Aveese atoa le SpyHunter e aunoa ma le lapisi i totonu o le polokalama

O le matamata i vitio i luga o le initaneti ua avea ma mea masani. Toeitiiti lava o tagata taʻutaʻua taʻutaʻua uma e lagolagoina polokalame masani o vitio. Ae, e tusa lava pe leʻi saunia e le au atinaʻe le toe gaosia o se faʻapitoa, e tele 'upega tafailagi e maua le avanoa e faʻapipiʻi ai plug-ins faapitoa e foia ai lenei faafitauli. Sei o tatou tilotilo i masini autu mo le taina o vitio i le Opera browser.

O plug-ins plugins pre-installed

O faʻapipiʻi i le Opera ua vaeluaina i le lua ituaiga: muamua na faʻapipiʻiina (o mea ua uma ona fausia i totonu o le masini e le o loʻo faia), ma e manaʻomia ai le faʻatulagaga. Sei o tatou talanoa e uiga i masini sa muai faʻapipiʻiina mo le matamata i ata vitio. E naʻo le toʻalua oi latou.

Adobe Flash Player

E le masalomia, o le masini sili ona lauiloa mo le matamata i vitio e ala i Opera o le Flash Player. A aunoa ma lea, o le taina o vitio vitio i le tele o nofoaga o le a le mafai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e aofia ai le fesoʻotaʻiga lautele a le Odnoklassniki. O le mea e lelei ai, o le Flash Player e muamua faʻapipiʻi i le Opera browser. O le mea lea, e le manaʻomia ona faʻaopopoina faʻaopoopo, talu ai ona o le mea faʻapipiʻi o loʻo aofia i totonu o le kulupu masani o le upega tafaʻilagi.

Videvine Modity Decryption Module

O le Widevine Content Content Decryption Module plugin, e pei o le masini muamua, e le manaomia ona faʻaopoopoina, talu ai ona faʻapipiʻiina i Opera. O lona uiga, o lenei masini e mafai ai e oe ona faʻasalalau le vitio o kopi lea e puipuia e le tekinolosi EME.

Popo e manaʻomia le faʻatulagaga

E le gata i lea, e tele ni plug-ins e manaʻomia le faʻapipiʻiina i luga o le browser o le Opera. Ae, o le mea moni o le lomiga fou o Opera i luga o le Blink engine e le lagolagoina se faʻapipiʻiga faapena. I le taimi lava lea e tasi, e tele tagata faʻaaoga o loʻo faʻaauau pea ona faʻaaoga le Old Opera i le masini Presto. O luga o se masini e mafai ona e faʻapipiʻi ai plug-ins, lea o le a talanoaina i lalo.

Shockwave flash

E pei foi o le Flash Player, Flash Shockwave o se oloa gaosi. Ae o lona autu autu o le faia lea o le vitio i luga o le Initoneti i le tulaga o le feʻaveaʻi. Faatasi ai, e mafai ona e matamata i ata vitio, taaloga, faʻasalalauga, faʻalauiloa. O lenei plug-in ua faʻapipiʻiina aunoa ma le polokalama o le igoa e tasi, lea e mafai ona sii mai mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a Adobe.

Realplayer

O le RealPlayer plugin e le gata ina maua ai le tomai e matamata i ata vitio eseese o auala e ala i le browser Opera, ae e teuina foi i le komepiuta a lau komepiuta. I totonu o le lagolagosua e seasea maua e pei o le rhp, rpm ma le rpj. Faʻapipiʻi faʻatasi ma le polokalama autu RealPlayer.

Quicktime

O le QuickTime plugin ua atiaʻe e Apple. E sau ma le polokalame e tasi. Auauna mo le matamata i vitio o ituaiga eseese, ma musika. O se vaega o le mafai ona matamata i vitio i le format QuickTime.

DivX Web Player

E pei o polokalama talu ai, pe a faʻapipiʻi le application DivX Web Player, ua faʻapipiʻiina le mono i le browser Opera. E faʻaaogaina e matamata i le tafeina o vitio i faʻalauiloa alofilima MKV, DVIX, AVI, ma isi.

Faʻamatalaga o le Windows Media Player

O le Windows Media Player plugin o se meafaigaluega e mafai ai e oe ona faʻapipiʻiina se masini komepiuta i le igoa o le aufaasālalau igoa tutusa, o loʻo fausia i totonu o le polokalama faʻaoga Windows. O lenei masini na fausia faapitoa mo le browser Firefox, ae na mulimuli ane fetuutuunai mo isi lauiloa e lauiloa, e aofia ai le Opera. Faʻatasi ai, e mafai ona e matamata i ata vitio o ituaiga eseese i luga o le Initaneti, e aofia ai le WMV, MP4 ma le AVI, e ala atu i le faamalama o le komepiuta. E le gata i lea, e mafai ona taʻalo faila faila ua uma ona puʻeina i le komepiuta o le komepiuta.

Matou te iloiloina mea sili ona lauiloa mo le matamataina o vitio e ala i le browser Opera. I le taimi nei, o le Flash Player o le autu autu lea, ae i totonu o lomiga o le masini i luga o le masini Presto, sa mafai foi ona faapipii se numera tele o isi plug-ins mo le taina o vitio i luga o le Initaneti.