Faʻafefea ona tuʻu se tikeri i le Upu?

O se fesili lauiloa - "pe faapefea ona tuu se tikeri i le Upu." E foliga mai o le tali i lea mea e faigofie ma faigofie, na o le tilotilo i le meafaigaluega i le faʻaonapo nei o le Upu, ma e oʻo lava i se tagata amata o le a maua le ala saʻo. O le mea lea, i lenei tusiga o le a ou paʻi atu i isi isi auala e fai: mo se faʻataʻitaʻiga, pe faʻapefea ona faia faalua "sili ona lelei," pe faapefea ona tusia le tusi i lalo ma luga (tikeri), ma isi.

1) O le auala pito sili ona faigofie e tuʻuina ai se tikeri o le faʻalogo i le pito i luga i le 'upega tafailagi ma le "X2"E tatau ona e filifilia se vaega o tagata, ona kiliki lea o lenei ata - ma o le a avea le tusiga ma tikeri (o lona uiga o le a tusia i luga e faatatau i le autu autu).

Mo se faataitaiga, i le ata oi lalo, o le iuga o le kiliki ...

2) E iai foi se avanoa e sili atu ona lelei e suia ai le tusitusiga: fai se tikeri, pasi ese, nadtserochnoy ma subscript, ma isi. I le faia o lenei mea, kiliki le faamau "Cntrl + D" pe na o se ufanafana e pei o le ata o loo i lalo (Afai o ia oe le Upu 2013 poo le 2010) .

A o le tatau ona e tatalaina ia tulaga o le vai papatisoga. Muamua, e mafai ona e filifilia le faila lava ia, ona tele, faʻalaiga poʻo tusitusiga masani, ma isi. O se avanoa sili ona manaia o se fesuiaiga: o le tusitusiga e mafai ona faʻataʻapeʻapeina (e aofia ai le faalua), superscript (tikeri), sao, pulou iti, natia, ma isi. I le ala, pe ae kiliki i le atigipusa, i lalo ifo o le a e vaʻavaʻai pe o le a foliga foliga pe afai e te malilie i suiga.

O iinei, i le ala, o se faataitaiga laitiiti.