilia le leo leo ma le lelei o le toe faafoi, sui i se isi faasologa poʻo se vaitau, ma vaʻavaʻai foi i fautuaga. O nisi mea e totogi - o le tautua e galue i totonu o le tulafono ma faʻatau laisene mo le lisi. I le kalani o loʻo i ai se faʻasalalauga, totogiina.

Download Ivi

MEGOGO

O le isi taʻaloga taʻalo i luga o le upega tafaʻilagi, o se tasi o muamua e sau i le Android. O loʻo faʻaalia ai se mamanu mamanu ma se vaega tele o mea e mafai ona mauaina, e aofia ai foʻi faʻaaliga TV.

E mafai ona e vaʻavaʻai i iloiloga, fua faʻatatau, ma faamasani i le fale taʻavale mo mea filifilia. O loʻo i ai se faʻavasegaina i vaega, o loʻo i ai foi faʻaputu faʻapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, se ata tifaga mo isi mea, ata mataga, ma isi). O le talosaga e iai lana lava tagata taʻalo ataata, mai nisi faʻaopoopoga e naʻo le filifiliga o le lelei o loʻo avanoa. E le pei o nisi tagata tauva, e mafai ona e tofia se tagata taalo lona tolu e taalo. Le lelei - o le tele o mea o loʻo maua, o le tele o faʻasalalauga.

TALA MEGOGO

O la matou Ata Tifaga

Faʻaaoga faʻasologa o le kiriata Soviet ma Rusia. E faʻaalia ai se faʻaogaina laʻititi ma se tamaoaiga o filifiliga e maua.

Tuʻu mai o ni taimi faʻataʻitaʻiina taimi, ma se kiriata fou Rusia. O fuainumera o loʻo faʻapipiʻiina i le mataupu, i totonu o vasega taʻitasi o loʻo i ai nisi lava faʻamaumauga o le ata vitio. Isi faʻaopoopoga - o le gafatia e faʻaopoopo se tifaga i tusi lakapi mo le maimoa mulimuli ane. O mea uma e tuʻuina i totonu o le tusi talosaga e leai se totogi, ae o le isi, i le isi itu, o se tusi toe faafoi: o le faʻaaogaina o masini ata tifaga i luga o le YouTube e faʻaaogaina e avea o se punavai, o le mea lea, e aunoa ma le tagata faʻatautaia YouTube E le mafai ona fai la matou Cinema. O loʻo i ai foi se faʻasalalauga i totonu o le faʻasalalauga.

Talia la matou Ata Tifaga

Netflix

O le auaunaga iloga o le tufatufaina atu o ata tifaga ma televise mo le tausaga ma le afa e pei ona tuuina mai i luga o le maketi CIS, ma o le mea moni, e maua le tagata o tausia lenei kiriata i le initaneti i luga o Android mo tagata o lenei eria.

O le 'auʻaunaga e ese mai fafo, o lea o mea o loʻo maua i totonu o lenei mea e aofia ai ata tifaga a Amerika ma ata TV, e aofia ai mea na faia e Netflix. O se mea e maasiasi ona o le tele o mea e le maua i le gagana Rusia (ae o loʻo i ai ulutala). O le tagata fai ata vitio ua fausiaina e faigofie, e aunoa ma le mafai ona toe tulei atu i tua i se tagata taalo lona tolu. Mo le faʻaaogaina o le tautua, o le ae manaʻomia se tala faʻatasi ma se saofaga totogi (o loʻo avanoa le masina faʻataʻitaʻi). E iai tapulaa faʻaitulagi. Upset ma tagata e faaaoga ai aʻa-aia tatau: mo sina taimi i le taimi nei, e le o maua le talosaga mo le siiina i luga o masini e le tatalaina le Laʻau.

Download Netflix

TVsavr

Rusia e tuuina atu le televave o faasalalauga, e taulai tonu lava i le tagata e gaosia fale tifaga ma ata TV. Ae ui i lea, i totonu o le faʻamatalaga o loʻo i ai foʻi ata vali.

E pei o le tele o isi faʻataʻitaʻiga, o TVzavr e faʻaoga nisi o foliga o le a talosagaina e fatuina se tala. O le resitalaina e leai se totogi, ae o se pasene taua o le anotusi ua totogiina ma e manaʻomia le faʻatauina. Faatasi ai ma le vaega faʻapitoa, o mea uma e lelei - o le tagata fai-inisiua e faigofie, ae e le o se mea e tasi. E le mafai ona e faʻaalia se ata i luga o le talosaga lona tolu. I le toesea, matou te tosina atu le mafaufau i le tele o faasalalauga.

Tvzavr

Google Play Ataata

O le mea moni, e le mafai e tagata o loʻo i ai le faʻaoga o meaola faʻapitoa a le lalolagi ona fesoasoani i le aloese mai le faʻaogaina o kiriata i luga o le initaneti. O le ata tifaga o loʻo i le lava lava faiga e pei o isi faleoloa a Google.

O le faʻasalalauga e vaevaeina i ni vaega: mea fou, aoina faʻasolosolo, luga o faʻatau. O ata uma ma ata taʻavale o loʻo tuʻuina atu i le faʻasalalauga, o tau e eseese ile itulagi. O loʻo i ai se avanoa e ave ai se tasi poʻo isi mea mo le lisi mo le lua aso ma le mafai ona filifili le faatulagaga (HD poʻo le SD). O loʻo i ai se filifiliga e matamata i le le tuusao ma le muai faʻatulagaina o le tifaga i le masini. O le mea e leaga ai, e itiiti lava mea e maua i le gagana Rusia, e na o subtitles e maua. Filifiliga atuatuvale ma le le lelei o le lelei o le taʻaloga.

Faʻasaʻo Google Play Ata

Okko HD Movies

O se tasi o auaunaga tifaga pito sili ona tuai i le CIS. O lona tagata faigaluega o se faʻatinoga sili ona aoga ma fiafia.

O se vaega autu o lenei upega tafaʻilagi i luga o le initaneti o tifaga ma ata TV i Full HD ma le 4K. I le masani ai, o le maua o nei faʻatulagaga e faalagolago i le mana o lau masini. E le o se faafitauli pe afai o iai lau televise televise - o le talosaga e mafai ai ona e faʻasalalau se ata e ala i Chromecast. O totogi uma na tuʻuina atu, ua i ai se avanoa e faʻataʻitaʻi ai se vaitaimi e 7-leai se totogi. E leai se faasalalauga i le talosaga. Mo nisi masini, e le maua le tagata o le Okko Films i luga o le Google Play Store, o lea afai e le mafai ona e sii maia mai le sootaga o loʻo i lalo, faʻaaoga se tasi o isi maketi.

Download Okko Movies HD

Le aotelega: o kiriata i luga o le initaneti ua faatumauina le latou pusa i le Android. O le mea e lelei ai, o telefoni atamai faʻaonapo nei i lenei OS e sili tele mo le matamata i ata tifaga ma ata TV.