Faʻafefea ona lafoina se imeli i Mail.ru

O le matamata i ata eseese o vitio o loʻo tuʻuina atu i le Dignoklassniki social network network, mo le toatele o tagata o le auʻaunaga, o se avanoa matagofie e maua ai faʻamatalaga aoga po o faʻataʻitaʻiga faigofie aoe nofo i luga o le initaneti. I le taimi lava e tasi, e le o taimi uma e mafai ai ona maua se fesoʻotaʻiga televavave o latou masini i le Initaneti, o lona uiga o le fesili i le auala e sii ai vitiō mai le u.ru i le manatuaina o se telefoni mo le toe faafoi i taimi o le le mafai ona faʻaaogaina i le lalolagi. O tagata faaaoga o le Android ma iOS masini o le a maua ai se tali i lenei faafitauli i le tusiga o loʻo i lalo.

E taua le matauina e leai se auala aloaia e sii ai vitiō mai le Odnoklassniki mo le maimoaina o le tuusao e tagata na faia fatufesootai. I tulaga uma lava, ma e tusa lava po o le a le mea e sili ona fiafia i ai le polokalama a le tagata e faʻaaogaina, ma e tatau ona e faʻaaogaina meafaigaluega na faia e isi tagata atinaʻe.

I le auala, o le avanoa e sii mai ai le anotusi mai le upega OK.RU i le komepiuta o le komepiuta ua uma ona iloiloina i se tasi o tusiga, ma o auala mo le mauaina o le vitio na ofoina mai e le tagata e faaaogaina ai masini feaveai, ae o le a manaomia foi le fesiitaiga o faila mai le PC i le mafaufau o le telefoni lea o loʻo taʻuina mai foi ia tatou mea.

Tagai foi:
Auala e sii ai vitio mai tamaiti aʻoga i komepiuta
Faʻafefea ona tuʻuina atu faila mai le komepiuta i le telefoni
Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi le vitio mai le komipiuta i le masini Apple e faʻaaoga ai iTunes

O metotia nei mo le siiina o vitio mai le Odnoklassniki e le manaʻomia ai le faʻaaogaina o se komepiuta - na o oe e manaʻomia se telefoni feaveai poʻo se iPhone, faʻapea foʻi ma se fesoʻotaiga i luga o le Initaneti i le taimi e sau ai.

Android

Faʻaaogā Tagata Faʻamaumauga Aʻoga mo le Android fausia le tele o telefoni faʻafesoʻotaʻi vavave faʻatasi i tagata e ona le telefoni fou. O le mea lea, tatou te mafaufau muamua i mea faigaluega ma metotia e mafai ona faʻaaogaina i luga o masini komepiuta e teu ai se vitio mai le faasologa o fesoʻotaʻiga lautele i Odnoklassniki i la latou faila.

A o lei amataina le faʻamatalaga o gaioiga lelei e aofia ai le siiina mai o vitio mai le Odnoklassniki i se masini Android, seʻi tatou fai atu ni nai upu e uiga i le tali sili ona manino e oʻo mai i le mafaufau pe a oʻo mai le manaʻoga e foia lenei faafitauli - faʻaaogaina talosaga mai Google Play Market. Faʻapitoa "tagata e faʻaaogāina" e lautele o loʻo faʻatusalia i le Faleoloa ma e faigofie ona maua i luga o talosaga e pei o le "download videos from ok.ru".

Manatua o le fatuina o lenei mea e tusa ma le 15 o oloa ua taʻua i luga (e aofia ai ma le totogi) na sii mai ma faʻaogaina, ae taumafai e faʻaaogaina mo le taunuʻuga o le sini o loʻo faʻaalia i le ulutala o le tusiga e leʻi aumaia ni taunuuga lelei, e ui o nisi meafaigaluega na faʻaalia ai le aoga i isi fesoʻotaʻiga faʻasalalau ma le telefoni feaveaʻi

Tagai foi:
Auala e sii ai vitio mai le VK i le Android
Matou te siiina ata mai YouTube i le telefoni
Faʻalogoina o ata mai Twitter

Masalo o le a suia le tulaga i le lumanaʻi, o le mea lea o le a tatou le faʻaaogaina atoa le "faʻapitoa o loʻo maua" i le Google Play Store mai le meafaigaluega e fesoasoani e sii mai le vitio mai le Odnoklassniki. I le taimi nei, o le a tatou mafaufau i ni meafaigaluega aoga se lua ma aoga mo le faʻaaogaina, ae muamua o le a tatou aʻoaʻoina le maua o se fesoʻotaʻiga i se vitio o loʻo lafoina i totonu ole faletusi OK.RU.

Kopi sootaga i vitio mai tamaiti o le vasega i le siosiomaga Android

E masani lava o soʻo se metotia o le siiina o vitio mai le upega tafaʻilagi o loʻo fesiligia i le telefoni mo le faʻatinoga o le a manaʻomia ai le tuatusi o le faila o le punavai lea o le anotusi. I luga o le telefoni feaveaʻi, e mafai ona kopiina le fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia i le "clipboard" e ala i le taina i totonu o le auaunaga e ala i soʻo se 'upega tafaʻilagi (i le faʻataʻitaʻiga o Google Chrome).

  1. Faʻamataʻu lau 'upega tafaʻilagi ma faʻatautaia i le' upega tafailagi ok.ru. Faʻasinotonu i le upega tafaʻilagi pe a fai e lei faia muamua lenei mea.
  2. Saili se vitio i soʻo se vaega o le punaoa ma kiliki i luga o lona igoa e alu i le itulau toe faafoi. Valaʻau i le lisi o filifiliga e ala i le taina o le tolu pito i lalo o le vaega taʻavale i le initaneti.
  3. Tapena "Kopi le sootaga". I le faamalama e tatala, kiliki i le tuatusi e faʻaalia ai se lisi o gaioiga talafeagai, pe a filifilia "Tuatusi le Tuatusi Tuatusi".

Faʻaauau i faatonuga mo le siiina o vitio mai le Odnoklassniki i se masini Android. E le gata i lea, i le taimi o lenei tusitusiga, e na o le lua lava metotia na amata ona aoga.

Metotia 1: UC Browser

O se auala faigofie lava e faʻapipiʻi ai vitio mai le lisi OK.RU i le teuina o masini Android o le faʻaaogaina lea o le galuega a se 'upega tafaʻilagi iloga faʻapitoa mai atinaʻe Saina - UC Browser.

Tikiai le UC Browser mo le Android

  1. Faʻamau le Peretania Peretania mai le Google Play Market.
  2. Tatala le UC Browser. A maeʻa le faʻavae muamua, e tatau ona tuʻuina atu faʻatagaga i le masini - ia mautinoa e faʻamaonia e mafai e le tusi talosaga ona faʻaogaina le faila o le telefoni, tali saʻo pe le lelei pe ae manaʻo mo isi talosaga.
  3. O lenei e mafai ona e alu i se tasi o auala e lua:
    • Alu i le upega tafailagi fesoʻotaiga. I le auala, o tagata atinaʻeina faʻamatalaga ua tuʻuina ma le faaeteete se faailoga tusi i luga o le itulau amata oa latou fanau - na o le tapuni o le ata "Tagata o le vasega". Faʻatasi i le sauniga, ona fai lea i se tasi o ona vaega, saili le vitio e te manaʻo e teu mo le matamata i le tulaga tuusao.
    • Afai, e ala mai i le UC Browser, o le "alu" i se upega tafaʻilagi e foliga mai e le o se tali sili ona lelei, ona faigofie lea ona faapipii le sootaga i le vitio na kopiina e pei ona faamatalaina i luga i le tuatusi o le upega tafailagi. Ina ia faia lenei mea, o se tapuni umi i le nofoaga e ulufale ai le tuatusi e valaau ai le lisi o filifiliga, ona e lolomiina lea "Pasta ma alu".
  4. Amata le toe faafoi o le vitio.

    E tusa lava pe oe faalauteleina le vaega o le tafaoga i le atoa atoa pe leai foi, o se ki e aliali mai i le tagata taalo i foliga o se aū e faasino i lalo. Kiliki i lenei mea.

  5. Ma le isi, valaʻau i le vaega o le suʻega i le tolu taʻi lima i le pito i lalo o le lau ma alu i "Manatu". O iinei e mafai ona e matamata i le faagasologa o le download.

    A uma ona kopiina le faila i le mafaufau o le telefoni mo sina taimi puupuu, o le a faʻaalia se faʻamatalaga talafeagai.

  6. O le faagasologa o loʻo faʻamatalaina i luga o le mauaina mai o faila faila mai le Odnoklassniki o loʻo faʻaalia e se tasi o toe faafoi - UC Browser ua tuʻuina atu igoa e sii mai ai faila e le faigofie tele mo le faatulagaina o vitio ma le sailiga o le vitio o loʻo manaʻomia i le lumanaʻi. O lenei mea e mafai ona faʻaleleia e ala i le toe faʻaigoaina o lima na mauaina, lea e mafai ona saʻo i luga o le mata. "Manatu". Umi le kiliki i le igoa o le faila faila ma i le lisi e tatala, filifili Faaigoa.
  7. O ata vitio uma e sii mai le Odnoklassniki e mafai ona maua mulimuli ane i le ala.UCDownloads / vitioi totonu o le mafaufau loloto o le telefoni poʻo luga o se masini e teu ai masini, pe afai e faʻapipiʻiina i le masini, ae ona o le faʻaogaina o le faʻapipiʻi o ata puʻeina, e sili ona latou vaʻaia le faʻaaogaina o le meafaigaluega na faʻaaogaina mo le siiina mai,

    o lona uiga, e ala i le tagata taalo na fausia i le UK Browser.

Metotia 2: Getvideo.at auaunaga

Le auala aoga lona lua mo le tuʻuina atu o vitio i le telefoni feaveaʻi mai le faʻasalalauga odnoklassniki.ru E le manaʻomia le faʻatulagaina o soʻo se talosaga; o le siiina mai o loʻo faia e ala i se 'upega tafailagi faapitoa, lea e mafai ona maua mai soʻo se' upega tafaʻilagi. E tele punaoa Initaneti e mafai ai e oe ona sii mai le anotusi mai punaoa eseese, ae tatau ona matauina o le aoga o taumafaiga e kopiina le vitio mai le upega tafaʻilagi o loʻo fesiligia i le mafaufau o le telefoni na faʻaalia na o le upega tafaʻilagi getvideo.at.

  1. Kopi le sootaga i le vitio i le Odnoklassniki i le laupepa Android. I soo se masini komepiuta e tatala i lau telefoni, alu i le //getvideo.at/ru/.
  2. O loʻo i ai se fanua i luga ole itulau o le 'upega taʻavale. "Faaofi le sootaga" - e ala i le uumi, ia tatala le lisi, tap Pasili.
  3. Le isi, kiliki "Saili" i tafatafa o le faʻasalaga o le tuatusi tuatusi Vaʻavaʻai i le faʻamuamua o le ata vitiō ma le lisi o faʻataʻitaʻiga lelei, lea o le a faʻaalia e le faila na maua mai o se taunuuga o le download.
  4. Tago i se mea e fetaui ma le ata vitio e te iloa e talafeagai mo le maimoa i luga. E le gata i lea (e faalagolago i tulaga o le masini komepiuta) pe o le a amataina loa le download, pe o le a faʻaalia se faamalama i le mea e mafai ona e faʻamaonia ai le ala sao ma le igoa o le faila e maua.
  5. A maeʻa le download, e mafai ona e mauaina faila faila i "Manatu" (le le aoga le tusi "Download" i le aʻa o le loto i totonu poʻo fafo o le masini).

iphone

O tagata e faʻaaogaina mea tau Apple e tusa ai ma le mafai gafatia ata vitio mai le Initaneti e leai se sili atu i luga o tagata e faʻaogaina isi mea faʻapipiuta ma masini komepiuta. E tusa lava po o le a le auala e te maua ai le fesoʻotaʻiga lautele i le fesili - e ala i se masini komepiuta poʻo le Odnoklassniki talosaga mo le iPhone, e tatau ona e faʻaaogaina tupe mai isi tagata e atinaʻe le tolu-upega e sii mai ai se vitio mai le punaoa punaoa i le mafaufau o lau smartphone ma vaʻavaʻai i ai offline.

Kopi sootaga i vitio mai le Odnoklassniki i iOS

A o lei amata ona mafaufau i auala e sii ai vitio mai odnoklassniki.ru i le manatuaina o le iPhone, e tatau ona e iloa auala e maua ai fesootaʻiga i faila faila. E mafai ona kopi le fesoʻotaʻiga i le vitio mai le upega tafaʻilagi poʻo soʻo se 'upega tafaʻilagi mo iOS faʻapipiʻiina i luga o le telefoni, pe mai le tagata o talosaga "Tagata o le vasega".

Mai le saini:

  1. Faʻamauina lau suʻesuʻega, alu i le 'upega tafailagi ok.ru. Faʻasinotonu i le upega tafaʻilagi pe a fai e lei faia muamua lenei mea.
  2. I le isi, i soo se vaega o le upega tafaʻilagi, saili le vitio e te manaʻo e sii i le iPhone, alu e matamata i ai, e aunoa ma le faʻalauteleina o le vaega taʻaalo i le atoaga o le ata. Tago i itu e tolu i le taumatau o le igoa o le kiliva ma i le lisi e tatala, filifili "Kopi le sootaga".
  3. Ua uma ona tuʻuina le fesoʻotaʻiga i le "clipboard" o iOS, ma o le tuatusi o le a oʻo mai i se faamalama faapitoa - tapuni "Katia".

Mai le fesoʻotaʻiga faʻasalalau iOS tagata faʻatau:

  1. Tatala avanoa "Lelei", alu i le vaega o loʻo aofia ai le mea autu ata vitio, ma amata ona taʻalo.
  2. Faʻateleina le vaega o le tagata taʻavale i le ata atoa ona tapuni lea o togi tolu i le pito i luga e tau ai le lisi o filifiliga. Tago "Kopi le Fesootaiga".

A maeʻa ona tuʻuina atu le fesoʻotaʻiga i le vitio i luga o le Odnoklassniki, e mafai ona e alu e sii mai le faila e faʻaaoga ai le tasi o faatonuga nei.

Metotia 1: Talosaga talosaga mai le Faleoloa Store

O le mea muamua e mafai ona e faʻaaogaina pe ae manaʻo e sii se vitio mai le Odnoklassniki i le mafaufauina o le iPhone, o le suʻeina lea, toe aumai ma faʻaaoga atili meafaigaluega mai le faleoloa o Apple, faʻapipiʻiina le galuega talafeagai. O le mea moni, o ia polokalama o loʻo tuʻuina atu i le tusi o le Store Store, ma e ala i le taina i fesili e pei o le "download ata mai tamaiti aoga" i totonu o le faleoloa Store, e mafai ona e maua le tele o fautuaga.

E tatau ona matauina o le tele o le "vailaau vitio" saoloto, e ui lava i faamautinoaga a tagata atiae, e le lelei i taimi uma, e masani ona tumu i faasalalauga ma isi faaletonu, ae afai e te manao e sii vave ni ata vitio mai le upega tafaʻilagi a le Odnoklassniki, e tatau ona faʻaaogaina.

O "uta" uma lava e tutusa lelei, i le mataupu lava e tasi. Mafaufau i laasaga e manaʻomia ona ave e ave ai vitiō mai le Odnoklassniki i le iPhone e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o se talosaga mai le atinaʻe Incpt.Mobis - Vitio Saver PRO + Cloud Drive.

Download Video Saver PRO + Cloud Drive mai le Apple Store Store

  1. Tikia ma faʻapipiʻi le Video Sever mai Apple AppStore.
  2. Kopi le sootaga i le ata vitio i totonu o le faletusi. OK.ru se tasi o metotia ua taua i luga.
  3. Tatala Video Saver PRO + ma tapuni le atigipusa "Faʻatonu URL" i luga o le fale o le tusi talosaga - o le a faʻalauiloa ai le meafaigaluega faʻapipiʻi meafale.
  4. O se taʻalo umi i luga o le avanoa o le pusa o le tuatusi e aumai ai se lisi e aofia ai se mea se tasi - Pasili ma faapipii i ai e faʻaofi se fesoʻotaʻiga i le vitio. Le isi, paʻi "Alu" luga o le keyboard keyboard.
  5. Amata le toe faafoiina o le vitio - o le ata o le a otometi lava ona oʻo atu i le atoaga o foliga ma o le a faʻaalia le lisi o taga. O le isi, faʻamaonia le igoa o le vitio, lea o le a teuina i totonu o le iPhone, ona kiliki ai lea "Download".
  6. O le isi suʻega o loʻo faʻaali atu ai le pule o le faila lea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le auala e teu ai le anotusi. O lenei e mafai ona e tuua mea uma e ala i le le manuia, o lona uiga, lafo le kilipa i le faila "O aʻu faila" pe fatuina se tusi fou e ala i le taina o le faʻamaufaʻailoga faʻatasi i le pito i luga taumatau o le mata. I le filifilia o le mea o le a teuina ai le vitio, faʻapipiʻi le siaki i le pito i lalo o le mata i le itu taumatau, lea e amata ai le faagasologa o le download.
  7. I le isi itu, tapuni le tagata taʻalo ata, i luga o le siaki o le komepiuta, kiliki i le tafatolu latalata i le pusa o le tuatusi - o nei taga o le a mafua ai ona e alu i le lisi o mea e sii mai.

I le lumanai, ia maua le vitio na sii mai le Odnoklassniki, amata Vitio Saver PRO +, alu i le vaega "O aʻu faila" ma tatala le faʻailoga ua faʻamaonia e pei o se nofoaga e teu ai palota. E mafai ona e amata vave le toe faʻaleleia e ala i le taina o le igoa o se tasi o faila na maua.

Metotia 2: Pule Faʻatonu + Auaunaga Lautele

O le auala lenei, faʻaaogaina lea e mafai ona e foia ai le faafitauli o loʻo faʻaalia i le ulutala o le tusiga, e aofia ai le faʻaaogaina o se pule faila mo le iOS ma auaunaga faʻapitoa a le Initaneti ua mamanuina e faʻafeiloaʻi ai le vitio mai le 'upega tafaʻilagi.

O se tasi o faʻasalalauga o loʻo i luga o le "Explorer" mo iOS (Documents from Readdle) ma se 'upega tafaʻilagi, ua uma ona tatou iloiloina i se mea e uiga i auala lautele o le siiina o faila i le punavai manatua o le iPhone. Ina ia maua se sao mai le Odnoklassniki e mafai ona e faʻaaogaina mea nei, lea na faamaonia ai lona aoga, faatonuga:

Faitau atili: iOS talosaga mai le AppStore ma le tolu-auʻaunaga mo le siiina o vitio i le iPhone / iPad

O mea nei e faʻaalia ai le faagasologa o le mauaina o se faila vitio mai se lisi. "Tagata o le vasega" faʻaaogaina o le faila faila FileMaster-Puipuiga Puipuigana faia e le atinaʻe Shenzhen Youmi Information Technology Co. Ltd, ma le upega tafaʻilagi getvideo.at.

Faʻasaʻo FileMaster-Puipuiga Puipuiga mai le Apple App Store

  1. Faʻatonu le pule o faila faila FileMaster mai le Faleoloa Apple App.
  2. Kopi le sootaga i le vitio, tuu i le Odnoklassniki, ma e tatau ona utaina i le manatuaina o le iPhone. Le isi, tatala le Faʻasalalau Punaoa ma alu i "Sueli"e ala i le faapipiiina o le atigipusa o le globe i le lisi i le pito i lalo o le mataitusi autu o talosaga.
  3. I totonu o le tuatusi o le tuatusi o loʻo tatalaina ai le uepigetvideo.atona tapuni lea "Alu" luga o le keyboard keyboard.
  4. I luga o le laupepa laupepa o loʻo i ai se tusiga "Faaofi le sootaga" - mulimuli i lenei faʻatonuga i se taimi umi i le fanua o loʻo i lalo ma filifili le mea Pasili i le lisi o loʻo faʻaalia. Le isi, kiliki "Saili" ma faatalitali laitiiti.
  5. O se taunuuga o laasaga muamua, o le a faʻaalia se ata muamua o le vitio i luga o le itulau, ma lalo ifo - o se lisi o faatagaga, i se tasi o ia mea e mafai ona e faʻasaoina se vitio. Suʻe i le lisi o mea e talia mo nisi uiga lelei ma se tapuni umi i lenei mea, valaʻau le lisi o mea e filifili ai.
  6. I le lisi, filifili "Download", ona faʻamaonia ai lea o le igoa o le faila laveaʻi, tap "Faamautu". E taua le aua neʻi galo e faʻamaonia le faʻaopoopoga pe'ā maeʻa le igoa (.mp4) i se isi itu, e le mafai e le faila faila ona fuafua o le faila faila o se vitio.
  7. Le isi mea e tatala "Pule Faʻatonu"lea e mafai ona e matamata ai i le faagasologa o le download.
  8. Mulimuli ane, o le siiina mai o loʻo maua i luga o le matala o le polokalama FileMaster. Tau lava o le faila faila pe alu i "Aiga"pe afai o le tusi talosaga ua tatala.

    Faatasi ai ma le vitio, e mafai ona e faia ni gaioiga eseese e ala i le valaʻau i le lisi o filifiliga i le uumi o le faila i le faila. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia taʻalo i le tagata taalo mo iOS mai isi tagata atiaʻe, filifili i le lisi autu "Tatala ma" ona tapuni lea "Kopi i le" Igoa ole igoa "".

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le siiina o vitio mai le upega tafaʻilagi a Odnoklassniki i le mafaufauga o telefoni feaveai o Android po o iOS e mafai ona avea ma se galuega faigofie faigofie e ausia pe afai e te iloa le polokalama faʻamaonia ma mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina. Matou te faʻamoemoe o fautuaga fautuaina o le a fesoasoani ia te oe e fausia se "oloa" o ata vitio mo le matamata i taimi o le le mafai ona fesootai i le Initaneti.