E faʻatatau i le saoasaoa o le faitau i le puʻupuʻu

I aso nei, o le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa faʻapipipipi o se faʻataʻitaʻiga mo le ata. Ua uma nei, toetoe lava leai se tasi e faia ata i se laupepa o loʻo i ai se penitala ma se pule. Sei vagana ua faamalosia e auai i tamaiti aʻoga muamua-tausaga.

KOMPAS-3D o se ata tusi e faaitiitia ai le taimi na faʻaaluina i le fatuina o ata maualuga. O le talosaga na faia e tagata atiae Rusia ma mafai ona faigofie ona tauva ma ia tagata tauva e pei o Avtokad poo Nanocad. KOMPAS-3D e aoga uma i se tagata tusiata tusiata ma se enisinia tomai o loʻo fatuina ata o vaega poʻo ni faʻataʻitaʻiga o fale.

E mafai e le polokalame ona faʻatino ni ata faʻamautu ma tolu-dimensional. O fesoʻotaiga vavalalata ma le tele o meafaigaluega eseese e faʻatagaina ai oe e faʻafetaui lelei le faiga o le ata.

Lesona: Tusi i le KOMPAS-3D

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: Isi fofo mo le tusia i luga o le komepiuta

Fausia ata

KOMPAS-3D e mafai ai ona e faia ni ata tusi o soʻo se faʻalavelave: mai nai fasi meafale i elemene o mea faufale. E mafai foi ona mamanuina fausaga o fausaga i le 3D.

O se numera tele o meafaigaluega mo le tusia o mea faitino e fesoasoani e faʻavave le galuega. O le polokalama o loʻo i ai foliga uma e manaʻomia e fatuina ai se ata sologa lelei: manatu, vaega, liʻo, ma isi.

O foliga uma e mafai ona faʻatulagaina ma le maualuga saʻo. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se vaega taufaasese e ala i le suiina o le taʻiala i lenei vaega, ae le o le taua o le tusia o laina faʻasologa ma laina tutusa.

E le faigata foi le fatuina o le tele o alalaupapa ma le tele ma faʻamatalaga. E le gata i lea, e mafai ona e faʻaopopo i le pepa le mea faitino o loʻo faʻatusalia i foliga o se ata ua uma ona faʻasaoina. O lenei faʻatulagaga e mafai ai ona e galue o se vaega pe a tofu tagata auai uma ma se auiliiliga patino o le mea atoa, ona sosoo ai lea ma le ata mulimuli o loʻo faaputuputu mai i "piliki".

Fausia ata tusi

I totonu o le auupega o le polokalame o loʻo i ai se mea faigaluega mo le faʻavaveina o le faʻatulagaina o faʻamatalaga mo le ata tusi. Faʻatasi ai, e mafai ona e tuʻuina i luga o le pepa se faʻataʻitaʻiga masani e fetaui ma manaʻoga o le GOST.

Faʻamaumauga mo ituaiga eseese o ata tusi

O le talosaga e faia i le tele o faʻalapotopotoga: faavae, fausiaina, inisinia, ma isi. O nei faʻasalalauga e faʻatagaina ai oe e filifili foliga ma meafaigaluega o le polokalama e sili ona fetaui mo se galuega patino.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e talafeagai le faʻatulagaina o le fale mo le fatuina o pepa o galuega i le taimi o le fausiaina o se fale. E ui lava o le faʻainisinia o le atoatoa mo le faʻatusatusaina o le tolu-tolu o soʻo se tekonolosi.

Fesuiaʻiga i le va o fetuunaiga e tupu e aunoa ma le tapunia o le polokalama.

Galue ma faʻatusa ata 3D

O le tusi talosaga e mafai ona fatufatu ma faʻataʻitaʻi ni ata o mea faitino e tolu. O lenei mea e faʻataga ai oe e faʻaopoopo atili le manino i le pepa na tuʻuina atu.

Faʻaliliuga faila i le faʻaogaina o le AutoCAD

KOMPAS-3D e mafai ona galulue i pepa DWG ma DXF faʻapipiʻi faʻaaogaina i se isi polokalame lauiloa a le AutoCAD. O lenei mea e mafai ai e oe ona tatala ata na tusia i le AutoCAD ma faʻafao faila i mamanu e iloa e le AutoCAD.

E faigofie tele pe afai e te galue i se 'au, ma o au uo e faʻaaoga le AutoCAD.

Faʻapitoa:

1. Fesoʻotaiga talafeagai;
2. Se fuainumera tele o meafaigaluega mo le tusia;
3. Maua o galuega faaopoopo;
4. O le faʻamatalaga e faia i le gagana Rusia.

Faʻafitauli:

1. Tufatufa atu mo se totogifuapauina. A maeʻa ona e faʻapipiʻiina, o le ae avanoa i le faamasinoga, e 30 aso tumau.

KOMPAS-3D o se avanoa talafeagai i le AutoCAD. E lagolagoina e le au atinaʻe le talosaga ma faʻafouina pea, ina ia faʻaleleia ai taimi, e faʻaaoga ai fofo sili ona lata mai i le atinaʻe.

Faʻalogo faʻasalalauga o KOMPAS-3D

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Freecad QCAD ABViewer Faʻapefea ona tatalaina le AutoCAD ata i le Compass-3D

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
KOMPAS-3D o se faʻatulagaga faʻatulagaina e tolu-faʻatinoga faʻapitoa ma se tele o meafaigaluega mo le faia o ata ma vaega.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: ASCON
Tau: $ 774
Toa: 109 MB
Gagana: Rusia
Version: V16