IMacros mo Google Chrome: masini o gaioiga faifai pea i le masini


O le toatele oi tatou, o loʻo galulue i le 'upega tafaʻilagi, e tatau ona faia ia lava masaniga masani e le gata ina manaia, ae ia faʻaalu foi le taimi. O le asō o le a tatou tilotilo pe faʻapefea ona faia nei gaioiga e faʻaaoga ai iMacros ma le Google Chrome browser.

iMacros o se faʻaopoopoga mo le Google Chrome browser e mafai ai e oe ona fai taga tutusa i totonu o le masini aʻo e suʻesuʻe le Initaneti.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi iMacros?

E pei o soʻo se isi lava mea faʻapipiʻiina, e mafai ona sii mai iMacros mai le fale Google Chrome add-on.

I le pito i tua o le tusiga o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga e faʻapipiʻi le faʻaopoopoga vave, ae, pe a manaʻomia, e mafai ona e mauaina oe lava.

Ina ia faia lenei mea, i le tulimanu pito i luga o le masini, kiliki i luga o le ki. I le lisi o loʻo aliali mai, alu i "Meafaigaluega faaopoopo" - "Faʻaopoopoga".

O le faʻaaliga e faʻaalia ai se lisi o faʻaopoopoga ua faʻaogaina i le masini. Alu i lalo i le pito o le itulau ma kiliki i le sooga. "Faʻaopoopoga atili".

A oʻo ina faʻapipiʻi le faleoloa o faʻaopoopoga i luga o le lau, i lona itu tauagavale ulufale i le igoa o le faʻalautele o loʻo manaʻomia - iMacrosona toe fai lea o le ki o le Ini.

O se faʻaopoopoga o le a oʻo mai iʻuga. "iMacros mo Chrome". Faʻaopoopo i lau sailiga e ala i le kilikiina o le taumatau saʻo. "Faʻamau".

A faʻaopoopo le faʻaopoopoga, o le iMacros icon o le a faʻaalia i le pito i luga taumatau o le masini.

Faʻafefea ona faʻaaoga iMacros?

O le taimi nei e uiga i le auala e faʻaaoga ai iMacros. Mo tagata taʻitasi e faʻaaoga, e mafai ona atiaʻe se faʻasalalauga faʻaopoopoga, ae o le mataupu faavae o le fatuina o masini o le a tutusa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, fai se tala laiti. Mo se faʻataʻitaʻiga, tatou te mananaʻo e faʻaaogaina le faagasologa o le fatuina o se laupepa fou ma faʻafuaseʻi ona sui i le site lumpics.ru.

Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le ata faʻaopoopo i le pito i luga o le taumatau o le mata, pe a maeʻa ona faʻaalia le iMacros menu i luga o le mata. Tatala le lisi "Faamaumauga" ia tusia se macro fou.

O le taimi lava e te kiliki ai le ki "Tusi le Macro"O le faʻaopoopoga o le a amata amataina le macro. O le mea lea, o le a e manaʻomia i le taimi lava e uma ai le kiliki o lenei ki e toe gaosia ai le faʻataʻitaʻiga e tatau ona faʻaauau pea ona faʻamaonia le faʻaopoopoga.

O le mea lea, matou te lolomiina le "Faamaumauga o Macro", ona fai lea o se lisi fou ma alu i luga o le website lumpics.ru.

A uma loa ona faatulaga le faasologa, kiliki le ki. "Taofi"e taofi le pueina o se macro.

Faʻamaonia le faʻaogaina o le macro e ala i le kiliki i le matala tatala. "Save & Close".

A maeʻa lenei mea, o le a faʻaolaina le macro ma o le a faʻaalia i le faamalama o polokalama. Talu ai, atonu e le tasi le macro o le a faia i le polokalama, e fautuaina e seti manino igoa mo masini. Ina ia faia lenei mea, kiliki-saʻo le macro ma filifili le aitema i le lisi autu o loʻo i ai. "Faaigoa", mulimuli ane o le a uunaia oe e ulufale i se igoa fou o le macro.

I le taimi e te manaʻomia ai le faia o se mea e masani ai, faalua-kiliki lou macro pe filifili se macro ma kiliki le kiliki ma kiliki le ki. "Play Macro", a maeʻa ona amataina lea o le galuega.

I le faʻaaogaina o le iMacros, e mafai ona e fatufatuina e le gata o masini faigofie, e pei ona faaalia i la tatou faʻataʻitaʻiga, ae sili atu foi le faigata o filifiliga e le o toe faia e oe lava.

Faʻailoga mo Google Chrome free download

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia