E faʻafefea ona faʻaoga le "com.google.process.gapps process stop"

E pei ona e iloa, o faʻaopoopoga o faʻauluuluga faʻaopoopo le faʻatinoga ia i latou, ae e mafai lava ona e fulitua i latou pe afai e te manaʻo ina ia aua le avega le polokalama. Naʻo le faʻaaogaina o vaega faʻaopoopo i totonu o le masini Safari i totonu o faʻaopoopoga. Seʻi o tatou iloa po o ā faʻaopoopoga o loʻo i ai mo Safari, ma pe faapefea ona faʻaaoga.

Faʻalogo i le sili ona lata mai o Safari

Faaopopo pe aveese Extensions

I le taimi muamua, na mafai ona faʻapipiʻi faʻaopoopoga mo Safari i luga o le upega tafaʻilagi aloaia o lenei masini. Ina ia faia lenei mea, na lava le alu i totonu o le polokalame i le kilikiina o le atigipusa, ona filifili ai lea o le "Safari Extensions ..." i le lisi autu o loo aliali mai. Ina ua mavae lena, na alu le masini i luga o le saite ma ni faaopoopoga e mafai ona sii mai ma faapipiiina.

O le mea e leaga ai, talu mai le 2012, o Apple, o le atinaʻeina o le Safari browser, ua taofia le lagolagoina o lana fanau. Talu mai lenei vaitau, ua muta le toe o mai i luga o le initaneti, ma o le saite ma faʻaopoopoga ua le maua. O le mea lea, o le auala nei e tasi e faʻapipiʻi ai se faʻaopoopoga po o se mea faʻapitoa mo Safari o le siiina lea mai le up-on developers site.

Mafaufau i le auala e faʻapipiʻi ai se faʻaopoopoga mo Safari e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o se tasi o faʻaopoopoga AdBlock faaopoopo.

Alu i le 'upega tafaʻilagi o le faʻapopoga o faʻaopoopoga e manaʻomia. I la tatou tulaga o le a avea ma se mea e gata ai. Kiliki le "Get AdBlock Now" button.

I le faʻamaufaʻailoga o loʻo maua mai, kiliki i le "Tatala" le faamau.

I le faamalama fou, e fesili le polokalama pe manaʻo moni le tagata e faʻapipiʻi le faʻaopoopoga. Faʻamaonia le faʻapipiʻiina i le kiliki i luga o le "Install" button.

A maeʻa, ona amata lea o le faʻatulagaina o le faʻaopoopoga, pe a maeʻa, o le a faʻapipiʻiina, ma o le a amata ona faatino galuega, e tusa ai ma lona faʻamoemoega.

Ina ia siaki pe ua uma ona faʻatūina le faʻaopoopoga, kiliki i luga o le ata o le afi ua uma ona tatou iloa. I le lisi pa'ū, filifili le aitema "Faʻatonu ...".

I totonu o le faʻamaumauga o mea e siakiina ai mea e faʻaalia, alu i le "Extensions" tab. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻaopoopoga o le AdBlock na faʻaalia i le lisi, o lona uiga ua faʻatūina. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻaaogaina i le naʻo le kilikiina o le '' Delete '' i tafatafa o le igoa.

Ina ia mafai ona faʻafesuiaʻia le faʻaopoopoga e aunoa ma le tapeina, faigofie lava ona le tatalaina le "Enable" pusa.

I le auala lava e tasi, o faʻaopoopoga uma ua faʻapipiʻiina ma aveesea i totonu o le Safari browser.

Le tele o Faʻaopoopoga Manatu

O lea, seʻi o tatou tilotilo atu i luga o faʻaopoopoga Safari sili ona lauiloa. Muamua, mafaufau i le faʻaopoopoga AdBlock, lea ua uma ona talanoaina i luga.

Adblock

AdBlock extension ua mamanuina e poloka ai faasalalauga le manaomia i luga o nofoaga. Variants o lenei faʻaopoopoga e i ai mo isi faʻalauiloa iloga. E sili atu le saʻo lelei o le faʻavasegaga o faʻamatalaga faʻasalalauga e faia i totonu o faʻaopoopoga faʻaopoopo Aemaise lava, e mafai ona e faʻatagaina le faʻaalia o faasalalauga leʻo.

Leai se mea

Na pau le faʻaopoopoga lea e sau ma le afifi Safari e faʻapipiʻi ai, o le NeverBlock. O lona uiga, e le manaʻomia le toe faʻapipiʻiina. O le faʻamoemoega o lenei faʻaopoopoga o le tuʻuina atu lea o avanoa i nofoaga na poloka e tagata o loʻo tuʻuina atu a latou faʻaata.

Maea fausia

O le BuiltWith Analysis add-on ua faamoemoe e maua mai faʻamatalaga e uiga i le upega tafaʻilagi o loʻo nofo ai le tagata. Aemaise lava, e mafai ona e vaʻai i le html-code, saili pe o a tusitusiga na saini ai le punaoa, maua faʻamatalaga faʻamaumauga faʻamaumauga ma sili atu. O lenei faʻaopoopoga o le a fiafia, muamua lava, webmasters. E moni, o faʻaopoopoga faʻaopoopoga faʻapitoa i le Igilisi.

Usita CSS

O le faʻaopoopoga o le CSS User o le a sili foi ona fiafia i tagata atinaʻeina le uepi. Ua mamanuina e matamata i ata o le tulaga o le CSS, ma faia suiga ia i latou. I le masani ai, o nei suiga i le mamanu o le upega tafaʻilagi o le a na o le tagata e faʻaaogaina le masini e faʻaalia, ona o le faʻatautaiga tonu o le CSS i luga o le talimalo, e aunoa ma le malamalama o le tagata e ona punaoa, e le mafai. Ae ui i lea, o lenei meafaigaluega, e mafai ona e faʻavasega le faʻaaliga o soʻo se nofoaga i lou tofo.

LinkThing

O le LinkThing faaopoopo e mafai ai ona e tatalaina nusipepa fou e le gata i le pito o le faasologa atoa o le faasologa, e pei ona faatulaga e tagata atiae i Safari ona o le faaletonu, ae faapena foi i isi nofoaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻasalalau le faʻaopoopoga ina ia tatalaina le isi laupepa i le taimi lava e uma ai lea o loʻo tatalaina nei i le masini.

Faigofie le IMDb

Faatasi ai ma le fesoasoani o le faʻaopoopoga o le Less IMDb, e mafai ona e faʻapipiʻiina le upega tafaʻilagi o le Safari ma le tele o faʻamaumauga tuʻufaʻasoa i le ata ma le televise - IMDb. O lenei faʻaopoopoga o le a matua faafaigofie ai le sailiga mo ata tifaga ma tagata taaalo.

E na o sina vaega itiiti o faʻaopoopoga uma e mafai ona faʻapipiʻiina i le Safari browser. Ua matou lisiina na o mea sili ona lauiloa ma sailiili. I le taimi lava e tasi, e tatau ona maitauina e mafua mai i le faʻauʻuina o le lagolago mo lenei masini komepiuta a Apple, o isi tagatanuʻu faʻapitoa foi ua taofi le tuʻuina atu o faʻaopoopoga fou i le polokalame Safari, ma e oʻo lava i le matutua o nisi o faʻaopoopoga o loʻo le toe maua.