Google Chrome Dark Theme

I le taimi nei, e tele polokalame, faʻapea foʻi ma elemene o le faʻaogaina o fesoʻotaiga e lagolagoina ai se autu pogisa. O se tasi o suʻesuʻega sili ona lauiloa - Google Chrome foi ei ai lenei uiga, e ui lava i nisi o faʻafitauli.

O lenei faʻamatalaga o loʻo faʻamalamalamaina le auala e mafai ai e le autu pogisa i Google Chrome i auala e lua ona mafai i le taimi nei. I le lumanaʻi, masalo, o se filifiliga faigofie i laina o le a aliali mai mo lenei mea, ae o lea ua leai. Vaʻai foi: Faʻapefea ona aofia ai se autu pogisa i totonu o Microsoft Word ma Excel.

E mafai ona faʻaaoga e le Chrome le autu pogisa i le faʻaaogaina o filifiliga

E tusa ai ma faʻamatalaga avanoa, Google o loʻo galue nei i luga o le autu pogisa o le mamanu o lau sailiga ma e le o toe umi ae mafai ona mafai i totonu o le masini komepiuta.

E leai se filifiliga i totonu o laina, ae o le taimi nei, i le faʻamavaega mulimuli o le Google Chrome version 72 ma le fou (muamua na maua i le uluaʻi kopi o le Chrome Canary) e mafai ona e mafai ona faʻaogaina le auala pogisa e faʻaaogaina ai le faʻaaliga:

  1. Alu i meatotino o le alalaoa o le Google Chrome i le kilikiina saʻo i luga ma filifili le mea "meatotino" mea. Afai o le alalaupapa o loʻo i luga o le faletusi, o lona tulaga moni ma le gafatia e sui ai meatotino o le C: Users Username AppData Roaming Microsoft Internet Explorer Quick Launch User Pinned TaskBar.
  2. I meatotino o le ala pupuu i totonu o le "Object", pe a uma ona faʻamalamalamaina le ala agai i chrome.exe, tuʻu se avanoa ma faʻaopopo ni faʻasologa
    -o--------------------------------------------------------
    faʻaaoga tulaga.
  3. Faʻalaʻi Chrome mai lenei ala pupuu, o le a faʻalauiloaina ma se autu pogisa.

Ou te maitauina i le taimi nei, o se faʻataʻitaʻiga muamua o le autu o le pogisa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻauʻuga mulimuli o le Chrome 72, o loʻo faʻaalia le lisi i le "malamalama" mode, ma i Chrome Canary e mafai ona e iloa ai ua maua e le lisi autu se autu pogisa.

Masalo i le isi itulau o Google Chrome, o le autu o le pogisa o le a manatuaina.

Faʻaaogā se paʻu o le paʻu faʻapitoa mo Chrome

I ni nai tausaga talu ai, e toʻatele tagata faʻaoga na faʻaaogaina ma le faʻaaogaina autu mai Masini mai le faleoloa. Talu ai nei, e foliga mai ua galo ia i latou, ae o le lagolago mo autu na e lei mou atu, ma le isi, Google na lolomi talu ai nei se seti o autu "aloaia", e aofia ai le autu Black Black Theme.

Na o Black e le naʻo le autu pogisa o le mamanu, o loʻo i ai nisi mai le atunuʻu o loʻo atiaʻe le faigofie ona maua e ala i le sailia o le "Pogisa" i le vaega "Themes". Google Chrome autu e mafai ona sii mai le faleoloa i le //chrome.google.com/webstore/category/themes

I le faʻaaogaina o autu e le mafai ona faʻatūina, naʻo le faʻaalia o le matala o le mea autu autu ma nisi "itulau faʻapipiʻi" ua suia. O nisi mea, e pei o manus ma faatulagaga, tumau e le suia - malamalama.

O le mea lena, ou te faamoemoe, mo se tasi mai le au faitau na aoga le faamatalaga. I le auala, pe na e iloa o loʻo i ai i le Chrome se aoga faʻapipiʻi mo le sailia ma le aveesea o mea leaga ma faʻaopoopoga?