Fausia se lisi o tau i Microsoft Excel

O le asō, matou te fia nofouta i tusi o Packard Bell. Mo i latou e le iloa, Packard Bell o se lala o le Acer Corporation. Packard Bell laptops e le o lauiloa e pei o mea komepiuta a isi tagata lauiloa o le maketi. Ae ui i lea, o loʻo i ai le pasene o tagata faʻaaoga e sili atu i masini o lenei ituaiga. I le tusiga o aso nei o le a matou taʻu atu ia te oe le mea e mafai ona e ave ai avetaavale mo le Packard Bell EasyNote TE11HC, ma taʻu atu foi pe faapefea ona faʻapipiʻi.

Faʻapefea ona Download ma Install Packard Bell EasyNote TE11HC

E ala i le faʻapipiʻi o avetaavale i lau komepiuta, e mafai ona ausia le maualuga o le faʻatinoga ma le mautu mai ai. E le gata i lea, o le a laveaʻiina oe mai foliga o ituaiga eseese o mea sese ma feteʻenaʻiga o meafaigaluega. I le lalolagi faʻaonaponei, a toetoe lava o tagata uma e maua le Initaneti, e mafai ona e sii mai ma faʻapipiʻi le polokalama komepiuta i le tele o auala. O i latou uma lava e ese si ese i le lelei, ma e mafai ona faʻaaogaina i se tulaga ua tuʻuina atu. Matou te ofoina atu ia te oe ni nai auala.

Metotia 1: Upega tafaʻilagi Faʻasalalauga Pack Pack

O le punaoa gaosi oloa o le nofoaga muamua lea e amata ai ona saili mo avetaavale. O lenei mea e aoga i soo se masini, e le na o le mea e taʻua i le igoa o le api. I lenei tulaga, e tatau ona tatou faia laasaga nei i le faasologa.

  1. Alu i le sooga i le upega tafailagi a le kamupani Packard Bell.
  2. I le pito i luga o le itulau, o le a e vaʻai i se lisi o vaega o loʻo tuʻuina atu i le 'upega tafaʻilagi. Toto le kio i luga o se vaega ma le igoa "Lagolago". O le iʻuga, o le a e vaʻai i se suʻega e tatala matala i lalo ifo. Faʻamau i totonu o le kusi i le kusi ma kiliki i lalo. "Nofoaga Autu e Maua Ai".
  3. O se taunuuga, o le a tatalaina se itulau lea e te manaʻomia e faʻamaoti ai le oloa o le a suʻesuʻeina ai le masini. I le ogatotonu o le itulau o le ae vaʻaia se poloka i le igoa "Suʻesuʻe e ala i le faʻataʻitaʻiga". Lalo o le a avea o se laina sailiili. Ulufale i totonu le ata faataitai -TE11HC.
    E oʻo lava i le taimi o le faʻataʻitaʻiga faataitai o le ae vaʻavaʻai i matāʻupu i le lisi autu. O le a otometi lava ona maua mai i le fanua suʻesuʻe. I lenei lisi, kiliki i le igoa o le komepiuta manaomia.
  4. E le gata i le itulau e tasi o le ai ai se poloka ma le komepiuta manaʻomia ma faila uma e fesootaʻi i ai. Faatasi ai ma i latou o loʻo i ai pepa eseese, patches, talosaga ma isi. Matou te fiafia i le vaega muamua i le laulau e aliali mai. Ua valaauina "Avetaavale". Tau lava kiliki i le igoa o lenei vaega.
  5. I le taimi nei, e tatau ona e faʻamaonia le faʻaogaina o le polokalama faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta Packard Bell. E mafai ona faia lenei mea i le lisi o matūʻaiga o le pa'ū, lea o loʻo i luga o le itulau lava e tasi i luga ae o le vaega. "Avetaavale".
  6. A maeʻa lena, e mafai ona e alu tuusaʻo i avetaavale. Lalo i le 'upega tafaʻilagi o le a e vaʻaia ai se lisi o polokalama uma o loʻo maua mo le komepiuta EasyNote TE11HC ma e fetaui ma le OS na filifilia. O taʻavale uma lava o loʻo lisiina i le laulau, o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le gaosiga, le tele o le faila faʻapipiʻi, le aso tuʻuina atu, se faʻamatalaga ma isi. Faʻafeagai ma laina taʻitasi ma masini komepiuta, i lona pito, o loʻo i ai se ki ma le igoa Tatalo. Kiliki i luga e amata ai le faagasologa o le download o le polokalama ua filifilia.
  7. I le tele o tulaga, o le a tuʻuina mai le upusii. I le faaiuga o le downloadga e te manaʻomia e suʻe uma ona anotusi i totonu o se isi pusa, ona e momoe ai lea o le faila faila ua taʻua "Seti". A maeʻa lena, e na ona e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le masini komepiuta, e mulimuli ai i le laʻasaga taʻitasi o le polokalama. E faʻapea foʻi, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o polokalama uma. O lenei metotia o le a maeʻa.

Metotia 2: Faʻamaumauga Faʻatino a le Autalavou

E le pei o isi kamupani, o Packard Bell e leai sona aoga faʻapitoa mo le sailia ma le faʻapipiʻiina o masini komepiuta. Ae le o le fefe. Mo nei faʻamoemoega, soʻo se isi fofo mo le siakiina atoa ma le faʻafouina o polokalama faʻapitoa e talafeagai. E tele polokalame tutusa i luga o le Initaneti i aso nei. O le mea moni o soʻo se tasi oi latou o le a talafeagai mo lenei metotia, talu ai latou te galulue uma lava i le mataupu faavae lava e tasi. I se tasi oa tatou tala na muamua atu, matou te iloiloina nisi o mea aoga.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O le asō o le a matou faʻaalia le faagasologa o le faʻafouina o avetaavale e faʻaaoga ai le Auslogics Driver Updater. E tatau ona tatou faia mea nei.

  1. Matou te utaina i luga o le komepiuta le polokalama maoti mai le nofoaga aloaia. Ia faʻaeteete i le siiina o le masini komepiuta e le mai punaoa faʻapitoa, aua e ono masalomia le masini komepiuta.
  2. Faʻatonu lenei polokalama. O lenei faagasologa e matua faigofie lava, o le mea lea o le a tatou le faʻamalamalama i lenei auiliiliga. Matou te faʻamoemoe o le a leai sau faʻafitauli, ma e mafai ona e alu i le isi aitema.
  3. A maeʻa le faʻaaogaina o le Auslogics Driver Updater, faʻatino le polokalama.
  4. I le amataga, o le a amata ona otometi le siakiina o lau komepiuta mo taʻavale lata mai pe leai foi. O lenei faagasologa o le a le umi le umi. Na o le faatalitali e faʻauʻu.
  5. I le isi faʻamalama, o le a e vaʻai i le lisi atoa o masini e te manaʻo e faʻapipiʻi pe faʻafouina le polokalama. Matou te makaina vaega taua uma e ala i siaki i le itu tauagavale. A maeʻa lena, i le pito i lalo o le faamalama, lolomi le lanu lanumeamata. Faʻafouina Mea uma.
  6. I nisi tulaga, o le a manaʻomia oe e mafai ai ona mafai le fatufatuina o se mea toe faʻafouina pe afai ua le atoatoa lenei filifiliga mo oe. O le ae iloa e uiga i lenei manaʻoga mai le isi faʻamalama. Tau lava oomi le ki "Ioe".
  7. Ma le isi, e tatau ona e faatali seiloga e sii uma uma faila mo le faapipiiina ma ua faia se kopi kopi. E mafai ona e siaki uma lenei alualu i luma i le isi laʻo e tatala.
  8. I le faaiuga o le download, o le faagasologa o le faʻapipiʻi tuusaʻoina o avetaavale mo masini uma na matau muamua o le a mulimuli. O le faʻagasologa o le faʻatulagaga o le a faʻaalia ma faʻamatalaina i le isi faʻamalama o le Auslogics Driver Updater program.
  9. A faʻapipiʻiina pe faʻaleleia uma avetaavale, o le a e vaʻai i se faamalama ma le faʻapipiʻiga. Matou te faʻamoemoe o le ae mauaina le lelei ma aunoa ma ni mea sese.
  10. A maeʻa lena mea, e tatau ona e tapunia le polokalama ma fiafia i le atoatoa o le komepiuta. Aua neʻi galo e siaki ni faʻamatalaga mai lea taimi i lea taimi mo le faʻapipiʻiina o polokalama. E mafai ona faia lenei mea uma i lenei aoga ma soʻo se isi.

I le faaopoopo atu i le Auslogics Driver Updater, e mafai foi ona e faʻaaoga le DriverPack Solution. O se mea sili ona lauiloa i lenei ituaiga. E faʻafouina faʻafou ma maua ai se faʻamaumauga ofoofogia o avetaavale. Afai e te filifili e faʻaaogaina, o le a mafai ona aoga lau tusiga i luga o lenei polokalama ia oe.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 3: ID ID

O lenei metotia o le a mafai ai e oe ona suʻeina ma faʻapipiʻi le polokalama mo masini e fesoʻotai saʻo ma masini e leʻi faʻatagaina. E matua sili ona lelei ma talafeagai mo toetoe lava o soo se tulaga. O le autu o lenei auala e manaʻomia ona e iloa le taua o le ID o meafaigaluega e te manaʻo e faʻapipiʻi le polokalama. I le isi, e manaʻomia ona e faʻaaoga le ID i luga o se 'upega tafaʻilagi o le a fuafua ai le ituaiga masini e faʻavaeina ma filifili ai le masini faʻapitoa. Matou te faʻamatalaina lenei auala faʻapuupuu, e pei ona matou tusia muamua se lesona sili ona auiliili lea na matou talanoaina ai lenei fesili. Ina ia aua nei kopiina faamatalaga, matou te fautua atu ia e alu i le sootaga i lalo ma faamasani i mea e auiliili i auiliiliga.

Lesona: Mauaina o avetaavale e le ID ID

Metotia 4: Faʻamaumauga o le Avetaavale Windows

E mafai ona e taumafai e suʻe le masini komepiuta mo masini komepiuta e aunoa ma le faʻaaogaina o mea e faʻaaoga i isi. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia le mea e manaʻomia e le avetaʻavale avetaʻavale Windows. O le mea lenei e tatau ona e faia e faʻaaoga ai lenei metotia:

  1. Tatala le faamalama "Pule Sili". Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina se tasi o metotia o loʻo faʻamatalaina i le tusiga o loʻo i lalo.
  2. Lesona: Tatala le "Pule Faʻatonu"

  3. I le lisi o meafaigaluega uma matou te mauaina le masini lea e te manaʻomia e maua ai le avetaavale. E mafai ona avea lenei mea ma masini e iloagofie pe le iloa.
  4. I luga o le igoa ole mea faigaluega, kiliki le ki o le kuki saʻo. I le lisi autu e aliali mai, kiliki i le laina muamua lava "Avetaʻavale Faʻafou".
  5. O le iʻuga, o le a tatalaina se faamalama lea e te manaʻomia ai le filifilia o le faiga o le polokalama. O lau filifiliga o le a ofoina atu "Suʻega aunoa" ma "Tusi". Matou te fautuaina e faʻaaoga le filifiliga muamua, e pei ona i ai i lenei tulaga o le a taumafai le faiga e suʻe tutoatasi avetaʻavale i le Initaneti.
  6. A uma ona kiliki le ki, ona amata ai lea o le sailiga. Pau lava le mea e tatau ona tatou faʻatali sei maeʻa. I le faaiuga o le a e vaʻai i se faamalama o le a faʻaalia ai le sailiga ma le faʻapipiʻi. Faamolemole ia matau o le taunuuga e mafai ona lelei ma leaga. Afai e le mafai e le polokalama ona maua ia avetaavale talafeagai, ona e tatau lea ona faʻaaoga soʻo se isi metotia o loʻo faamatalaina i luga.

Matou te faʻamoemoe o se tasi o metotia faʻamatalaina o le a fesoasoani ia te oe e faʻapipiʻi uma avetaavale mo le komepiuta Packard Bell EasyNote TE11HC. Ae ui i lea, e oʻo lava i le faiga sili ona faigofie e mafai ona toilalo. I le tulaga o lea - tusia i le faʻamatalaga. O le a tatou vaʻavaʻai faʻatasi mo le mafuaʻaga o latou foliga mai ma filifiliga tatau.