Fausia se laulau i Microsoft Excel

E masani lava, o tagata e faʻaaogaina, filifili e sui le mamanu o le laulau, e manaʻo e sui le autu o le mamanu. I le Windows, o lenei uiga e le o maua e ala i le le mafai, o lea e tatau ai ona e suia le faagaoioiga o faila faila, aveese le tapulaa. I le Windows 10, o le mamanu o le mamanu e le gata o le faʻaalia o le faʻailoga ma le lisi Amata, ae o se folasu foi e aafia ai le mamanu o le lanu. E mafai ona e setiina le autu i le masani poʻo le faʻafouina o le malamalama i auala eseese, sei o tatou tilotilo ia i latou uma.

Faʻapipiʻiina o se autu i le Windows 10

O i latou oe na faʻapipiʻiina autu i luga o le Windows 7 o le a manatua mautinoa le mataupu faavae o lenei faiga. I le faʻaaogaina o se mea faʻapitoa, e tatau ona faʻapipiʻi nisi faila. Ina ua uma lena, o le faasaina o le faapipiiina oi latou na pueina. I le taimi nei o se isi mea e le afaina, e mafai ona e faʻaaoga autu mai le Faleoloa o le Windows. E na o le suia o le lanu lanu ma le talaaga, ae masani lava o le mea lea e manaʻo nisi tagata e mananao i ai.

Metotia 1: Faleoloa a le Microsoft

O se auala faigofie e faʻapipiʻi ai se autu e le manaʻomia ai le faʻaogaina i faila masani. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona i ai le "App Store" i le Windows, lea o le a faia ai isi ata.

Vaʻai foi: Faʻatauina le Faleoloa a Microsoft i le Windows 10

I le avea ai o se tulafono, o ia autu e na o se ata filifilia o ata i luga o se autu patino ma se lanu masani, e aunoa ma le suia o soʻo se mea. O le mea lea, o lenei filifiliga e fetaui mo tagata e mananao e sui le talaaga masani ma se seti pepa faalilolilo i se ata faasolo ata.

Vaʻai foi: Faʻatuina le pepa faʻailoa i le Windows 10

  1. Faʻasani-saʻo i luga o se avanoa avanoa i luga o le laupapa ma filifili "Faʻatinoga".
  2. Suʻe i le vaega autu ma saili le sootaga i le taumatau "O isi autu i le Faleoloa a Microsoft".
  3. O le a amata "Faʻatau" faʻatasi ma talosaga ma taaloga mai Microsoft. O le a faʻapipiʻiina loa oe i le vaega. "Autu o le Windows".
  4. Filifili se autu e te fiafia i ai ma tatala. O nisi autu e mafai ona totogiina. Afai e te le o sauniuni e totogi - faʻaaoga filifiliga saoloto.
  5. Faasolo le faamau "Maua".
  6. A maeʻa se faʻatali puupuu, faʻapipiʻi ma faʻapipiʻiina.
  7. Faʻateleina le faamalama ma le faʻamaonia - o le ai ai se mamanu faʻatulagaina.

    Kiliki i le autu ma faʻatali mo lona faʻatulagaina.

  8. Ina ia faia le lanu o le faʻailoga ma isi elemene talafeagai, kiliki "Valivali".
  9. Siaki le atigipusa i tafatafa o "I le amataga o le lisi, i luga o le faletusi ma le nofoaga autu o faʻamatalaga"pe afai e le aoga. E le gata i lea, e mafai ona e liliuina le malamalama e ala i le kilikiina o le pito i lalo. "Aafiaga o le manino".
  10. Alu i luga ma faʻagaoioi le meataitasi "Filifilia le aunoa o le lanu pito sili" pe faʻafetaui le lanu i le lima e faʻaaoga ai le ata lanu lanu poʻo le kiliki i luga o le sooga "Lanu faaopoopo".

E mafai ona e soloia se autu e ala i le kilikiina saʻo i luga ma filifili le parakalafa tutusa.

Metotia 2: UltraUXThemePatcher

Ae paga lea, o soʻo se autu e matua ese mai le mamanu faʻatautaia e le mafai ona faʻapipiʻiina e aunoa ma le faalavelave i faila faila. O le polokalama UltraUXThemePatcher e fesoʻotaʻi ma le mea moni e pipiʻu 3 faila e nafa ma le galuega a isi vaega. Matou te fautuaina malosi le faia o se mea toe faʻafouina ao leʻi faʻaaogaina lenei polokalama.

Faitau atili: Faatonuga mo le fatuina o se mea e toe faʻaleleia ai le Windows 10

I le taimi nei e tatau ona e sii mai le talosaga mai le ofisa aloaia ma mulimuli ia matou faatonuga.

Tusia UltraUXThemePatcher mai le ofisa aloaia

  1. Tikia ma taʻavale le polokalama. I le faamalama faʻafeiloaʻi, kiliki "Lisi".
  2. Siaki le atigipusa e sosoo ma le taliaina o le maliega laisene ma toe fai "Lisi".
  3. O le vaega lona lua o le maliega o laisene e aliali mai. Kiliki ii "Ou te malilie".
  4. O se faamalama fou o le a tatalaina ai le tulaga o faila e tolu e manaʻomia ona patched. E masani lava o faila uma e tolu ei ai le tulaga "E le patipati", o nisi taimi e le manaʻomia se suiga. Kiliki "Faʻamau".
  5. I totonu o le faamalama o iai tulaga ma ogalaau, o le ae iloa ai le tulaga o DLL uma: statuses "Ua maea le tuatusi!" ma "File patched!" o lona uiga o le maeʻa manuia o le faʻatinoga. O le talosaga o le a taʻuina atu ia te oe e toe amata le PC e faia suiga. Kiliki "Lisi".
  6. O le a valaʻaulia oe e faʻafetai i le faʻapupulaina o le kamupani ile PayPal. E mafai ona e lafoaia se laasaga e ala i le kiliki i luga "Lisi".
  7. I le faamalama faaiu, filifili le filifiliga toe fai. "Toefaʻatonu nei" - vave faʻaleleia vave, "Ou te manaʻo e toe faʻaleleia le lima mulimuli ane" - Toe faʻaleleia le tusi i soo se taimi. Kiliki "Faauma".

O lea e tatau ona e maua soʻo se autu o lau filifiliga ma sau i ai. I luga o le Initaneti e faigofie lava ona maua le tele o nofoaga i autu, filifilia le lauiloa ma lauiloa. Aua nei galo le siakiina o faila na sii mai i le antivirus poʻo le scanner i luga o le initaneti mo faʻamaʻi.

Ia mautinoa ia mataituina le fetaui lelei o lomiga o le autu ma le Windows! Afai e te faʻapipiʻi se autu e le lagolagoina lau fausiaina, e ono faʻaleagaina lau polokalama faʻaogaina.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona maua le faʻamatalaga o le Windows 10

  1. Tikia ma aveese le autu. Saili le pusa i totonu "Autu" ma kopi kopi e lua oi ai.
  2. O lenei tatala le pusa fou ma alu i le ala lenei:

    C: Windows Resources Themes

  3. Pasia faila faila mai "Autu" (faila mai le laasaga 1) i le faila o le polokalama "Autu".
  4. Afai o se faamalama e foliga mai e manaomia ai aia tatau a le pule e faaopoopo ai faila i le faila o le polokalama, fai i le faamau "Faaauau". Faʻaopopo faʻamau "Taumafai mo mea uma oi ai nei".
  5. Faʻamatalaga mai le faʻapipii, e mafai ona e faʻaaogaina se autu e ala i le faalua-kiliki i le faila fetaui i le kuluma taumatau.

    Afai e faʻamalosia e le polokalama saogalemu, filifili "Tatala".

  6. Ua faia, o le autu e faaaoga.

    Afai e te leʻi suia le lanu o le faʻailoga, siaki le mea i totonu "Faʻasalaga Windows". Ina ia faia lenei mea, kiliki RMB i luga o le komepiuta, tatala "Faʻatinoga".

    Suʻe i le tab "Luga" ma siaki le pusa i autafa "I le amataga o le lisi, i luga o le faletusi ma le nofoaga autu o faʻamatalaga".

  7. O elemene nei o le a suia lanu:

I le lumanaʻi, e mafai foi ona aofia ai lenei autu e ala i le faila "Autu"i totonu o le Windows folder, pe alu i "Faʻatinoga"fesuiaiga i le vaeluaina "Autu" ma filifili le filifiliga e te manaʻo ai.

O le kilikii i luga o le autu e tatalaina ai le meataitasi. "Aveesea". Faʻaaoga pe afai e le faʻapipiʻi le autu, e le fiafia pe le fetaui.

Faamolemole ia matau i totonu o le upusii e sii mai ma le autu e mafai foi ona e maua isi elemene mamanu: se fetuu, ata, mataitusi, paʻu mo polokalama eseese. E le o taimi uma lava lea, i nisi tulaga e tufatufaina atu e le foafoa le autu e aunoa ma ni elemene faaopoopo.

E le gata i lea, e tatau ona malamalama e leai se tasi o vaega ua taua i luga o se vaega taua o le autu. O le mea lea, i le tele lava o tulaga, e faʻapipiʻi faʻapitoa ona faʻapipiʻi e le aufaʻatasi ia elemene talafeagai pe faʻapitoa foi i faʻalapotopotoga faʻapitoa na faia e le atinaʻe. Matou te fautuaina e faia lenei mea pe afai e te tuʻuina le autu mo se taimi umi - a leai o le a le talafeagai le suia o nei elemene i taimi taʻitasi mo se taimi umi.

Sa matou mafaufau i filifiliga mo le faʻapipiʻiina o autu i le Windows 10. O le auala muamua e fetaui mo tagata e le faʻaaogaina mea e leai ni tagata e le manaʻo e filifili le pepa faʻalilolilo ma lanu o le mamanu ma le lima. O le auala lona lua e aoga tele mo tagata faʻamaonia e le faʻafefe e faʻaalu le taimi e galulue ai ma faila faila ma suʻesuʻega tusi mo autu.