Sophos Home 1.3.3

O le tele o antiviruses ua fausia i luga o le mataupu lava e tasi - ua latou faʻapipiʻiina o se tuufaatasiga ma se seti o mea aoga mo le puipuiga lelei o komepiuta. Ma na faʻalatalata atu Sophos i lenei auala i se auala e eseʻese, o le ofoina atu i le tagata faʻaogaina uma avanoa tutusa mo le puipuia o le PC PC ao latou faʻaogaina ia latou fofo faʻatasi. Manatunatu i le isi mea uma o loʻo faʻaaogaina e se tagata Sophos Home.

Faʻataʻitaʻiga atoa le faiga

A maeʻa le faʻatulagaga ma le faʻataʻavale muamua, o le a amata vave loa le faʻataʻitaʻiga. O le polokalama o le a logoina oe e uiga i mea lamatia na maua e ala i le auina atu o se faʻamatalaga i luga o le komepiuta ma le igoa o le faila faʻamaʻi ma le gaioiga na faʻaaoga i ai.

Tatalaina le antivirus lava ma kiliki i le ki "Mama i le Alualu i Luma", o le tagata faʻaaoga o le a amataina se faamalama ma faʻamatalaga faʻamaonia.

O se lisi o faʻamataʻu e maua ai o le a faʻaalia i lana vaega autu. O le koluma lona lua ma le tolu o faʻaalia le faʻavasegaga o le taufaʻatau ma le gaioiga e faʻaaoga i ai.

E mafai ona e pulea taʻitoʻatasi le auala e amio ai le antivirus e fesoʻotaʻi ma i latou poʻo isi mea i le kilikiina o latou tulaga. O iinei e mafai ona e filifili e tape ("Aveesea"), lafoina o le faila i le puipuiga malu ("Puipuia") poʻo le le amanaʻiaina o le mataala ("Faʻamalo"). Parakalafa "Faaali atu faamatalaga" faʻaalia uma faʻamatalaga e uiga i le mea leaga.

I le maea ai o le faʻataʻitaʻiga o le a oʻo mai le auiliiliga o le siaki.

Afai e maua se siama i le faamalama autu o Sophos Home, o le ae vaaia se logo o loʻo lipotia ai se mea taua mai le faʻataʻitaʻiga mulimuli. Faʻamau "Taufaamatau" ma "Ransomware" O loʻo lisiina se lisi o faʻamatalaga mataʻutia / faʻapolopolo. Antivirus o loʻo faʻatali mo lau filifiliga - o le a le mea tonu e fai i se faila patino. E mafai ona e filifilia se gaioiga e ala i le kilikiina i luga i le kuluma tauagavale.

Faʻasalaga faʻavae

Mo se tagata faʻaaoga, e lua filifiliga mo le setiina o mea e le talafeagai, ma e mafai ona e alu atu ia i latou ina ua maeʻa le faʻataʻitaʻiga o lau komipiuta i le kilikiina o le sootaga "Tuusaunoaga".

O loʻo faʻaliliu atu i se faamalama fou, i le mea e lua laupepa e tutusa le faaliliuga - "Tuusaunoaga". Muamua o le "Tuusaunoaga" - faʻaalia ai le le faʻaaogaina o polokalama, faila ma Initaneti mea e le mafai ona poloka ma siakiina mo siama. Lona lua o le "Nofoaga Faitele" - aofia ai le faʻaopoopoga tusi o polokalama ma taaloga i le lotoifale o ana galuega e le ogatusa ma le mode o le puipuiga a Sophos.

O le mea lenei e mafai ai e le kalani ona faʻafesoʻotaʻi i Windows. O isi mea uma e faʻatautaia e ala i le upega tafaʻilagi a Sophos, ma o loʻo faʻatutuina tulaga i le ao.

Pulega Puipuiga

Talu mai Sofos antiviruses, e oʻo lava i le fofo o le fale, ua aofia ai elemene o pulega faʻapisinisi, o le saogalemu o loʻo faʻapipiʻiina i se faapaologa o le lagi. O le free free version of Sophos Home e lagolagoina le 3 masini e mafai ona faʻatautaia mai se tekupe se tasi e ala i se upega tafaʻilagi. Ina ia ulufale i lenei itulau, kiliki i luga o le ki. "Puleaina Lou Saogalemu" i le faamalama o le polokalama.

O le a tatalaina le vaega o loʻo pulea, pe a faʻapea o le lisi atoa o avanoa avanoa o le a faʻaalia, vaevaeina i ni afifi. Seʻi o tatou savavali i luga ia i latou i sina taimi puupuu.

Tulaga

Muamua tab "Tulaga" faʻaluaina le mafai gafatia o le antivirus, ma sina laʻititi i le poloka "Alerts" O loʻo i ai se lisi o faʻamalo sili ona taua e ono manaʻomia ai lau gauai.

Talafaasolopito

I totonu "Tala" aoina uma mea na tutupu na tutupu i le masini e tusa ai ma le tulaga o malupuipuia. O loʻo aofia ai faʻamatalaga e uiga i faʻamaʻi ma lo latou aveeseina, nofoaga puipuia ma le vaʻaia.

Puipuiga

O le laupepa pito sili ona lelei, vaevaeina i ni isi fagu.

  • "Aoao". Ua faʻatulafonoina le tapeina o le failaina o faila i le taimi e tatala ai; polokaina o talosaga e le manaomia; polokaina o masini fesoʻotaiga masini. E mafai foʻi ona e faʻamaonia le ala i le faila / faila e faaopoopo ai le mea faitino i le lisi paʻepaʻe.
  • "Faʻaaogaina". E mafai ai ma faʻafefe le puipuia o faʻamalosi mai talosaga mai osofaʻiga; puipuiga mai siama masani faʻaleagaina komepiuta, e pei o le fesoʻotaʻiina o masini faʻapipiʻi USB flash; pulea o talosaga puipuia (mo se faʻataʻitaʻiga, ia toe faʻaauau le taotoga o se galuega faapitoa o le polokalame o poloka poloka); faʻamatalaga mo le puipuiga o tusi talosaga.
  • "Ransomware". Puipuiga mai le ransomware e mafai ona faʻapipiʻi faila i luga o le komepiuta poʻo le taofia o le faʻaaogaina o le puʻupuʻu puʻe puʻe o le masini komepiuta.
  • "Uepiite". O le polokaina o uepisaite mai le blacklist o loʻo faʻagaoioia ma faʻatulagaina; faʻaaogaina le igoa tauleleia o nisi nofoaga e faʻavae i luga o iloiloga o isi PC puipuia; faaleleia le puipuiga o luga o le initaneti; lisiina nofoaga ma tuusaunoaga.

Faiga Faʻasinomaga

I luga o lenei laupepa, o faʻavaeina o nofoaga o le a polokaina e faʻamatalaina auiliili. Mo kulupu taʻitasi e tolu koluma e te tuʻu ai ("Faataga"), aofia ai se lapataiga e le manaomia le asiasi atu i le saite ("Lapatai") poʻo le poloka avanoa ("Pupuni") soʻo se vaega o loʻo i le lisi. O iinei e mafai ona e faia ni tuusaunoaga i le lisi.

Pe a poloka se vaega faapitoa o nofoaga, o le tagata e faʻaaogaina se tasi o nei 'upega tafaʻilagi o le a maua le faʻaaliga lenei:

Sophos Home ua i ai ana lisi i nofoaga matautia ma le le manaomia, o lea e foliga mai ai o le filiga ua filifilia o le a maua ai puipuiga i le tulaga talafeagai. I se tulaga lautele, o lenei galuega e matua talafeagai lava mo matua oe mananao e puipuia a latou fanau mai mea le talafeagai i luga o le upega tafailagi.

Tulaga faalilolilo

E naʻo le tasi lava le filifiliga - e mafai ai ma faʻamaonia faʻamatalaga e uiga i le le manaʻoina o le faʻaogaina o le webcam. O lea tulaga o le a sili ona aoga io tatou taimi, ona o tulaga na osofaia ai e le au osofaia le komepiuta ma faagaoioi lemu le upega tafailagi mo le faalilolilo o le mea o loʻo tupu i le potu e le o vaʻavaʻa.

Mama

  • Puipuiga lelei mai faʻamaʻi, spyware ma faila e le manaʻomia;
  • Uiga lelei o le saogalemu o le PC;
  • Pulea o le ao ma le faʻasaoina o tagata o tausia;
  • Polokalame i luga o le masini e lagolago ai i masini e tolu;
  • Faʻasinomaga o matua i le initaneti
  • Puipui lau webcam mai le leoleoina o le leo;
  • E le faʻapipiʻi punaʻoa faʻapitoa e oʻo lava ile PC vaivai.

Faʻafitauli

  • Toetoe o totogi faaopoopo uma ua totogiina;
  • Leai se faʻasilasila o le polokalama ma le mea e teu ai le komepiuta.

Sei o tatou aotelega. Sophos Home o se faʻamaoni moni aoga ma aoga moni mo tagata faʻapitoa e manaʻo e faʻamautuina a latou komepiuta. O se auala faigofie ma mataalia o le suʻesuʻeina e puipui ai le masini e le gata i siama, ae o faila foi e le manaʻomia e mafai ona vaʻaia taga i le masini. Sophos Home e tele vala taua e iai faʻaopoopo faʻaopoopo ma tuʻuina atu mo aganuʻu le puipuia o lau komepiuta. O nisi o le a le fiafia pe a maeʻa le 30-aso free period, o le tele o galuega tauave o le a le avanoa mo le faʻaaogaina.

Faʻalogo Sophos Home mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Aoao e faʻaaoga le Fale Lelei 3D IKEA Home Planner Fuafuaga a le aiga fuafuaga Aiga lelei 3d

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Sophos Home o se antivirus e puipuia le komepiuta e le gata i luga o le Initaneti, ae pe a faʻapipiʻi foʻi masini USB. O le puleaina o isi galuega tauave e tupu mai i luga ole laulau i le initaneti.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7
Category: Antivirus mo Windows
Faʻapupula: Sophos Ltd.
Tau: Faʻatau
Toa: 86 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.3.3