Iloilo le iPhone pe ae faʻatau mai lima


O le mea moni e faʻapea, i polokalama komepiuta, e leʻo taimi uma e mafai ai ona e galue na o oe lava, ia e kiliki ma le popole i panini i le sailiga mo le galuega manaomia, ma e iloa uma e tagata le auala e alu ai i le ala saʻo. Ae e tele taimi e galo ai le ala moni, pe le iloa e le tagata faʻaoga.

I Photoshop, o mea uma lava e fausia i luga o le faʻaaliga. Mo le ausia o se tulaga faapitoa, e tatau ona e mafai ai le filifiliga e tali atu i lenei itu. O lana sailiga e tolopo, ae leai se fesoasoani e faʻatali. I le faʻataʻitaʻi ata, o le poloaiga lava e tasi e mafai ona filifilia e ala i le eseesega o manipulations.

Au "Pule"ia Puleo loʻo i totonu o le lisi autu "Vaʻai". Key combination FMTL + R e mafai ai foʻi ona e faia pe leai foi, ia e natia le pule.


I le faaopoopo atu i le fesili o le sailia o se galuega i le polokalama, i luga, alu, e tatau ona e gauai atu i le mafai ona sui le fua o fua.

O le centimeter king installed as standard, ae o le kilikiina saʻo i luga o le pule (valaʻau i le lisi o talaʻaga) e mafai ai e oe ona filifili isi filifiliga: pika, inisi, manatu, ma isi. O lea, e mafai ona galulue faʻatasi ma le ata i se faatulagaga talafeagai.

Fuaina o le pule faʻatasi ai ma le tagata e toso

I luga o le laulau faʻatasi ai ma meafaigaluega na tuʻuina atu o loʻo i ai se lauiloa "Pipette", ma i lalo o le mea e manaʻomia. O le meafaigaluega a le Tupu i Photoshop ua filifilia e fuafua ai le nofoaga tonu o soʻo se itu e amata ai fua. E mafai ona e fuaina le lautele, maualuga o le mea faitino, le umi o le vaega, faʻaaliga.

E ala i le tuʻuina o le fetuu i le amataga, ma le faʻaogaina o le kiore i le itu saʻo, e mafai ona e faia se pule i Photoshop. O fua faataʻitaʻi o le a faʻaalia i luga.


O le isi kiliki e faatulaga ai le fua o le fua, e faamuta ai le faatinoga talu ai.

O le laina e tupu ai o loʻo i ai i itu uma e mafai ai, ma o koluse i pito uma e lua e mafai ai e oe ona faia le fetuunaiga talafeagai o laina.

I luga o le laulau e mafai ona e vaʻai i faatusa X ma Yo le faʻamalamalamaina o le zero point, le amataga; S ma I totonu - o le lautele ma le maualuga. Le - faʻatonu i tikeri, faʻatulagaina mai le laina axis, L1 - o le mamao e fuaina i le va o le lua vaega ua tuʻuina atu.

O le gaioiga o le gaioiga e valaʻau e ala i le kilikiina o le ki. Alt ma feaveaʻi le fetuu i le mea taufaʻailoga ma se koluse. E maua ai le avanoa e uuina ai le tau e fesoʻotaʻi ma le pule lea na faʻaloloa. I luga o le fua o fuataga e mafai ona e vaʻaia i lalo o le faʻamatalaga Lema le umi o le uila lona lua o le pule o loʻo faʻaalia e le parakalafa L2.


O loʻo i ai se isi galuega lē iloa mo le toʻatele. O se faʻamatalaga lea. "Faʻatau fua faʻamatalaga o meafaigaluega Faʻatonu i luga o fuataga". E valaʻau i le faapipiiina o le kio i luga o le faamau. "I se fua o fua". O le faʻapipiʻi faʻapipiʻi e faʻamaonia ai vaega filifilia o fuainumera i vaega ua taʻua i luga.

Faʻafefea ona faʻatulagaina se faʻavae i se pule

O nisi taimi ei ai se manaʻoga e fetuutuunai le ata, faʻatulagaina. E mafai foi ona talafeagai se pule mo lenei faamoemoe. Mo lenei mafuaʻaga, valaau le pule, ae filifili se vaaiga ile vaʻai. Le isi, filifili le filifiliga Align Layer.

O lenei faʻatulagaga o le a fetaui, ae i le tau o le tipiina o mea e sili atu i le mamao faʻamautinoa.

Afai e te faʻaaoga le parakalafa Align Layertaofi Alt, o le a tumau vaega i le tulaga muamua. Filifilia mai le lisi "Ata" tusi "Lapoʻa Kanui", e mafai ona e mautinoa o mea uma e tumau i lona tulaga.

E tatau ona e amanaʻia le mea moni e faapea o le galulue faatasi ma se pule, e tatau ona e faia se pepa pe tatalaina se mea o iai. I se polokalama leai se aoga, e te le tamoe i se mea.

Eseese filifiliga o loʻo faʻafeiloaʻi mai i le faʻaaliga fou o Photoshop. Latou te mafaia ona fatuina galuega i se tulaga fou. O le oʻo mai o le CS6 faʻaalia e tusa ma le 27 faʻaopoopoga i le polokalama muamua.

O metotia mo le filifilia o le pule e lei suia, e pei ona muamua ona mafai ona valaauina pe o se tuufaatasiga o kuluma poʻo se lisi poo se meafaigaluega.

O le mataʻituina o le faʻamatalaga o faʻamatalaga e mafai ai e oe ona tumau pea i mea fou. Ua mavae le taimi o le malamalama. Aoao, faʻatino i le faʻatinoga - mea uma mo oe!