Candy Selfie mo le Android

O le taimi nei o le tele o tagata e faʻaaogaina a latou lava ata. O le mea pueata na fausia i totonu e maua ai se seti o meafaigaluega ma galuega e le maua e nisi e faʻaogaina le toʻa. O le asō tatou te tilotilo atu i le faʻataʻitaʻiga, o se polokalama faʻapipiʻi tolu ma se suiga lelei mo le tulaga masani o le polokalama faʻaaoga Android.

Amata

A e amata Candy Selfie, e te alu i le faamalama autu o le talosaga. Lenei e mafai ona e fesuiaiga i le fanaina ma le faʻataʻitaʻaiga, i le fatufatuina o se tuʻufaʻatasiga poʻo se faleoloa fale. I le lava faamalama, o se suiga i le polokalama.

Faʻamaumauga faʻaaoga

Muamua lava, e tatau ona e mafaufau i tulaga autu o polokalama faʻapipiʻi. I se isi faʻamalama, e mafai ona e faʻataʻitaʻia le faʻatulagaina o le ata, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻagaoioia le galuega faʻata, faʻavalea lava ia ma Ata i le taimi moni. E le gata i lea, o le faapipiiina faʻatasi o se fuʻa mataʻutia ua aofia ai iinei, ua faʻasaʻoina le faʻatulagaina o ataata ma o le Candy Selfie version ua toe faʻaleleia pe toe faʻaleleia e aunoa ma se faʻasalalauga.

Taavale kamela

O ata pueina o loʻo faʻatinoina i luga o le telefoni. O le vaaiga lenei, ma oi luga ma lalo ifo o meafaigaluega autu ia. Faʻalogo lelei i le laulau i luga. Na te filifilia le faiga o le fana, o le fetuunaʻi o le moli ma faʻaogaina ai nisi faʻataʻitaʻiga.

Le pito i lalo, seʻi o tatou vavalalata. I lenei mea e mafai ona vave faʻaaogaina se tasi o aafiaga o loʻo maua, ma o le a faʻaalia loa le gaioiga i le matamata. O le mea lea, e faigofie ona filifili le filiga talafeagai mo se ata autu autu. Kiliki le ki "Sili atu", pe afai e te manaʻomia e sii se seti seti o filiga.

I luga foi o le vaega pito i lalo, ua filifilia le faatulagaga o le ata. Ua saunia e le au atinaʻe se filifiliga o nisi o faʻalauiloa lauiloa. Faaaoga lou tamatamailima e sii ai le lipine ina ia faamasani oe lava i vaega uma e maua.

Fatufatuaʻi se fatuga

O se tasi o uiga uigaese o Candy Selfie o le fatuina vave lea o se faʻalanoaga. O le suiga i lenei faiga e faʻatinoina e ala i le lisi autu. Muamua lava, o le tagata faʻaaoga e tatau ona filifili mai i le lua i le iva ata, o le a fatuina ai se fatuga. A maeʻa filifiliga, e tumau pea le na o le kiliki "Amata"e alu e fatu se fatuga.

Ma le isi, o le a tatalaina se faamalama fou i le mea e te manaomia e filifili ai se tasi o mamanu avanoa. O le faaletonu o se numera itiiti o autu eseese, o lea afai e te manaʻomia e sii sau fou, kiliki "Sili atu". A maeʻa ona faʻaaogaina le autu, e tumau pea na o le teuina o le galuega maeʻa i lau masini.

Pusa ata

I Candy Selfie o loʻo i ai se isi mea ofoofogia ua fausiaina-ata puʻe ata. E mafai ai e oe ona faʻanatinati vave le tagata lava ia ma faʻagasolo i latou i le fesoasoani a le tele o vaega faʻavae o tagata taʻavale ma aʻafiaga. E mafai foi ona e faasaʻoina se ata na faia i le muai filifilia i le avanoa o le tusi talosaga.

Faia o se faʻavaa ma se talaʻaga

Tatou oi le faʻavasegaga faʻataʻitaʻi ma vaʻavaʻai i ana mea faigaluega. Muamua lava ou te manao e gauai atu i le galuega o le faia o se faavaa ma se talaaga. O loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga na saunia muamua, e na o le tagata e faaaogaina e faʻaaogaina i le ata ma fai se laʻititi.

Faaopoopoga o tagata taʻavale

Faʻaopoopo i ai ni nai fasi pepa e teuteu ai se ata. I se vaega ese o latou na aoina mai se numera tele i autu eseese. Pau lava le mea e te manaʻomia e filifili ai se tasi, toso ma paʻu i luga o le ata, fetuunai le nofoaga ma le tele. Afai e le lava au pepa, kiliki "Sili atu" ma sii mai nisi kitsu faʻaogaina.

Faaaogaina o aʻafiaga

I luga, ua uma ona matou talanoa e uiga i le faʻaaogaina o aʻafiaga ma le filiga i le faʻatulagaina o ata. Ae ui i lea, e le o taimi uma e manaʻomia ai ma ou te manaʻo e faʻasalalau le ata ua maeʻa. I lenei tulaga, matou te fautuaina le faʻaaogaina o se tasi o le tele o aʻafiaga o loʻo maua i le faʻasologa o mea. O kosi faaopoopo o le a utaina mo faʻaoga uma.

Faiga faʻasaga

E le o taimi uma e lelei ai foliga i le ata ma ou te manaʻo e aveese nisi o faaletonu. O galuega e fausia i le Candy Selfie talosaga o le a fesoasoani e fai lenei mea. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona faʻamaʻaina ou nifo, ave faʻamalosi ma sui foliga o le isu. O loʻo i ai foi se faʻalapotopotoga faʻapipiʻiina o nei mea uma.

Tikiai isi ato

Candy Selfie e maua ai le numera tele o aʻafiaga, mea faʻataʻitaʻi, mamanu mo mea faʻapipiʻiina ma ata o fale, ae e le talafeagai i taimi uma mo le tagata faʻaaogaina. O le talosaga o loʻo i ai se fale teu oloa e mafai ona e faʻatau pe e teu ai e aunoa ma se faʻaopoopo seti faʻaopoopo talafeagai o vailaau vaaia, mea faʻataʻitaʻi ma mamanu mamanu.

Mama

  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Se fuainumera tele o aʻafiaga, faʻavasega ma mamanu;
  • Faʻataʻitaʻiga faʻasologa talafeagai;
  • Faʻatonuina o le fatuga fatuga.

Faʻafitauli

  • Se numera tele o faasalalauga;
  • Leai se faʻatulagaina o ata pueina ata;
  • Leai ni tulaga mo paleni paʻepaʻe ma paʻepaʻe;
  • E le mafai ona e uuina se ata pe ae sui le lau.

Candy Selfie o se sui lelei mo le ata faʻatautaia i luga o le polokalama faʻaaoga Android. I totonu o lenei talosaga, e tele naua mea taua, meafaigaluega aoga ma foliga vaaia o le a mautinoa lava e fetaui lelei i le tele o tagata faaaoga. Ua matou iloiloina auiliili lenei polokalame, pau lava le mea e tatau ona e fai o le faitau lea o la matou tusiga ma filifili pe sii mai Candy Selfie i lau masini pe leai foi.

Talia Candy Selfie mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le app mai le Google Play Market