Faʻamaonia le faʻamaonia o le saini o le taʻavale

O se tasi o vaega sili ona taua o le faʻaogaina o le komepiuta o le faila malo. O le mea lea, e taua tele le siakiina e le aunoa o ana faatinoga ina ia mafai ai ona iloa mea sese i le amataga o le faafitauli. Mo nei faʻamoemoega, ua atiae e le au atinaʻe ni mea aoga eseese. O se tasi o polokalama sili ona lelei i lenei vaega o le Crystal Disc Info.

O le faʻapitoa a le tagata faʻapitoa a Iapani Noriyuki Miyazaki's CrystalDiskInfo e tele meafaigaluega mo le mataituina o le tulaga o le masini, e aofia ai le diagnostics S.M.A.R.T.. I le taimi lava lea e tasi, e le gata i le polokalama e le gata ina faʻamalosi i totonu o le komepiuta, ae faʻapea foʻi ma fafo, e le o mea uma e mafai ona faia. I le faʻaopoopoga, CrystalDiskInfo faʻamatalaga faʻamatalaga faʻamatalaga, ma iai foʻi nisi faʻaopoopoga.

Faamatalaga lautele e uiga i le taavale

O le galuega autu a CrystalDiskInfo o le tuʻuina atu lea o faʻamatalaga e uiga i le faila māmā. O loʻo tuʻuina mai e le polokalame faʻamatalaga faʻamatalaga faʻapitoa e uiga i masini e teu ai mea e fesoʻotaʻi i le komepiuta, e aofia ai faʻamatalaga nei:

  • igoa o igoa;
  • voluma;
  • fomaʻi faʻamaumauga;
  • numera o le lotoa;
  • vevela vevela;
  • atinaʻe;
  • fesoʻotaʻiga;
  • vaega ia ua gauia ai le disk;
  • tele faʻamaumauga faʻamaumauga;
  • vave le saoasaoa;
  • taimi atoa o galuega;
  • avanoa, ma isi.

S.M.A.R.T.-iloiloga

S.M.A.R.T. ua lauiloa o se tulaga mo le suʻesuʻeina e le tagata lava ia o le malo. CrystalDiskInfo e faapitoa le talisapaiaina mo le tuuina atu o se auiliiliga auiliili mai le S.M.A.R.T. pe a faʻatusatusa i isi tusi talosaga. Ae maise lava, o le faʻaaliga e faʻaalia ai tala faʻatatau mo faʻataʻitaʻiga nei: faitau i mea sese, faʻatinoga, taimi faʻavavevave, taʻavale suʻesuʻe, itula faʻatino, vaega le talafeagai, vevela, faʻasologa o vaega le saʻo, ma isi.

E le gata i lea, o loʻo i ai i le polokalame se mea lelei tele mo le faʻaaliaina o nei faailoilo i le taimi i le tulaga o kalafi.

Agent

Crystal Disk Info ei ai se sooupu o le a galue i tua i le nofoaga o faasalalauga, ia suʻesuʻeina i lea taimi ma lea taimi le disability, ma lipoti i le tulaga o le le atoatoa. O lenei sooupu ua le aoga. Ae mafai e le tagata faʻaaogaina ona amataina i soo se taimi.

Drive Management

CrystalDiskInfo e le gata ina maua ai le tele o faʻamatalaga e uiga i le puʻupuʻu, ae o loʻo i ai foi le tomai e pulea ai nisi o ona uiga. Aemaise lava, faʻaaogaina le aoga e mafai ona e faʻafetaui le maualuga o le mana ma le pisa.

Fuafua suiga

E le gata i lea, ua saunia e le au atinaʻe se avanoa mo le tagata faʻaaoga, pe a manaʻomia, e suia le mamanu vaaia o le polokalama. E moni, o le suiga a le lalolagi o le mamanu o le a le manuia, ae naʻo le filifilia o se lanu eseese.

CrystalDiskInfo Benefits

  1. O se aofaiga tele o faamatalaga ua saunia e uiga i le faagaoioia o masini e teu ai oloa;
  2. Malosiaga e pulea ai nisi uiga o le disks;
  3. Le mafai ona suia le mamanu lanu;
  4. Atina faʻasalalauga taʻitasi (silia ma le 30 gagana, e aofia ai le Rusia);
  5. Faʻaavanoaina o se feaveaʻi feaveaʻi e le manaʻomia le faʻapipiʻi i luga o se komepiuta;
  6. O le polokalama e matuai saoloto lava.

CrystalDiskInfo Faʻafitauli

  1. Le maualuga o le taua o se faailoga faapitoa S.M.A.R.T.
  2. O se faʻaaogaina tele o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina;
  3. E naʻo luga o komepiuta e faʻaaogaina i le polokalama faʻaogaina Windows.

E pei ona mafai ona e vaʻai, o le CrystalDiskInfo aoga o le mea sili lea ona malosi mo le iloiloga o le faatinoga o se masini malulu. E le gata i lea, ei ai nisi o gafatia mo le puleaina o uiga taʻitasi o le avega. O le mafuaʻaga lea e masani ona lauiloa ai lenei polokalama i tagata faʻapitoa, e ui lava i nai mea sese laiti.

Faʻalogo Crystal Disc Info mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia.

CrystalDiskInfo: Faʻaaogaina o Ata Faʻatonu Astroburn HDD Regenerator Bart PE Faufautua

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
CrystalDiskInfo o se polokalame aoga mo le mataʻituina o le tulaga o le malosi o masini ma se iloiloga atoa o latou tulaga, faatinoga ma le soifua maloloina.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: hiyohiyo
Tau: Faʻatau
Toa: 4 MB
Gagana: Rusia
Version: 7.6.0