Faʻaofi le fesoʻotaʻiga i totonu o le text VKontakte

Tuʻua le isi meli i luga o le upega tafaʻilagi VKontakte, e tusa lava po o le a le nofoaga ma le tau aogā, o nisi taimi e manaʻomia ai e tagata faʻapipiʻi se sooga. I totonu o lenei 'upega tafaʻilagi, e mafai ona fai lenei mea i le tele o auala i le taimi e tasi, fuafua i ou lava manaʻoga, faʻailoga, ma le ituaiga URL na faʻaaogaina.

Faʻaofi sootaga VKontakte

O le faagasologa o le tuufaatasia o se sootaga i totonu o se suʻega, e ui lava i lona tulaga, e tutusa uma lava i le ituaiga. E le gata i lea, i se vaega, ua tatou paʻi atu i luga o faʻataʻitaʻiga uma o loʻo faʻamatalaina i lalo i se pepa e sili atu ona manino i totonu o le mea tutusa i luga o la tatou upega tafaʻilagi.

Faitau foi: Faʻapefea ona maka se tagata i le faamaumauga VKontakte

O le tuʻuina atu o se fesoʻotaʻiga i soʻo se itulau VK.com e matuā ese lava mai le auala e fesoʻotaʻi ai le fesoʻotaʻiga mai se 'upega tafaʻilagi.

I totonu o le faʻavae o faatonuga ua tuʻuina atu, o le a tatou mafaufau e faʻaofi se sootaga i totonu o le tusitusiga i talanoaga o le autu i le vaega.

Metotia 1: Faʻataʻitaʻiga Faigofie

O le auala muamua o le tuʻufaʻatasia o le fesoʻotaʻiga i totonu o le tusitusiga, e aofia ai le faʻasologa na faia muamua, ua faia e ala i le tusia o se tagata se tasi i se nofoaga patino i le laina i lau lava pule faitalia. O le metotia e faigofie tele, ae i le taimi lava lea e sili ona lauiloa i le faʻaaogaina o le upega tafaʻilagi VKontakte.

Ia mautinoa o tuatusi o loʻo faʻaaoga e tusa ai ma manaoga masani, o lona uiga, naʻo le ID ua faʻaofiina.

Faitau foi: Faʻapefea ona suʻe le ID ID VKontakte

  1. A oi ai i luga o le VK site, faʻafesoʻotaʻi i le nofoaga e te manaʻomia e tuʻu ai ni tusitusiga pe faʻasaʻo le mea o iai.
  2. I totonu o le pusa fetaui talafeagai, ulu i le seti fuafuaina o faʻamaumauga.
  3. I le taimi nei, ina ia faʻapipiʻi saʻo se sooga i totonu o le tusitusiga, e tatau ona e suʻe le nofoaga e tatau ona tu ai.
  4. I le filifilia o se fasipepa e faigofie mo le tuʻuina atu, faʻapipiʻi i puipui masani.
  5. Aʻo le i tatalaina le faʻafaʻailoga puipui faʻataʻitaʻiga dog dog "@".
  6. Tuu se avanoa i le va o le faailoga ma le faʻaaliga avanoa.

  7. A maeʻa lenei faʻailoga, ae ao lei vaeluaina le avanoa, e tatau ona e faʻamaonia le tuatusi o le itulau VK.
  8. E mafai ona matua i ai se itulau VK.com ma se ID atoa.

  9. I le lautele, e tatau ona i ai se mea e tutusa ma le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo.
  10. @ club120044668 (o lenei nuʻu)

  11. Faasaʻo le tusiga ina ia mafai ai ona e matamata i le faʻatinoga o le taunuʻuga.
  12. Afai e te faʻamaonia se tuatusi e le o iai pe leai foi (ID), ona maeʻa lea ona faʻasaoina o le a tumau pea i le pepa e tasi e pei o le taimi e faʻataʻitaʻia ai.

I le faaopoopo atu i faatonuga, e tatau ona e faʻaopoopo se mea e mafai ona e faʻatulagaina, i le tulaga o lenei auala, e faʻapipiʻi ai le sootaga. O lenei filifiliga e sili ona talafeagai pe a e le iloa le faʻamatalaga tonu o le itulau manaʻomia.

  1. Tasi ona faatulaga le uiga "@", o se tamai fanua fou o le a tulai mai ma se fautuaga "Amata amataina le igoa o se uo poo le igoa o le nuu".
  2. Amata mataitusi tusitusi e tusa ai ma le ID o le itulau manaomia.
  3. I le igoa ua taua muamua, o le a amata ona i ai i nuu ma alalafaga talafeagai.
  4. I le tulaga faamuamua o vaega ia e te avea ai oe ma se sui, ae e ui i lenei, o le sailiga o le lalolagi atoa.

  5. Kiliki i luga o le nuʻu na maua e faʻapipiʻi ai le ID i le vaaiga atoa, faʻapea foʻi ma le resitalaina o le igoa.

E mafai ona e tapeina le otometi faʻaofiina le igoa o tagata lautele e ala i le tusitusi lima pe faʻapipiʻi lau lava tusiga.

Faamolemole ia maitauina afai e te faasaʻoina soʻo se faʻamaumauga ma se fesoʻotaʻiga ua uma ona tuʻuina atu e tulafono uma, o le a faʻamatalaina le fesuiaiga o le fesuiaiga itiiti. E faʻapefea ona i ai i lenei tulaga, o le ae malamalama i le faitauina o le metotia lona lua.

Metotia 2: faʻailoga faigata

O lenei fomu o le tulaga masani mo le upega tafaʻilagi VKontakte, o lona uiga, e tusa lava pe na e faʻaaogaina le metotia muamua, o le vaega o loʻo tuʻuina atu o le a suia pea i le saʻo. O le mea lea, o nisi taimi e sili ona lelei le faʻaogaina o lenei metotia i le taimi lava lena, faʻaseʻe le muamua.

I nisi o auala, e sili atu ona faigofie le metotia, talu ona vavae ese le tusiga ma le sootaga mai le vaega atoa. Ae ui i lea, o le auala e taofia ai le mafai ona maua se suʻesuʻega i le lalolagi lea e mafai ai e oe ona otometi ona maua ma faʻapipiʻi ID. O le mea lea, a aunoa ma le iloa o le mea e iloagofie ai le itulau manaomia, o le auala e le mafai ona faia.

  1. I totonu o le pusa o tusi, saili le nofoaga e te manaʻo e faʻaofi i ai le sooga.
  2. Filifili le vaega o loʻo manaʻomia e ala i le faʻapipiʻi o tao faʻamau latalata i faʻamaufaʻailoga mulimuli.
  3. A maeʻa le faʻamatalaga amata, ae ao lei amataina le uiga muamua o le tusitusiga, ia seti se laina saʻo. "|".
  4. I le avanoa i le va o le faʻamau faʻamaufaʻailoga "[" ma le faʻamau "|" faʻaofi le faʻamatalaga o le itulau VKontakte.
  5. E mafai ona faʻaofiina e avea o se igoa uiga ese, faʻalagolago i le ituaiga o itulau, ma ulufale ma le lima.

  6. E tatau ona e maua mea nei.
  7. [id000000000 | Oʻu Itulau]

  8. Faʻailoga se faʻamaumauga e iloa ai le iuga.

E pei ona i ai i le mataupu muamua, o le a e vaʻai i le faʻapogai o le tulafono pe afai e te faia se mea sese.

O auala uma e faʻaofi ai sootaga o loʻo i ai iina. Ae peitai, ina ia faamanino nisi vaega faaopoopo, e fautuaina e faitau lenei tusiga sei oo i le iuga.

Faamatalaga faaopoopo

I le faagasologa o le foia o faafitauli ma le faaofiina o sootaga i soo se tusitusiga, o loo i ai foi isi vaega faaopoopo atonu e sili ona e fiafia i ai.

  1. Aʻo faʻamautuina le faʻamaoniga o le VK, e mafai ona e faʻaaogaina e le gata o se seti o soo se tagata, ae o isi foi mea. Ina ia faia lenei mea, ia na o le faapipiiina o le kiona i luga o le nofoaga o le a avea ma se sooga, e fuafua i le metotia, ma seti se ataata iina i le faamalama talafeagai.
  2. Afai e te manaʻo e faʻamautinoa se fesoʻotaʻiga tuusao i se 'upega tafaʻi tolu, e mafai ona faia lenei mea e ala i le faʻaofiina masani. O lona uiga, e le mafai ona faʻamatalaina se tuatusi tolu i se foliga matagofie.

Atonu i se taimi lata mai, o le a foia lenei faafitauli, ma o le a faʻaaogaina foi galuega mo le faʻaofiina o ia URL.

E fautuaina e te faamasani oe lava i faatonuga a le VKontakte pulega e uiga i sootaga, pe afai e te le malamalama i se mea pe leai lau fofo e le lelei. Ae ui i lea, ia manatua o le tele o vaega faaopoopo e le mafai ona faʻaaoga. O mea uma e sili ona lelei ia te oe!

Vaʻai foi: Faʻapefea ona faʻapuupuu sootaga VKontakte