Aveesea o se faʻaupuga pe a ulufale i Odnoklassniki


Ina ia faʻamaonia le aia tatau e maua ai se faʻasalalauga patino i luga o le fesoʻotaʻiga lautele o le Odnoklassniki, ua i ai se faʻaoga faʻapipiʻi faʻamaonia. E aʻafia ai le atofaina o tagata fou o loʻo auai i se galuega tulaga ese, lea e mafai ona avea ma igoa o le tagata, tuatusi imeli poʻo numera o le telefoni na faʻamaonia i le taimi o le resitalaina, faʻapea foi le setiina o se faʻaupuga e teu ai i lau itulau. Matou te ulufale i nisi taimi i nei faʻamaumauga i totonu o nofoaga talafeagai i luga o le uepisaite OK ma o lo matou masini e manatua ai. E mafai ona tape se faʻamalosaga pe ae ulufale atu i Odnoklassniki?

Aveese le faʻaupuga pe a ulufale i Odnoklassniki

E le masalomia, o le aoga o le manatuaina o upega tafaʻilagi i luga o le Initaneti e matua faigofie lava. E le manaʻomia ona e numera fuainumera ma tusi i taimi uma e te ulu ai i lau punaoa sili ona e fiafia i ai. Ae afai e maua e nisi tagata i lau komepiuta pe ua e asiasi i le upega tafailagi o Odnoklassniki mai se masini a se tasi tagata, ona mafai lea e le faʻamalamaina o le code code ona taʻitaʻia le faʻamatalaga o le tagata lava ia e le o faamoemoeina mo le isi kesi. Sei o tatou vaʻavaʻai faʻatasi pe faapefea ona aveese se faʻauluulu pe a ulufale i le OK e faʻaaoga le faʻataʻitaʻiga o le lima taʻalo sili ona lauiloa.

Mozilla firefox

O le Mozilla Firefox o le telefoni feaveaʻi o le telefoni feaveaʻi o lenei ituaiga i le komepiuta komepiuta, ma afai e te mauaina lau lava itulau Odnoklassniki itulau, ona e mulimuli lea i faatonuga o loʻo i lalo e aveese ai lau faʻamatalaga. I le auala, o lenei auala e mafai ai ona e aveesea soʻo se codeword mai soʻo se 'upega tafaʻatasi na faʻaolaina e lenei masini.

  1. Tatala le upega tafailagi Odnoklassniki i le masini. I le itu taumatau o le itulau matou te matauina ai le faʻatagaina o le faʻatagaina o le tagata faʻamaonia le igoa ma le upega tafailagi, o soʻo se tasi e maua i le PC na oomiina le ki "Faʻatasi" ma alu i lau talaaga i le OK. O lenei tulaga e le fetaui ma i matou, o lea ua matou amata galue.
  2. I le tulimanu pito i luga taumatau o le 'upega tafailagi, matou te mauaina ai le atigipusa faʻamau faʻamaufaʻailoga e tolu ma tatala le lisi.
  3. I le faasologa o le lisi o laina, kiliki LMB i le laina "Faʻatonu" ma agai i le vaega tatou te manaʻomia.
  4. I totonu o le masini komepiuta, alu i le lisi "Tulaga Faalilolilo ma Puipuiga". O iina o le a tatou maua ai mea o tatou sailia.
  5. I le isi faamalama tatou te o ifo i lalo i le poloka "Loto ma Upu Faʻamatalaga" ma kiliki le ata "Fatuga ua faasaoina".
  6. O le taimi nei tatou te vaʻavaʻai i faʻamatalaga uma o nofoaga eseese ua faasaoina i la tatou sailiga. Muamua, faʻaalia le faʻaali o faʻauluupu.
  7. Matou te faʻamaonia i totonu o le tamai faamalama lau faʻaiuga ina ia mafai ai ona faʻaalia le upega tafailautusi i totonu o le masini komepiuta.
  8. Matou te maua i totonu o le lisi ma filifili le koluma ma faʻamaumauga o lau talaaga i Odnoklassniki. Ua maeʻa a matou manipasi e ala i le kilikiina o le ki. "Aveesea".
  9. Ua faia! Toe faʻalauiloa le masini, tatala le itulau o lau fesoʻotaʻiga lautele. O fanua i totonu o le faʻamaoniga o le tagata e faʻamaonia. O le saogalemu o lou faʻamatalaga o Odnoklassniki o loʻo i ai i le maualuga saʻo.

Google chrome

Afai e faʻapipiʻi le Google Chrome i luga o lau komepiuta poʻo lau komepiuta, ona faʻamalo ai lea o lau faʻaupuga pe a faʻapipiʻi i Odnoklassniki e faigofie foi. Na o nai nai kiliki kiliki, ma e iai la matou sini. Tatou taumafai faatasi e foia le faafitauli.

  1. Faʻamau le masini, i le pito i luga taumatau o le faamalama o le polokalama, kiliki i luga o le icon service with three toots vertically one above the other, lea e taua "Faatulagaina ma le Puleaina o Google Chrome".
  2. I le lisi o loʻo i ai, kiliki i le koluma "Faʻatonu" ma oʻo i le itulau o le 'upega tafaʻilagi Intaneti.
  3. I le isi siata, kiliki i luga o le laina "Upu Faʻatonu" ma agai i lenei vaega.
  4. I totonu o le lisi o logins ma passwords tatou te maua, matou te maua ai faʻamatalaga o lau faʻamatalaga i le Odnoklassniki, matou te togiina le kusi i luga o le atigipusa ma ni togi se tolu "Isi Gaioiga" ma kiliki i luga.
  5. E tumau i le lisi o loʻo faʻaalia, filifili le koluma "Aveesea" ma faʻamalosolo lelei le faʻaulufaleina o loʻo teuina i totonu o le masini mai le itulau i le OK.

Opera

Afai o loʻo e faʻaaogaina le browser o le Opera e faasee ai i luga o le upega tafaʻilagi i luga o le lautele o fesoʻotaiga o le lalolagi, ona aveese lea o lau faʻaupuga pe a e sulu i totonu o le tusiga patino a Odnoklassniki, ua lava lea e faʻaaogaina faigofie ai le polokalama.

  1. I le tulimanu pito i luga o le masini, kiliki i le logo o le polokalama ma alu i le poloka "Faatuina ma le pulea o le Opera".
  2. Tatou maua i le mea e matala ai le mea autu "Faʻatonu"lea o le a tatou foia ai le faafitauli.
  3. I le itulau e sosoo ai, faʻalautele le tab "Avanoa" e sue le vaega tatou te manaʻomia.
  4. I le lisi o loʻo faʻaalia o faʻaiʻuga, filifili le koluma "Saogalemu" ma kiliki i luga LKM.
  5. Alu ifo i le matagaluega "Upu masini ma fomu"lea tatou te matauina ai le laina tatou te manaʻomia e alu i le teuina o faʻamatalaga o masini komepiuta.
  6. O lenei i le poloka "Nofoaga i faʻamaumauga faʻaupuina" vaavaai mo faʻamatalaga mai le Odnoklassniki ma kiliki i le laina i luga o le ata "Isi Gaioiga".
  7. I le lisi pa'ū, kiliki i luga "Aveesea" ma faʻamalieina le faʻaumatia faʻamatalaga e le manaʻomia i le mafaufau o le Initaneti.

Yandex Browser

O le upega tafailagi Initaneti mai Yandex ua faia i luga o se afi tutusa i Google Chrome, ae o le a tatou tilotilo i lenei faataitaiga e faamaea ai le ata. O le mea moni, i le fesoʻotaʻiga i le va o le foafoaina o Google ma Yandex Browser, o loʻo i ai ni eseesega taua.

  1. I le pito i luga o le masini, kiliki i luga o le atigipusa e tolu taʻavale faʻapipiʻi e ulufale ai i le polokalama.
  2. I le lisi autu e aliali, filifili le koluma "Pule o le Tali".
  3. Faʻamau i luga ole laina i luga o le laina ile tuatusi o le site ole Odnoklassniki ma tuu se siaki i le tamai fanua i le agavale.
  4. E i ai se faamau i lalo. "Aveesea"lea tatou te lolomiina. O lau tala o loʻo i totonu OK ua aveesea mai le masini.

Internet Explorer

Afai e te vaʻavaʻai manatu i luga o le masini komepiuta ma e te le manaʻo e sui le tuatusi tuai o Internet Explorer i se isi masini komepiuta, pe afai e te manaʻo ai, e mafai ona e aveesea le upega tafalaloina o lau itulau ile Odnoklassniki.

  1. Tatala le masini, kiliki i luga le ki ma le mea e faʻaaogaina e faʻaleleia ai le lisi o le faʻatulagaga.
  2. I le pito i lalo o le lisi, kiliki le mea "Mea e teu ai mea e teu ai".
  3. I le isi faʻamalama, alu i le lisi "Initaneti".
  4. I le vaega "Faʻatinoga Aunoa" alu e poloka "Filifiliga" mo nisi gaioiga.
  5. Ma le isi, kiliki le ata "Pulega o Tali". O le mea lenei sa ma sailia.
  6. I le Faʻamatalaga o Faʻamatalaga, faʻalautele le laina ma le igoa o le igoa OK.
  7. O lea la, lolomi "Aveesea" ma o mai i le faaiuga o le faagasologa.
  8. Matou te faʻamaonia le faʻamavaega mulimuli o le upu faʻamaonia o lau itulau Odnoklassniki mai pepa faʻatumu a le masini. Mea uma


O lea la, ua matou auʻiliʻili auiliiliga auala mo le tapeina o se faʻaupuga pe a ulu atu i le tusi a Odnoklassniki e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o le lima taʻalo sili ona taʻutaʻua i totonu o tagata faʻaoga. E mafai ona e filifilia le auala e fetaui ma oe. Ma afai ei ai ni ou faʻafitauli, faʻamolemole tusi mai ia i matou i faʻamatalaga. Le manuia!

Vaʻai foi: Faʻapefea ona vaʻai i le upu faʻamaonia i le Odnoklassniki