Faʻafefea ona saunia se iPhone mo le faʻatau

O le Google Document service e mafai ai ona e galue ma faila faila i le taimi moni. I le faʻapipiʻiina o au paaga e galulue i luga o se pepa, e mafai ona e faʻatasi faʻatasi, tusi ma faʻaaoga. E leai se manaʻoga e teu faila i lau komepiuta. E mafai ona e galue i luga o se pepa i soo se mea ma soo se taimi e te manaʻo ai e faʻaaogaina masini o loʻo i ai. O le aso o le a tatou masani ai i le foafoaina o le Google Document.

Ina ia galulue ma Google Docs, e tatau ona e sainia i lau teugatupe.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona e ulufale atu i lau Google account

1. I luga o le Google homepage, kiliki le icon icon (e pei ona faaalia i le ataata), kiliki "Isi" ma filifili "Documents." I le faamalama e aliali mai, o le a e vaʻavaʻai i tusitusiga uma o le a e fatuina.

2. Kiliki le mūmū mūmū mūmū "+" i le pito i lalo o le lau e amata galue ai ma se pepa fou.

3. O lenei e mafai ona e fatuina ma faasaʻo le faila i le auala tutusa e pei ona i ai i soo se tusitala o tusitusiga, ma na o le pau lava le eseesega e te le manaʻomia e teu ai le pepa - e tupu lava lenei mea. Afai e te manaʻo e teu le uluai pepa, kiliki "File", "Fatu se kopi."

O lenei o le a matou fetuʻutuʻunai ia avanoa mo isi tagata faʻaoga. Kiliki "Tautuuga Avanoa", e pei ona faʻaalia i le faʻamalamalamaga i luga. Afai e leai se igoa o le faila, o le a talosagaina oe e le 'auʻaunaga e seti.

Kiliki i le lisi pa'ū ma fuafua pe oa mea na faʻaaogaina ei latou o le a maua se fesoʻotaʻiga e mafai ona faia i le pepa - teuteu, maimoa pe faʻamatalaga. Kiliki Faauma.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatuina se Fomu Google

E faigofie tele ma faigofie le fatuina o se Google Document. Matou te faʻamoemoe o le a faʻamanuiaina oe i lenei faʻamatalaga.