Faʻapipiʻiina o Android ile PC

I ni nai tausaga talu ai, pe a oʻo ina amata ona suʻesuʻeina e tagata lautele, o le mauaina o aʻa-aia tatau o se faagasologa umi ma faigata. I le taimi nei, e mafai ona e mauaina le aia i le Superuser i ni nai minute. Aemaise pe a faʻaaogaina meafaigaluega e pei o Baidu Root.

O lea, seʻi o tatou mafaufau i le faagasologa o le maua o aʻa i luga o masini Android e ala i le faigofie faigofie a le Baida Ruth. O le faatonuga e le masani ai, ae ao le i amataina lona faatinoga, e tatau ona e iloa mea nei.

Lapataiga! O le mauaina o aia tatau a le Faʻasalalauga e aofia ai le mafai ona tuʻuina atu polokalame eseese i faʻasalalauga faʻamalosi a le kamupani. O se mea lamatia lenei, lea i le tele o tulaga e mafua ai ona leiloa se tusi poloaiga i luga o le masini ma e mafai ona oo atu ai i taunuuga le lelei. O faʻatinoga uma e faia e le tagata faʻaaoga i lou lava tulaga lamatia. O le faʻafoega o le punaoa e le o tauaveina le matafaioi mo taunuuga!

Laasaga 1: Faʻamau ai Baidu Root

O le faʻatulagaina o Baidu Ruth e le manaʻomia ai se poto faʻapitoa poʻo ni tomai, o se tulaga atoatoa lenei.

  1. O le meafaigaluega faʻapitoa mo le mauaina o aʻa-aia tatau o tufatufaina i le faatulagaga * .apk. E manaʻomia le downloadina o le File. BaiduRoot.apk i le mafaufau i totonu o le masini pe kopi i se kata, ma amata le faʻatulagaga mai soʻo se faila faila mo le Android.
  2. Afai muamua, o talosaga na maua mai i le le Playmarket e leʻi faʻapipiʻiina i totonu o le masini, e tatau ona tuʻuina atu le faatagaga e faatino ai ia ituaiga o gaioiga. Ina ia faia lenei mea, ia seti se siaki i totonu o le atigipusa "Punaoa le iloa"i totonu o le lisi "Saogalemu"lea e tatala pe a uma ona kiliki se faamau "Faʻatonu" i le faamalama o le lapataiga.
  3. E le gata i lea, atonu e manaʻomia le faʻamaonia o le faʻapipiʻiina o le tusi talosaga e aofia ai le tulafono e aloese ai le puipuia o Android.

  4. A maeʻa le faʻapipiʻiina, o le a aliali mai se foliga e faʻamaonia ai le manuia o le faʻatinoga, faʻapea foʻi ma le ata o le talosaga i luga o le komepiuta Android.

Laasaga 2: Maua o Aia Tatau

Ina ia maua aʻa i le faʻaaogaina o Baidu Root, e te manaʻomia na o ni nai tapes i luga o le mata o le masini.

  1. Tatala le talosaga Baidu Ruta. Aʻo leʻi amata, e manaʻomia ona e mautinoa o le masini e fesoʻotaʻi atu i le Initaneti e ala ile Wi-Fi.
  2. Tulei le ki "Maua aʻa".
  3. Matou te faʻatali mo se minute seʻia maeʻa le polokalama ona faʻaaogaina uma manipisi talafeagai.
  4. I le maea ai o le taualumaga mo le mauaina o aia tatau Superuser, e tatau ona lafoaʻi le faʻapipiʻiina o isi polokalama faʻapipiʻi e ala i le kiliki "Faʻamalo". Ona otometi lea ona toe faʻaleleia le masini.
  5. A uma ona faʻasolo le masini, ua matou talitonu o le i ai o aʻa-aia tatau e ala i le faʻaaogaina o le Baidu Root.

O le mea lea, o le mauaina o aʻa-aia tatau e ala mai i Baidu Ruth e na o ni nai minute, pe afai o le masini e lagolagoina e le talosaga. Aua le faʻamaonia oe i le faigofie o le faʻatinoga. O le mea moni, o se ituaiga o Android ua taʻe, ma o le faʻaaoga atili o aia tatau a Superuser e tatau ona faʻatinoina ma le faʻaeteete e le tagata faʻapitoa.