Auala e sii mai vcruntime140.dll o loʻo misi i luga o le komipiuta

A faʻagasolo polokalame fou ma taaloga, e mafai ona e fetaiaʻi ma le mea sese "E le mafai ona amataina le polokalame ona o loo misi le vcruntime140.dll i luga o le komepiuta" ma amata ona saili po o fea e sii mai ai lenei faila. O se mea sese ma tutusa tutusa atonu e maua mai i lomiga fou o Windows.

O lenei taʻiala o loʻo faʻamatalaina auʻiliʻilia le auala e sii mai ai le uluaʻi vcruntime.dll mai le 'upega tafaʻilagi a Microsoft mo Windows 10 ma le Windows 7 (x64 ma le x86) ma faʻasaʻo mea sese pe a faʻapipiʻi polokalame e leai se faila o lenei faila.

Faʻafefea ona faaleleia le mea sese. O le tamoeina o le polokalame e le mafai, aua o le vcruntime140.dll o loʻo misi i luga o le komipiuta

E le tatau lava ona i ai ni faʻamatalaga DLL, e le tatau ona e suʻe mo tuatusi tuatusi o mea nei o faila nei "eseese." I le avea ai o se tulafono, o ia faila uma .lll o se vaega o nisi o vaega o loʻo manaʻomia e faʻatautaia polokalama ma, download i se tasi faila faila, o le a sili atu ona e maua se sese fou e fesoʻotai ma le leai o le isi potutusi mai nei vaega.

O le vcruntime140.dll faila i totonu o le Microsoft Visual C ++ 2015 Redistributable Component (Microsoft Visual C ++ 2015 Redistributable), ma o se kopi fou o lenei faila o loʻo aofia i le Visual C ++ Redistributable Package mo Visual Studio 2017.

O nei pusa e lua e mafai ona sii mai e aunoa ma se totogi mai le upega tafaʻilagi a Microsoft, ae o le vcruntime140.dll ma isi faila talafeagai o le a faʻapipiʻi saʻo ma faamauina i le Windows 10 poʻo le Windows 7 (i le taimi o le tusiaina o lenei tusiga, e masani lava ona faʻapipiʻi vaega o Visual C ++ 2015, ae ou te manatu 2017 lomiga o le a manaʻomia, taʻitasi, ou te fautuaina le faʻapipiʻiina o filifiliga uma i le taimi e tasi).

Faʻalogoina le Microsoft Visual C ++ 2015 Redistributable Package e faapenei:

  1. Alu i le http://www.microsoft.com/ru-ru/download/details.aspx?id=53840 ma kiliki "Download."
  2. Afai e 64-bit Windows, filifili ma vc_redist.x64.exe ma vc_redist.x86.exe (Ie, i le 64-bit polokalama, e manaʻomia foʻi vaega mo polokalame 32-bit), pe a 32-bit, ona na o le x86.
  3. A uma ona e siiina nei faila e lua, faʻapipiʻi taʻitasi.
  4. Siaki pe faʻataunuʻuina le polokalame e uiga i le leai o vcruntime140.dll i luga o le komepiuta.

Faʻamatalaga taua: pe afai o le itulau i luga o le upega tafaʻilagi a le Microsoft i le parakalafa muamua e le maua (mo nisi mafuaaga e tupu ai i nisi taimi), ona vaʻavaʻai lea i le faʻavae eseʻesega E faʻapipiʻi vaega o tufatufaina o le Visual C ++ Redistributable 2008-2017.

I le faʻapipiʻiina o vaega o Visual Studio 2017 (pe afai o le laasaga muamua e leʻi foia le faafitauli) o loʻo i ai ni nuances:

  1. E mafai ona e sii mai le installer mai le //support.microsoft.com/ru-ru/help/2977003/the-latest-supported-visual-clickdownloads (o le aitema i le pito i luga o le itulau - "Download Microsoft Visual C ++, o le mea e mafai ona tufatufa atu mo Visual Studio 2017 ")
  2. O le faʻafitauli o le i luga o lenei itulau na o le 64-bit version o Windows o loʻo utaina. Afai e te manaʻomia se vaega x86 (32-bit) o ​​vaega o Visual Studio 2017, faʻaoga le metotia o le download mai my.visualstudio.com o loʻo faʻamatalaina i faatonuga o loʻo i luga. E faapefea ona e siiina vaega o le Visual C ++ Redistributable tufatufaina mo Visual Studio 2008-2017.

A maeʻa ona tuʻu uma na mea ma isi vaega, soʻo se mea sese, i soo se tulaga, e fesoʻotai i le vcruntime140.dll file faila e le tatau ona tulaʻi mai - o le faila o le a otometi lava ona i totonu o faila C: Windows System32 ma C: Windows SysWOW64 ma faʻamaonia lelei i Windows.