Turbo Pascal 7.1

Masalo o tagata PC uma e le itiiti ifo i le tasi le taimi, ae mafaufau e uiga i le fatuina o se mea latou lava, o nisi ituaiga o latou polokalama. Polokalame o se gaioiga fatufatuaʻi ma faafiafiaga. E tele polokalame o polokalama ma e sili atu le siosiomaga o atinaʻe. Afai e te filifili e aʻoaʻo pe faʻapefea ona e polokalama, ae le iloa le mea e amata ai, ona liliu atu lea o lou mafaufau i Pascal.

Matou te mafaufau i le atinaʻeina o le siosiomaga mai le kamupani Borland, na fuafuaina e fatuina polokalama i se tasi o gagana o le gagana Pascal - Turbo Pascal. O Pascal lea e masani ona suʻesuʻeina i aʻoga, talu ai o se tasi o mea sili ona faigofie e faʻaoga ai siosiomaga. Ae e le o lona uiga e leai se mea e manaia e mafai ona tusia i Pascal. E le pei PascalABC.NET, e lagolagoina e Turbo Pascal le tele o isi gagana, o le mea lea na matou gauai atu ai i ai.

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: Isi polokalame mo polokalama

Faʻalogo!
Ua mamanuina le siosiomaga ina ia galue i le faiga o le polokalama DOS, o le mea lea, ina ia taʻavale ai i luga o Windows, e tatau ona e faʻaopoopoina nisi polokalama faʻaopoopo. Mo se faʻataʻitaʻiga, DOSBox.

Fausia ma faʻataʻitaʻia polokalama

A maeʻa le lafoaia o Turbo Pascal, o le a e vaʻaia le fenetusi faʻataʻitaʻi o le siosiomaga. O iinei e mafai ona e fatuina se faila fou i le lisi "File" -> "Faʻatonu" ma amata amata aʻoaʻoga. O snippets autu autu o le a faʻaalia i le lanu. O lenei mea o le a fesoasoani e te mataʻituina ai le sao o le polokalama tusitusi.

Totoina

Afai e te faia se mea sese i le polokalama, o le a faʻasalaina oe e le tagata faʻatalanoa. Ae ia faaeteete, e mafai ona saʻo le tusiaina o le polokalama, ae o le a le galue e pei ona fuafuaina. I lenei tulaga, ua e faia se mea sese, lea e sili atu ona faigata ona iloa.

Faʻataʻitaʻiina auala

Afai oe faia pea se mea sese, e mafai ona e tamoe i le polokalama i se tulaga e iloa ai. I lenei tulaga, e mafai ona e matauina le faatinoga o le polokalama i lea sitepu ma lea laasaga ma mataʻituina suiga o fesuiaiga.

Faʻamaumauga o le faʻapipiʻi

E mafai foi ona e setiina oe lava seti tapena. O iinei e mafai ona e faʻapipiʻi ai le faʻaopoopoga o le syntax, taofiofia le faʻaveʻopoʻaina, faʻamaonia ai le tuʻufaʻatasia o tulafono, ma sili atu. Ae afai e te le mautinoa au mea e fai, e le tatau ona e suia se mea.

Fesoasoani

O Turbo Pascal o loʻo i ai se tele faʻamatalaga e mafai ona e maua ai se faʻamatalaga. O iinei e mafai ona e vaʻai i se lisi o faʻatonuga uma, faʻapea foʻi ma a latou faʻailoga ma uiga.

Mama

1. Siosiomaga talafeagai ma manino le atinae;
2. Maualuga o le faʻatinoina ma le faʻaopoopoina;
3. Mautu;
4. Lagolago le gagana Rusia.

Faʻafitauli

1. Faʻamatalaga, poʻo le, o lona toesea;
2. E leʻi fuafuaina mo Windows.

Turbo Pascal o se atinaʻe atinae na fausia mo le DOS i le 1996. O se tasi lea o polokalame sili ona faigofie ma sili ona talafeagai mo polokalama i Pascal. O le filifiliga aupito sili lea mo i latou o loʻo amata ona suʻesuʻeina avanoa o polokalama i Pascal ma polokalama i le lautele.

Manuia i taumafaiga!

Download Turbo Pascal Free

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia.

Pascal pasi PascalABC.NET O le aofia ai o se mea faigaluega e faʻatele ai le saoasaoa o le faimalaga Opera Turbo FCEditor

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Turbo Pascal o se faʻaoga faigofie mo le faʻaaogaina o masini komepiuta mo le atinae o DOS ma Pascal polokalama. O se filifiliga lelei mo i latou o loʻo amata ona aʻoaʻoina lenei gagana.
Faigaluega: Windows 2000, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Borland Software Corporation
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 7.1