Matou te tusitusi i luga o laina ile Microsoft Word

O le ituaiga ata vitio ua faʻapipiʻiina i le ata faʻatagata e le sili atu ona fuafuaina le maualuga o lona faʻatinoga, faapea foi ma le tau o le a tuʻu ai e le kamupanī i luga o le maketi. A maeʻa ona e faitauina lenei tusiga, o le ae iloa pe faʻapefea ona ese ituaiga eseese o vitio eseese mai le tasi ma le isi. O le a tatou paʻi atu i luga o le autu o le manatuaina o ia lava ma lana matafaioi i le galuega a le GPU, ma o le mea e sili ona taua, o le a tatou iloa pe faʻapefea ona matamata i le ituaiga o mafaufauga o loʻo faʻapipiʻiina i le kata vitio o loʻo ia te oe i le iunite.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona iloa le faʻataʻitaʻiga o le RAM i le Windows 7

Faʻafefea ona suʻeina le ituaiga o vitio i se kata vitio

E oʻo mai i le taimi nei, o le toʻatele o tagata faʻatautaia vitiō e faʻapipiʻi le memory GDDR5. O lenei ituaiga o le pito sili ona lata mai o le RAM subtype mo mea lauiloa sikolasipi ma e mafai ai e oe ona faʻateleina le taimi tonu o le manatuaina o le kalama vitio i le 4 taimi, ma ia "lelei."

E i ai foi kata e manatuaina DDR3, ae e seasea lava, ma e le tatau ona e faatauina, aua ua fuafuaina ina ia faʻaaogaina o se RAM masani mo se PC. E tele taimi e faʻapipiʻi ai e tagata gaosi viliva vitiō tele le tele o lenei mafaufauga lemu i se ata faʻataʻitaʻi, e oo atu i le 4 GB. I le taimi lava e tasi i luga o le atigipusa poʻo le faʻasalalauga, latou te tuʻuina atu lenei mea moni, o le faʻaaogaina o le mea moni o lenei manatua e tele taimi e faʻagesegese ai nai lo le GDDR5. O le mea moni, e oʻo lava i se kata e 1 GB o le GDDR5 o le a le gauai atu i ai i le mana, ae, o le mea e ono tupu, o le a maua i le faʻatinoga o lenei ata mataga, i se uiga leaga o le upu.

Faitau atili: O le a le mea e aafia ai le taimi o le manatuaina o le kata vitio

E fetaui lelei le manatu o le tele o le televave ma le televave o le taimi e manatua ai le tele o taimi, o le sili atu foi ona lelei le galue o le komiti siata atoa. O lau masini o le a mafai ona faʻafetaui atili eletise ma pixels i le faasologa o le clock, lea o le a mafua ai le faʻaitiitia o le faʻatonuina o le taimi (le mea e taʻua o le mea e taʻua o le mea e fai ai), o se faʻausaga umi ma se taimi faʻapipiʻi.

Faitau atili: Polokalama mo le faʻaalia o le FPS i taaloga

Manatua le mea moni e faapea afai e te faʻaaogaina ata faʻatasi, o le a aveesea lau ata vitio mai le gaioiga masani, atonu o le DDR3 poʻo le DDR4 - o le ituaiga manatua i lenei mataupu e faʻalagolago i le RAM faʻapipiʻiina i le polokalama.

Vaʻai foi: O le a le uiga o le kata vitio faʻatasi

Metotia 1: TechPowerUp GPU-Z

TechPowerUp GPU-Z o se polokalama māmā e le manaʻomia ona faʻapipiʻi i luga o se komepiuta. O le a lava lea e teu ai se faila e tasi e mafai ai ona e faia se filifiliga - faʻapipiʻi le polokalama i le taimi nei pe tatala foi ma maimoa i faʻamatalaga i luga o lau kata vitio e te manaʻomia.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi a le faʻapupulaina o lenei polokalama ma sau i le faila matou te manaʻomia mai iina.

  2. Matou te faʻailoaina ma matauina sea matala ma le tele o uiga o le kata vitio ua faʻapipiʻiina i lau komepiuta. E na ona tatou fiafia i le fanua "Momo Mafaufau", lea o le a faʻaalia ai le ituaiga ata vitio o lau vitiō vitio.

  3. Afai ei ai ni kata vitio ua faʻapipiʻiina i lau komepiuta poʻo lau komepiuta, e mafai ona e fesuiai i le va o latou i le kiliki i luga o le kuluma o loʻo faʻaalia i luga o le screenshot. O le a faʻaalia se faamalama mataʻutia ma se lisi o avanoa avanoa, lea e te kiliki i le kata o le fiafia.

Vaʻai foi: Polokalame mo le fuafuaina o mea komepiuta

Metotia 2: AIDA64

AIDA64 o se polokalama e sili ona aoga e mafai ai e oe ona suʻe ma mataʻituina tulaga uma o lau komepiuta. O lenei tusi lesona o le a faʻaalia ai le auala e matamata ai i le tafaoga tatou te manaʻomia - o le ituaiga ata vitio.

  1. Tatala AIDA, kiliki i le mea "Faʻaalia".O lenei lisi o le a maua i le itu tauagavale o le faamalama o le polokalama.

  2. I le faasologa o le lisi o uiga, kiliki i le faamau "Faʻasologa o Faʻataʻitaʻiga".

  3. A maeʻa lena, o uiga uma o lau kata vitio, e aofia ai le ituaiga o vitio, o le a faʻaalia i totonu o le polokalama autu o polokalama. E mafai ona e vaʻai i le kalafi "Tai Toa".

Vaʻai foi: Faʻapefea ona faʻaoga AIDA64

Metotia 3: Game-debate.com

O lenei 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se lisi o le tele o kata vitio ma se lisi o latou uiga. O se sailiga faigofie e ala i le igoa o le fetuunaiga o le vitio o le a faigofie ma faigofie lenei faiga. Afai e te le manaʻo e faʻapipiʻi soʻo se polokalama i lau komepiuta, ona saʻo lea o lenei metotia.

Alu i le Game-debate.com

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi e le fesoʻotaʻiga i luga, kiliki i le laina "Filifili le Graphics Card ...".

  2. I le suega o le siaki suʻesuʻe matou te ulufale ai i le igoa o la matou vitio vitio. A maeʻa ona ulufale atu i le faʻataʻitaʻiga, o le a ofoina atu e le 'upega tafaʻi lisi se lisi ma igoa o ata vili. I totonu, e tatau ona e filifilia le mea e te manaʻomia ma kiliki.

  3. I luga o le itulau ma uiga tatou te sailia mo se laulau ma le igoa "Manatua". O iina e mafai ona e vaʻai i le laina "Momo Mafaufau"lea o le a aofia ai le parakalafa o le ituaiga o vitio manatua o le kata vitio filifilia.

  4. Vaʻai foi: Filifilia se kata vitio talafeagai mo se komepiuta

    O lenei ua e iloa pe faapefea ona e matamata i le ituaiga o vitio i luga o se komepiuta ma pe o le a le tele o lenei RAM e tali atu i ai. Matou te faʻamoemoe e leai sau faʻafitauli aʻo e mulimuli i faatonuga, ma o lenei tusiga ua fesoasoani ia te oe.