Faʻamatalaga mataʻitusi a le komepiuta komepiuta

Ua amata nei ona atiina ae le system Android operating system, ma o le tele o tagata faaaoga smartphones po o papatusi e le mafai ona faaaogaina i le pito i luga ona o le le lelei o le "afaina" oa latou masini. O le mea lea, ina ia mafai ona taaalo i ni taaloga faigata poʻo le faʻaaogaina o polokalame talafeagai e faia mo le Android, ua atinaʻe ai lenei OS. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e ulufale i totonu o lau Market Market Market mai lau komepiuta patino po o le komepiuta, download soo se talosaga po o se taʻaloga ma faʻaaoga o latou gafatia uma.

Faʻatonu le Android i luga o le komepiuta

Mafaufau e tafe i totonu o le lalolagi lauiloa o Android mai se komepiuta e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga a le Emulator Nox App Player. O le polokalama e leai se totogi ma e leai ni faʻalauiloa osofaʻiga popup. O loʻo galue i luga o le Android 4.4.2, e mafai ai ona e tatalaina le tele o taaloga, avea ma se simulator tele, o se fanafana malosi poʻo se isi lava talosaga.

Laasaga 1: Download

Download Nox App Player

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapupula i le fesoʻotaʻiga i luga.
  2. Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le emulator Nox App Player, kiliki le ki "DOWNLOAD".
  3. O le isi e amata le download aunoa, pe a maeʻa o le a tatau ona alu i le pusa "Manatu" ma kiliki i le faila faila o le polokalama na sii mai.

Laasaga 2: Faʻatulagaina ma Taofia le Polokalama

  1. Ina ia faʻaauauina le faʻapipiʻi, kiliki le ki i le faamalama e tatala. "Faʻamau". Filifili nisi faʻaopoopo faʻapipiʻi e ala i le kilikiina o le ki. "Customize"pe afai e te manaʻomia. Aua le faʻamaonia le mea "Talia" Maliegaa leai o le a le mafai ona faaauau.
  2. A maeʻa ona faʻapipiʻi le emulator i luga o le komepiuta, o le a e vaʻai i se faamalama faʻavae i luga o le lauulu lea e te manaʻomia e kiliki ai le ki. "Amata".
  3. Faʻasalalau faʻatasi ma le faʻatonuga faʻapitoa mo le galue i le polokalama, o le tuleiina o polo i foliga o ufanafana.
  4. Le isi, kiliki le ki "Malamalama" i le pito i lalo taumatau.

O mea uma lava, i lenei taimi na faʻatulagaina ai le Emulator Nox App Player emulator. Ina ia faamaea le polokalama, o le a manaʻomia ona e ulufale atu i totonu o lau pisinisi Play Market - kiliki i luga o le ata talosaga i le faila Google, ulufale i le initaneti ma le upega tafailalau o lau teugatupe.

Faitau atili: Fausia se Account Google

Laasaga 3: Download ma Install Applications

Leai le Nox Player i le atoatoa o le fesoʻotaʻiga ma polokalama Mac OS ma Windows, e amata mai i le XP i le tele "Tens". O se fale-i totonu o le Play Market o le a mafai ai ona e pasia faailoga i taaloga i lalo o lau Google account.

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le talosaga talafeagai, e tatau ona e tusia lona igoa i le nofoaga o suʻesuʻega i le Play Market talosaga, filifili ai, kiliki i le kulini "Faʻamau" ma "Talia". I le ata o loʻo i lalo, o lenei faʻatinoga o loʻo faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga a le telefoni lauiloa.

A maea le faʻatulagaina, o le a faʻaalia le taga talosaga i luga o le eletise emulator. E tatau ona e alu i ai ma faʻaaogaina mo lona faamoemoega faamoemoeina.

I le taimi nei, e mafai ona e tatalaina uma taaloga ma talosaga o loʻo maua mo smartphones i lau PC i le faʻatulagaga atoa. Afai ei ai sau telefoni feaveaʻi ma masini faaleotele leo, ona latou fetuʻutuʻatasi lea i le talosaga pe a mafai ona maua se fesoʻotaiga e ala i le leo poʻo le telefoni.

I le faaopoopo atu i le kaseti Play Market, e mafai ona e siiina taʻaloga ma faʻaoga saʻo mai lau komepiuta i le emulator. Ina ia faia lenei mea e tatau ona e siiina le faila faila i le faatulagaga APK ma na o le tosoina i luga o le komepiuta Nox App Player. A maeʻa lenei mea, o le a vave amataina le faʻapipiʻi, a maeʻa ona e vaʻaia lea o le ata o lenei talosaga i luga o le matala. O le mea lea, pei o se telefoni, e mafai ona e faʻapipiʻi talosaga i auala e lua.

Laasaga 4: Faaaoga ia tulaga eseese

O le emulator ei ai le numera tele o tulaga, lea o loʻo i le itu taumatau o le faamalama o le Player. Mo le faigofie o le faʻaaogaina o le piano, o le kiofiti poʻo le pule i taaloga o le ae maua ai le faʻataʻitaʻiga o kiliki ma le faʻatulagaga o le pule. E leai se mea e mafai ai ona faʻamaumau le taʻaloga ma le faʻamalama o le faamalama.

I nisi o taʻaloga, e manaʻomia lou luluina o lau masini - e le faʻagaloina foi ma faʻaopoopoina sea galuega i le faʻalapotopotoga. E tusa lava pe o le tagata taalo, o le lau o loʻo fesuiaʻi, lea e matua faigofie lava i nisi o taʻaloga poʻo ni talosaga. Faʻavanoa avanoa "Taaloga Tele" o le a faʻatagaina oe e faʻaaoga avanoa o le tagata taalo i ni pupuni. Ina ia faʻagaoioia nei galuega taʻitasi, kiliki i luga o le fetaui i le Nox App Player emeli setting panel.

Mo i latou e mananao e faʻamalosi Root-aia tatau i totonu o se taʻaloga a Euro, e mafai e Nox App Player ona tuʻuina atu lenei avanoa. Ina ia faʻagaoioia le "Superuser" mode, alu i le Taʻaloga i totonu o le tulimanu pito i luga ma togi le tulaga fetaui.

A maeʻa ona faʻaalia lenei uiga, e mafai ona e suʻe uma uiga o Root i totonu o le polokalama a le Android.

O lea, e mafai ona e faʻaaogaina le Android shell i lau komepiuta. I luga o le Initaneti, e tele tagata faʻataʻitaʻi e tutusa o latou fuainumera ma galuega tauave, o lea ia na o le filifilia o le mea sao ma lagona le saoloto e tuʻu i luga o lau masini. Ae aua nei galo e uiga i gafatia o lau PC. Afai ei ai sau komepiuta tuai faʻatautaia mo galuega a le ofisa, ona faigata lea ona taʻalo i taaloga faigata.