"Faʻailoga Code 905" i le Faleoloa Taʻaloga

O le Saogalēmū Puipuiga a le Dr.Web o se tasi o polokalama sili ona lauiloa a le anti-virus na faʻaaogaina e le tele o tagata faʻaoga. I nisi tulaga, ua faia le faaiuga e fesuiai i se isi masini malupuipuia poʻo le na ona faʻaumatia le puipuiga faʻapipiʻiina. Matou te fautuaina e faʻaaoga se tasi o auala faigofie e faʻamaʻaʻa atoa ai le polokalama i lau komepiuta. Sei o tatou tilotilo totoa ia i latou taitoatasi.

Aveese DrWeb Security Space mai le komepiuta

Atonu e tele mafuaʻaga mo le faʻamutaina, ae o lenei faagasologa e le o taimi uma e manaʻomia ai. O nisi taimi e lava le naʻo le faʻagata le faʻagataina o le antivirus, ma afai e tatau ai, ia toe faʻafoʻisia. Faitau atili e uiga i lenei mea i la tatou tusiga i le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo, o loʻo faʻamatalaina ai ni nai auala faigofie e faʻamaʻaʻa atoatoa ai le SpaceWeb Security Space.

Vaʻai foi: Taofia le Dr.Web anti-virus program

Metotia 1: Faʻatonu

E iai se polokalama multifunctional e pei o le CCleaner. O lona faamoemoega autu o le fufuluina lea o le komepiuta mai mea e le tatau ai, mea sese sese ma le puleaina o le uta. Peitai, e le o mea uma nei e mafai. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei polokalama faʻapipiʻi foi soʻo se masini faʻapipiʻiina i lau komepiuta. Le faʻagasologa o le faʻaaogaina o Dr.Web e faapenei:

  1. Download CCleaner mai le 'upega tafaʻilagi aloaia, faʻatumu le faʻatulagaga ma faʻataʻitaʻi.
  2. Alu i le vaega "Auaunaga", saili le polokalama e tatau ai i le lisi, filifili i le faamaumatau agavale ma kiliki "Aveesea".
  3. O le a tatalaina le faamalama DrWeb. Lenei, maka mea faitino e te manaʻo e teu pe a maeʻa. I le tulaga o le toe faʻapipiʻiina, o le a latou lafoina i totonu o le database database. A uma ona filifili, kiliki "Lisi".
  4. Taofia le puipuia oe lava e ala i le ulufale atu i captcha. Afai e le mafai ona faʻasolosolo le numera, taumafai e faʻafou le ata pe taina se feʻau leo. A maeʻa ona tuʻuina, o le a faʻaalia le ki. "Faʻasili se polokalama", ma e tatau ona togiina.
  5. Faatali seia oʻo i le faaiuga o le faagasologa ma toe faʻafouina le komepiuta e aveese ai faila totoe.

Metotia 2: Faʻamatalaga e aveesea ai le polokalama

E mafai e tagata faaaoga ona faʻaaogaina polokalama faʻapitoa e mafai ai ona faatino se faʻaaogaina o soʻo se polokalama faʻapipiʻi i luga o le komipiuta. O le faʻatinoga o ia polokalame e taulaʻi atu i lenei mea. A maeʻa ona tuʻuina se tasi oi latou, pau mea e tatau ona e faia o le filifilia Dr.Web Security Space mai le lisi ma aveese. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le lisi atoa o ia polokalama faʻapitoa e mafai ona e mauaina i la matou tusiga i le fesoʻotoga i lalo.

Faitau atili: 6 fofo sili ona lelei mo le faʻaaogaina atoatoa o polokalama

Metotia 3: Faʻamaumauga Faʻamaumau Windows

I le Windows operating system, o loʻo i ai se meafaigaluega faʻapipiʻi mo le faʻaaogaina atoatoa o polokalama mai le komepiuta. E fesoasoani foi e aveesea Dr.Web. E mafai ona e faia lenei faiga e pei ona taua i lalo:

  1. Tatala i luga "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  2. Filifili se mea "Polokalama ma Vaega".
  3. Saili le mea e manaʻomia i luga o le lisi ma faʻa-lua-kiliki i le koni i le itu tauagavale.
  4. O se faamalama o le a tatalaina le mea o le ae ofoina atu ai se filifiliga o ni filifiliga se tolu mo le gaioiga, e tatau ona e filifili "Faʻasili se polokalama".
  5. Faʻamaʻoti po o fea vaega e faʻasaʻo, ma kiliki "Lisi".
  6. Ulufale le captcha ma amata le faagasologa o le folasia.
  7. A maeʻa le faagasologa, kiliki i luga "Toe amata komipiuta"e fufulu ai faila faila.

I luga, ua tatou auʻiliʻili faʻamalamalama auiliili auala faigofie e tolu, faʻafetai i le maeʻa atoa o le faʻaaogaina o le anti-virus ProgramWeb Security Space mai se komepiuta. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e faigofie tele ma e le manaʻomia se malamalama faʻaopoopo poʻo ni tomai mai le tagata faʻaaogaina. Filifili se tasi o metotia e te fiafia i ai ma faatino se mea e ave.