Toefuataiga o le "Task Manager" i le Windows 10

O lenei tusiga o le a faʻaalia le auala pito sili ona faigofie ma sili ona vave e fesoasoani ai e faʻatupulaʻia le faʻatinoga o taaloga. O le faʻataʻitaʻiga o se tasi o mea aupito sili ona talafeagai mo lenei polokalame o le a faʻaalia ai le faigofie faigofie o le faʻamalosia o le polokalama ma faʻaopoopoga le numera o laupapa i le lua pe a amataina taaloga.

E iai le eseʻesega o le Taaloga Faʻataʻavale Taua mai ana analog e ala i faʻamaumauga faifaipea, lagolago mo se numera lelei o gagana, faʻapea foi ma mea maualalo ma le mafai ona faʻaaogaina faigofie faʻasologa o taʻiala.

Tikiake le Taʻaloga Poto Faʻatau

1. Muamua faʻavae

Matou te fautuaina e aua nei lafoaia le sailiga aunoa mo taʻaloga pe ae amataina le polokalama, o le a faʻafaigofie atili ai le latou lauiloa. I soo se tulaga, e mafai ona e faaopoopo i taimi uma ia taaloga i le faamalama autu ma le lima. E lua filifiliga mo le faaopoopoina: o le taʻavale "Taʻaloga Taʻaloga" ma le "Add Game" auala e ala i le filifilia o se faila o le exe faapitoa.

2. Faʻatupulaia o le fesoʻotaʻiga ma le atigipupuni o Windows

E mafai ona e kiliki i le "Faʻamau" ma o mea uma ua fautuaina o le a faʻamautuina aunoa. Ae peitai, e sili atu le iloa ma le iloa po o le a le faasologa o mea o le a aʻafia ai.


Ina ia faia lenei mea, kiliki "Ia Sili" pe alu i le tab "System". O se lisi o mea e aʻafia ai le mautu o le polokalama, ma i le taimi lava e tasi o taimi e fautuaina ai taʻaloga fautuaina mo le faʻamautuina o le fesoʻotaiga ma le faʻatinoina i le itu o le faʻatinoina o talosaga atoa.

3. Faamaeaina o talosaga faaopoopo

Alu i le Faʻasalalau Faʻasalalau pe kiliki i le Finish button i le faamalama autu. O le a e vaʻai i se lisi o faagasologa faʻataʻitaʻiga ma mea e ave i ai le faamuamua ile mafaufau latou te faʻaaogaina. E mafai ona e suia le faʻavae i le "Processor".

E sili atu le faʻamaeʻaina taʻitasi taʻitasi taʻitasi, aemaise lava, o le muamua i totonu o le lisi o se mea e masani ai. E taua le faʻamautinoa e leai ni afaina taua i ni suiga e leʻi faʻaolaina, ma na ona e tapunia.

E le o faʻaalia ai faiga faʻapitoa e ono aafia ai le faʻaogaina o le tino. O lea e mafai ai ona e maeʻa maeʻa mea uma e faʻalavelaveina ai le polokalama, sei vagana ai polokalame e fesoʻotaʻi ma avetaavale (Realtek, nVidia ma isi fesoasoani). I le tulaga otometi, e fefe le polokalama e tapunia le tele o faagasologa, e naʻo le tele o punaʻoa-faʻaoga e faʻalogo ai ina ia faʻavave ai le utaina o le taaloga.

4. Taofi auaunaga le talafeagai.

Alu i le '' Auaunaga 'poʻo le kiliki "Taofi" i le faamalama autu.


I luga o lenei laupepa, ua uma ona faʻaalia polokalame o polokalama, o le le faʻaeteeteina o lea polokalama e mafai ona taʻitaʻia ai i mea sese. O lea e sili atu le faʻalagolago i le polokalama ma faʻamaeʻa na o na ua faailoga i samasama.

5. Toe faʻafoisia tulaga muamua

I le Poo Meli Moo, e teuina se ogalaau o mea tutupu, e mafai ona e toe faafoi i tua soo se gaioiga, amata auaunaga ma faagasologa, ma toe faʻafoʻisia le uluai faatulagaga aʻo leʻi faʻamalamalamaina. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Toe faʻafoʻi" i le pito i luga taumatau o le polokalama.

O le mea lea, e mafai ona e faʻasolosolo manuia le taaloga i luga o se komepiuta. O le a le toe faʻaumatia le mafaufau ma le gaioiga o le faʻaogaina o faiga ma tautua, ma o le faʻamautuina o laina o le interface a le Windows o le a faʻaogaina ai punaoa api uma i luga o na o le tasi le faʻataʻitaʻiga atoa.

Afai ei ai lau kata vitio manino, e fautuaina e faʻataʻitaʻi i lona saoasaoa, faʻaopoopo e faʻaaoga ai le MSI Afterburner poʻo le EVGA Precision X.