Faʻapipiʻi le avetaavale e aunoa ma le siakiina o le saini numera i Windows

O nisi taimi e te manaʻomia le faʻaali o se ata mai se microscope USB i le taimi moni, faʻasaʻo, pe faia ni isi taga. Polokalama faʻapitoa e taulimaina atoatoa lenei galuega. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo i se tasi o sui o ia polokalama, e igoa o AmScope. E le gata i lea, o le a tatou talanoa e uiga i ona lelei ma mea le lelei.

Amata le itulau

I le amataga o le polokalama, ua faʻaalia le faamalama amata, lea e mafai ai ona e tatalaina se ata, alu i le tagata matamata i le faletusi poʻo faʻaali loa le ata i le taimi moni. O lenei lisi o le a faʻaalia i taimi uma e faʻalauiloa ai AmScope. Afai e te le manaʻomia, ia siaki le mea tutusa i le lava faamalama.

Laupepa

O se tasi o faamalama saoloto i AmScope o le meafaigaluega. E vaevaeina i ni taʻaloga se tolu. O le muamua na faʻaalia ai le faʻatinoga o galuega. E mafai ona faʻamalo pe toe faʻafoʻi soʻo se tasi oi latou. O le faʻailoga lona lua o loʻo faʻaalia ai faʻafanua uma o le galuega galue. O lenei tulaga e sili ona aoga pe a galue i le tele o ata poʻo vitio i le taimi e tasi. I le lona tolu o loʻo i ai se galuega ma faʻamatalaga, o le a matou talanoa e uiga ia i latou i auiliiliga i lalo ifo.

Galulue ma faila

I le faaopoopo atu i le faʻaalia o ata mai se microscope i le taimi moni, AmScope e faʻatagaina oe e faʻapipiʻi ata po o vitio i se galuega ma galulue faatasi ma i latou e ala i le faila o le fale. Faʻaopoopoina o loʻo faʻatinoina e ala i le faʻamaumauga talafeagai i le lisi autu o le polokalama. I lenei laupepa, e mafai foi ona e faasaoina le poloketi, auina atu i fafo, pe amata le lolomiina.

Faʻasinomaga Faʻailoga o le Vitio

Ao e faitauina se ata i luga o le nofoaga faigaluega, e mafai ona e maitauina se faailoga ata. O lona tulaga e faia i se isi lisi. O se suiga i lona ituaiga o loʻo maua iinei, mo se faʻataʻitaʻiga, o le satauro ua sili ona talafeagai. Sosoo, fetuunai le maualuga, latitude ma le nofoaga e tusa ai ma faʻamaumauga.

Faʻasolo le mea

AmScope o loʻo i ai se mea e fausia-i totonu o le a faʻaalia pe a e fesuiaʻi i se isi lava faamalama. I se isi lisi, e mafai ona e fetuutuunaʻi ona faʻaiʻuga, filifili le vai talafeagai talafeagai, lanu, lanu, ma faʻagaoioia elemene mo le faʻaali.

Faʻaaogā aʻafiaga ma filiga

AmScope e tele ona aʻafiaga eseese ma filiga. O i latou uma o loo i totonu o se faamalama eseese ma ua vaevaeina i ni afifi. Suʻe i latou e vaʻai i le lisi atoa ma vaʻai i le iuga o le talosaga. E mafai ona e filifili se tasi poʻo le sili atu o aʻafiaga e tuʻuina atu ai le ata poʻo le vitio le foliga manaʻomia.

Faʻasalalau laʻasaga

O nisi tagata faʻapitoa e faʻaogaina pe a manaʻomia mea e mataʻituina ai e ala i se microscope USB e faʻataʻitaʻi ai le laʻasaga. E mafai ona e amataina lenei galuega ma o le faamalama faʻatasi ai ma lenei meafaigaluega o le a faʻaalia pea i luga o le 'upega tafailagi. O le mea lea e tupu ai le taupulepulega moni ma le toe faʻaleleia o le gaioiga galue.

Faʻaliliuga o le ata i le mosaic mode

AmScope e mafai ai e oe ona liliu le ata e maua mai se microscope USB i le mosaic mode. E mafai ona e fetuunai ma le faʻafaigofie tulaga e manaʻomia, suia le mamao i le va o vaʻa, faatulaga le laupepa o le itulau. A maeʻa uma ona faʻaaoga, o mea uma o totoe o le filifili lea o le ata manaomia ma o le polokalama o le a otometi lava ona gaosia.

Plug-ins

O le polokalama e fesiligia e lagolagoina ai le siiina mai o le tele o plug-ins, lea ua mamanuina e faia ai ni galuega faapitoa ma sili atu ona fetaui mo tagata faʻapitoa. I le lisi lisi e mafai ona e suia ai a latou ala, faʻaagaoioia pe tape ia mea mai le lisi. Ma o le faʻalauiloaina o le faʻalautelega e faʻatinoina e ala i se faʻamau faapitoa i le faamalama autu.

Faila Lagolago

AmScope e lagolagoina le toetoe o ata uma o ata vitio ma ata. E mafai ona e vaʻai i le lisi atoa o faʻatulagaga ma, pe a talafeagai ai, ia faʻasaʻo e ala i le vaega talafeagai i le faamalama o le faatulagaga. Faʻasese le pusa i autafa o le igoa o le igoa e faʻaesea mai le sailiga. Pātene "Aunoa" o le a mafai ai ona toe faʻafoʻi uma tau aogā.

Mea e gaosia

O lenei polokalama e mafai ai e oe vave ona faia ata ma faʻatusatusaga i luga o le ata na maua pe faʻatofuina. E faia lenei mea i mea uma na fausia. Mo i latou, o se laulau laʻititi e tuʻuina i totonu o le autu o le AmScope. E tele ituaiga, laina, 'auʻau ma pito.

Faʻaopoopoina se tuʻuga fou

O se koneteina fou e fausiaina saʻo lava pe a uma ona tuʻuina se foliga, faʻatulagaina se ata poʻo se vitio. Ae ui i lea, o nisi taimi e tatau ona e gaosia e aunoa ma le faatulagaina o nisi tulaga. E mafai ona faia lenei mea e ala i se faamalama faapitoa i le mea e te manaʻomia e vaʻai ese ai laina, faʻamaonia o la lanu ma seti se igoa mo le laulau fou. O le a faʻaalia i luga o le meafaigaluega. Afai e te manaʻomia le tuʻuina i luga aʻe o le isi papa, faigofie ona e alu i le lisi.

Faʻamaumauga o faʻamatalaga

I luga, ua uma ona matou iloiloina le meafaigaluega ma iloa ai o loʻo i ai se faʻamau ma faʻamatalaga. O faʻamatalaga latou lava e avanoa mo le matamataina ma le faʻatulagaina i le faʻasologa faʻatulagaina o faʻatulagaga. O iinei ua vaevaeina uma i ni vaega eseese. E mafai ona e seti le tele o faʻamaumauga, seti le numera o tau o taunuʻuga ma faʻaoga nisi faʻamaumauga faaopoopo.

Mama

  • Faʻatonu le faʻatulagaina o image;
  • Faʻapipiʻi;
  • O elemene uma o le 'upega tafailagi' ua liua saoloto ma siitia atu;
  • Lagolago mo foliga lauiloa ma ata vitio;
  • Galuega faʻatulagaina lolomiina.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • O le polokalame e tuʻuina atu pe a maeʻa le faʻatauina o meafaigaluega faʻapitoa.

AmScope o se fofo lelei mo tagata e umia microscopes micro. O meafaigaluega ma mea e faʻaaogaina o le a faigofie ona aʻoaʻoina e ala i amataga ma o le a faʻaaogaina e oʻo lava mo tagata faʻapitoa. O elemene fesoʻotaʻiga faigofie e mafai ona suia, o le a fesoa- soani e faʻatau ma faʻaaogaina le polokalame mo i latou lava e galulue lelei.

DinoCapture Ashampoo le mailei Minisi Tagata matamata ataata

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
AmScope o se polokalama multifunctional mo le faʻaaogaina ma se microscope USB e fesoʻotaʻi atu i se komepiuta. O lenei polokalama e maua ai le tele o meafaigaluega ma galuega aoga e aoga pe a matamata i mea faitino i le taimi moni.
Faigaluega: Windows 8, 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: AmScope
Tau: Faʻatau
Toa: 28 MB
Gagana: Igilisi
Version: 3.1.615