Parakalafa mo tagata taaalo: o top super games na tuuina atu i le Tokoti Game Game 2018

I le laumua o Iapani, ua maeʻa le galuega a le Tokyo Game Show - o le faaaliga pito sili ona tele o galuega tau taʻaloga a le au suʻesuʻe faasaienisi mai le Land of the Rising Sun, Korea ma Saina. O le mea na tupu na mafua ai le tele o le faʻanoanoa: i aso e fa - mai ia Setema 20 e oo i Setema 23 - e tusa ma le 300,000 tagata na asiasi atu i le faʻaaliga.

E faaopoopo atu i se numera tele o malo, o le faaaliga na mafai ona taia ana faamaumauga muamua ma le numera o oloa fou. I le Taaloga o le Taaloga a Tokyo 2018, na faʻaalia i latou e 668 kamupani, e 330 tagata fafo.

O le anotusi

  • Top 10 taʻaloga o le faaaliga Faʻaaliga Taaloga a Tokyo 2018
    • Le tagata nofo leaga 2
    • Devil May Cry 5
    • Malo o le Malo 3
    • Maliu oti
    • O le falemalo a le Chocobo Dungeon: Soo se Buddy!
    • Aso malolo aso
    • Maliu pe ola 6
    • Sekiro: Shadow Die Twice
    • Agavale Alive
    • Ace tau 7

Top 10 taʻaloga o le faaaliga Faʻaaliga Taaloga a Tokyo 2018

O se tasi o ata o le faaaliga, o le tele o taaloga o loʻo faʻatusalia iinei o le a le fiafia tele i sui o Europa. E ui i le manuia i Tokyo, o le liona o le atinaʻe e le lamatia ai le alu atu i tala atu o le itulagi Asia. E ui lava i le mea moni e faapea, o le toe iloiloga o faʻamatalaga tauvaga i totonu o le laupepa a Iapani e le maeʻa e aunoa ma ni faʻalavelave i le lalolagi. O le mea lea na i ai i le taimi nei o le Taaloga Taaloga a Tokyo.

Le tagata nofo leaga 2

O le faʻasalaga o le taʻaloga e fuafua mo le faaiuga o Ianuari 2019, ae o le Resident Evil 2 ua avanoa nei mo le faʻatulagaga. O loʻo faʻatali e le au faatau i luga o le Steam ma le PS Store. I le taimi lava e tasi, o le a mafai e tagata faʻaaoga ona filifili: ia faʻatau le faʻamaufaʻailoga poʻo le Deluxe lautele. O le filifiliga muamua o le a tau i le 19999 rubles mo se PC ma 3,799 rubles mo se PS4. O lona lua o le 2 229 ma le 4 399 rupu.

Mai le taua o le lomiga Deluxe o le a mafai ona tuu ese le avanoa e maua ai se paga o Leon Kennedy, faapea foi ma se auupega faaopoopo - o le "samurai blade". E le gata i lea, o le a mafai e tagata e ona le suiga ona toe suia le autu musika ma le uluai kopi (mo tagata e faatauina atu e leai se faigofie faigofie o lenei filifiliga).

E ui lava, i le saʻo, e taua le matauina na saunia e le au atinaʻe le tele o mea manaia fiafia mo i latou oe faʻatau le faʻamaumauga masani o le taʻaloga: o le mamanu ma taʻaloga ua faʻafou, faʻaopopo? Ua maua foi e le tagata o loʻo nofo ai le leaga le toe mafaufau.

Devil May Cry 5

I le faaaliga i Tokyo, na faaalia ai i tagata lautele se ata vitio mai mea e mafai e tagata faʻatau faʻatau ona iloa pe o fea vaega e aofia ai tulaga masani ma Deluxe o le taʻaloga. Faatasi ai ma le lelei o le mulimuli o le avanoa lea e maua ai ni auupega malosi faaopoopo - o le Mega Buster fana.

E le gata i lea, o le a maua e le au taʻavale le avanoa ma le fesoasoani a micropayments e foia ai ni taimi e tulaʻi mai i le taimi o le taʻaloga. O le tau o le lomiga o lo o teuina faalilolilo, ae, e tusa ai ma le au foafoa, o fuafuaga totogi ua fuafuaina mo tagata taaalo oe mananao e teuina lo latou taimi ma maua ai le tele o tomai i le vave e mafai ai. O isi tagata taʻavale e mafai ona faʻatautaia le taaloga atoa e aunoa ma le faʻaopoopoina o tupe faʻaalu, ae mo sina taimi itiiti.

Malo o le Malo 3

Talanoa e uiga i le atinaʻega o lenei taaloga na alu mo ni nai tausaga. Ma le mea mulimuli, na faatalitali tagata o le Malo Heart: o le faʻasalaga o mea fou ua fuafuaina mo Ianuari 2019. O tagata i totonu o le taaloga o le a masani lelei i tagata Disney. I le tala, o le a maua e fitafita leoleo e fitu o le malamalama ma taofia ai le pogisa mai le faalavelaveina o paleni o iai i le va o le malamalama ma le pogisa.

Maliu oti

O sui o le Hollywood, Guillermo Del Toro, o le faatonu o le ata manumalo Oscar O le ituaiga o vai, faapea foi ma tagata tafafao Norman Reedus (ua lauiloa i le ata o le Walking Dead) ma le fetu o Hannibal, Mads Mikkelsen, na fesoasoani i le atinaeina o lenei taaloga. Ma o le faatonu o le kamupani atoa o se tagata mamanu Hideo Kojima. O ia o le na faia le lalolagi leaga, na suia e nisi o mea na taʻua o le Death Stranding.

I le gaioiga o le gaioiga, o le autu autu o le taaloga o le toe faʻafoisia lea o le amio saʻo o le lalolagi o loʻo siomia, lea o loʻo i totonu o se tulaga malepe - "liliu i lalo". O tagata (e faʻataʻitaʻiina e tusa ai ma ata o ata tifaga) e tatau ona suʻe nofoaga faʻapitoa ma aoina nisi o mea faitino.

O le falemalo a le Chocobo Dungeon: Soo se Buddy!

O le taaloga mo le PS4 e tatau ona faʻatau atu i le amataga o le taumalulu o le 2019. Le au taaalo o loʻo faʻatali mo:

  • malaga i totonu o falepuipui ma le tauiviga mo le faasaolotoina o le aai, ua leiloa i le taimi;
  • taufaʻatau (monsters) (lea e mafai ona liua i ni sooga);
  • fesuiaʻi ata mo Chocobo (mai le paʻepaʻe papaʻe i le lue pouliuli).

E mafai ona e taʻalo naʻo le taaloga pe faʻatasi ma lau uo.

Aso malolo aso

O tagata asiasi i le faaaliga i Tokyo na mafai ona latou vaaia le sefulutolu minute o le taʻaloga i Aso Gone, lea na aofia ai se taua mataʻina o le tagata autu e faasaga i le atoa o zombies. E tusa ai ma le togafiti, o le Aso Gone na faia i se taimi e leʻi umi talu ona maeʻa se faʻafitauli faʻafuaseʻi o le lalolagi: o se vaega o le faitau aofaʻi o tagata na maliliu, o nisi na liua i moneters phreaker, ma o nisi (e laʻititi) na mafai ona puipuia foliga o tagata. O le tagata autu o se tasi o na mea. Ina ia faʻatoʻilaloina zombies ma monsters, o loʻo ia te ia se auupega atoa o auupega ma taavale e faimalaga i le lalolagi atoa.

Maliu pe ola 6

O lenei tau taʻavale e faamoemoeina i le amataga o le tausaga e sosoo ai. I le taimi lava e tasi, o le a faʻamaonia mo PC, Xbox One ma le PS4.

O le gaioiga a le ua oti poo le ola 6 e faia i se vaomatua matagofie. Ae o lenei matagofie e afaina i le matautia: afai e te lavea faafuaseʻi ia fuamoa lapoa o loʻo taoto i luga o le eleele, ona o mai ai lea o pteranodons mai iina, ma a maeʻa ia i latou e tatau ona e faatalitali mo foliga vaaia ma lo latou tina matautia. O le a tatau ona e alu ese mai ai ma le faaeteete - ina ia le pa'ū i totonu o le nofoaga o se tyrannosaur matautia ma fiaaai.

O le a faʻafeiloaʻi e le Fa fa - le fitafita teine ​​a Ayane, Mari Rose, le matai o le tauvaga martial, Honok, le matai o lana lava taʻavale taʻavale ma le tagata taufaʻailoga a Beiman.

Sekiro: Shadow Die Twice

O le faʻasalaga o le taʻaloga i le ituaiga o gaioiga e fuafuaina mo Mati 2019. Sekiro: Shadow Die Twice mea na tutupu i Iapani talu mai le vaitaimi o feudal. I lalo o le vaavaaiga a se tagata taalo, o le Sekiro fitafita, ua faaauupegaina i se matau (lea e suia ai se tasi o ona lima) ma se pelu. O le lalolagi o loo siomia ai o ia e matua ita tele: e tatau ona avea muamua ma osofaiga i le faasologa ina ia ola ai.

Agavale Alive

O le taaloga e ave le tagata taalo i le 2127. I Le Agavale Alive - tolu tusiga faʻasologa. I le gasologa o le taaloga, e mafai ona e fesuiaʻi mai le tasi i le isi. E tatau ona fanafana tele e tagata taʻavale, o mailei mailei mo fili, ma o nisi taimi latou te faia a latou lava auupega. I lenei tulaga, o tagata na faia le taaloga na latou maua le avanoa e alu ai i ni taimi e aunoa ma se taua - na o le solomuli o le fili.

Ace tau 7

Faʻataʻitaʻiga o le vaalele. I le taimi muamua, na fuafuaina e le au foafoa e faʻasaoina i se lomiga faapitoa mo le PS4, ae na iu lava ina faʻafeiloaʻi le Ace Combat 7 i isi faʻavae talafeagai. O loʻo taʻalo le au taʻavale mo vaʻavave vave i le maualuga o le saoasaoa ma le faʻamaʻaloga i osofaʻiga. E le gata i lea, o le taaloga e tele naua, na fuafuaina mo le au taaalo e toʻalua.

O le Tokyo Game Show 2018 ua fiafia i le tele o tagata taaalo ma mea fou. Ae ui i lea, e leai se mea e le fiafia ai, ona o nisi o taʻaloga na faʻamoemoeina e leʻi tuuina mai. E tatau ona tatou faatali se tasi tausaga - seia oo ia Setema 2019, pe a toe tatalaina le faaaliga o mea ausia o le maketi tau taaloga i Tokyo. O lona amataga ua uma ona faatulagaina mo le 12.09 i le tausaga a sau.