Faʻafefea ona faʻaopoopo au uo i le Twitter


Afai e te manaʻomia e susunuina le vitio mai se komepiuta i se pulou, ona fai lea o lenei faiga talafeagai, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o masini faʻapitoa i lau komepiuta. O le asō o le a tatou vaʻavaʻai atu i le faagasologa o le pueina o se ata tifaga i luga o se masini siaki e faʻaaoga ai le DVDStyler.

DVDStyler o se polokalama faʻapitoa e faʻatatau i le fatuina ma le pueina o se tifaga DVD. O lenei oloa ua faʻapipiʻiina ma meafaigaluega uma e ono manaʻomia i le faagasologa o le fatuina o se DVD. Ae o le a le mea e sili atu ona fiafia - e tufatufaina saʻoloto.

Tusia DVDStyler

E faʻapefea ona mu se tifaga i le 'ea?

Ae e te leʻi amataina, e tatau ona e tausia le maua o se avega mo le pueina o se tifaga. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina le DVD-R (e aunoa ma se avanoa e toe tusi ai) poʻo le DVD-RW (faʻatasi ma le avanoa e toe tusi ai).

1. Faʻapipiʻi le polokalama i luga o le komepiuta, faʻaofi le disk i le taʻavale ma taʻavale DVDStyler.

2. A e amata amata o le a uunaia oe e fatu se poloketi fou, o fea e te manaʻomia ai le ulufale i le igoa o le siaki mata ma filifili le tele o le DVD. Afai e te le o mautinoa e uiga i isi faʻaiʻuga, tuʻu le mea ua fautuaina e le faʻaaogaina.

3. O le mulimuli i le polokalama e alu loa lava i le faia o le disk, lea e te manaʻomia e filifili ai le faʻataʻitaʻi talafeagai, faʻapea foʻi le faʻamaonia o le igoa.

4. O le a faʻaalia e le pupuni le faʻamalama lava ia, lea e mafai ona e faʻapipiʻi ai le lisi o DVD i auiliiliga auiliili, ma alu saʻo i le galuega moni ma le tifaga.

Ina ia faaopoopo se tifaga i le faamalama, lea o le a faamaumauina mulimuli ane i luga o le faaputuga, e mafai ona e tosoina atu i le faamalama o le polokalama pe kiliki le ki i le pito i luga "Faaopoopo le File". Ona faaopoopo lea o le numera manaomia o faila vitio.

5. A faʻaopoopoina faila faila talafeagai ma faʻaali i le faasologa sao, e mafai ona e faʻafetaui le lisi o le faila. Alu i le ata muamua lava, kiliki i luga o le ulutala o le tifaga, e mafai ona e suia le igoa, lanu, vai, lona tele, ma isi.

6. Afai e te alu i le kesi lona lua, lea e faʻaalia ai le faʻamuamua o vaega, e mafai ona e suia la latou faʻatonuga, faʻapea foi pe afai e tatau ai, faʻamalo faʻamalama muamua faʻamatalaga.

7. Tatala le lisi i le itu tauagavale. "Pātini". O iinei e mafai ona e faʻavasegaina le igoa ma le faʻaalia o le faʻaalia i le lisi o le tafaʻi. Toulo fou e faʻaaogaina e ala i le toso atu i totonu o le vaʻavaʻavega. Ina ia aveese se ki e le tatau ai, kiliki-i luga ma filifili "Aveesea".

8. Afai e faia oe i le mamanu o lau DVD, e mafai ona e alu saʻo i le faiga o le mu. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki i le pito i luga o le polokalama. "File" ma alu i le meataitasi Burn DVD.

9. I le faamalama fou, ia mautinoa ua e siaki "Susunu", ma i lalo o le taʻavale manaʻomia ma se DVD ua filifilia (pe a fai e tele). Ina ia amataina le faagasologa, kiliki le ki. "Amata".

O le faagasologa o le susunuina o se DVD o le a amata, o lona umi o le a faalagolago i luga o le saoasaoa o le pueina ma le tele mulimuli o le tifaga DVD. O le taimi lava e maeʻa ai le mu, o le polokalama o le a logoina oe i le maeʻa manuia o le faagasologa, o lona uiga mai lenei taimi e mafai ona faʻaaogaina le masini siaki mo le taʻavale i luga o le komepiuta ma luga o le DVD.

Vaʻai foi: Polokalama mo faila faʻamalosi

O le fatuina o se DVD o se mea fiafia tele ma fatufatuaʻi. I le faaaogaina o le DVDStyler, e le mafai ona e na o le muina o le vitio i se taavale, ae fatuina lipine puʻe uma.