E faʻapefea ona tusi se faila tele i luga o se kilivalalalalalalalalalalalakilalalalalalaki poʻo se masini

Talofa

E foliga mai o se galuega faigofie: feaveaʻi se tasi (poʻo le tele) faila mai le tasi komipiuta i le isi, i le tusia muamua i se komepiuta flash flash. I le avea ai o se tulafono, o faafitauli i faila laiti (e oo i le 4000 MB) e le tulai mai, ae o le a le mea e fai i isi (faila) tele o nisi taimi e le fetaui i se avega eletise (ma pe a talafeagai, ona o nisi mafuaaga e tupu ai se mea sese i le kopiina)?

I lenei tala puupuu o le a ou tuuina atu ni fautuaga o le a fesoasoani ia te oe e tusi ai faila i luga o le masini kiliuli e sili atu i le 4 GB. O lea ...

Aisea e tupu ai se mea sese pe a kopiina se faila e sili atu ma le 4 GB i se masini komepiuta USB

Atonu o le fesili muamua lea e amata ai se tusiga. O le mea moni, o le tele o avetaʻavale moli, e ala i le lē mafai, sau mai se faila faila FAT32. Ma a maeʻa le faʻatauina o se taavale afi, o le tele o tagata e le mafai ona suia lenei faila (ioe. FAT32 tumau). Ae o le polokalama FAT32 e le lagolagoina laupepa e sili atu nai lo le 4 GB - o lea e amata ai ona e tusia se faila i se kiliva flash flash, ma pe a oʻo atu i le tapulaʻa o le 4 GB, e tupu se mea sese.

Ina ia faʻaumatia lenei mea sese (pe galue i ai), e mafai ona e faia i le tele o auala:

  1. tusi sili atu i le tasi le faila faila - ae o le tele o tamaiti laiti (o lona uiga, vaevaeina le faila i "pusa." I le auala, o lenei metotia e fetaui pe afai e te manaʻomia le fesiitaiga o se faila o lona lapopoa e sili atu nai lo le tele o lau ave taavale!);
  2. faatulaga le kiliva USB flash i se isi faila (mo se faataitaiga, i le NTFS. Faʻalogo! O le faʻasalalauga e aveesea ai faʻamaumauga uma mai ala o faasalalauga.);
  3. liliu mai e aunoa ma le leiloa o le data FAT32 i le polokalama faila a le NTFS.

O le a ou iloiloina i auiliiliga auiliiliga taitasi metotia.

1) Faʻapefea ona vaevaeina se faila se tasi i ni nai mea laiti ma tusi ai i se masini komepiuta USB

O lenei metotia e lelei mo lona agavaʻa ma le faigofie: e te le manaʻomia le toe failaina o faila mai se taavale afi (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻiina), e te le manaʻomia se mea ma e leai se mea e liliu ai (aua nei faʻaalu le taimi i nei gaioiga). E le gata i lea, o lenei auala e lelei tele pe afai o lau taʻavale eletise e laʻititi nai lo le faila e te manaʻo e tuʻuina atu (e tatau ona e tuʻuina atu fasi vaega o le faila 2 taimi, pe faʻaaoga le kiliva lona lua).

Mo se malepe o le faila, ou te fautuaina le polokalama - Aofaiga o le Faʻatonu.

Aofaʻi taʻavale

Upegalagi: //wincmd.ru/

O se tasi o polokalame sili ona lauiloa e masani ona suitulaga ai le avetaavale. Faʻatagaina oe e faʻatino galuega uma e sili ona talafeagai i faila: toe lauiloa (aofia ai le tele), faʻapipiʻi i fale teu faamaumauga, teuina, vaeluaina faila, galue faʻatasi ma FTP, ma isi. O le mea lautele, o se tasi o na polokalama - lea ua fautuaina e iai le faʻatagaina i le PC.

Ina ia vaevaeina se faila i le Aofaʻi Faʻatonu: filifili le faila manaʻomia i le kiore, ona alu lea i le lisi: "File / vaevaega faila"(faʻamalamalamaina i lalo).

Vaevae faila

O le mea e sosoo ai, e tatau ona e ulufale i le tele o vaega i le MB lea e vavae ai le faila. O lauiloa sili ona lauiloa (mo se faʻataʻitaʻiga, mo le pueina i le CD) ua i ai i le polokalama. I le lautele, ulu i le tele o le manaʻo: mo se faataitaiga, 3900 MB.

Ma o le polokalama o le a vaeluaina le faila i ni vaega, ma o le a na o lou tusia uma oi latou (poo nisi oi latou) i luga o se komepiuta flash USB ma fesiitai atu i se isi PC (komepiuta). I le faʻamuamua, ua maeʻa lenei galuega.

I le auala, o le faʻamalamalamaga i luga o loʻo faʻaalia ai le faila faila, ma i totonu o le lanu mumu ia faila lea na aliali mai ina ua vaevaeina le faila i ni vaega.

Ina ia tatalaina le faila faila i luga o se isi komepiuta (pe o fea e te faʻafesuiaʻi nei faila), e tatau ona e faia le faʻaiʻuga: i. aoina mai le faila. Muamua tuʻuina uma fasi pepa o le faila faila, ma tatala le Faʻatonu Pule, filifili le faila muamua (ma le 001, vaai le ata i luga) ma alu i le lisi autu "Failau / aoina faila"O le mea moni lava, o le a tumau pea e faʻaalia le faila i le mea o le a faʻapipiʻi ai le faila ma faʻatali mo se taimi ...

2) Le faʻapipiʻiina o le komepiuta USB i le polokalama NTFS

O le faʻatulagaina o le a fesoasoani pe afai e te taumafai e tusi se faila e sili atu nai lo le 4 GB i le drive flash USB o lona faila file FAT32 (o lona uiga, e le lagolagoina na faila tele). Mafaufau i le taotoga i laasaga.

Faʻalogo! Pe a faʻapipiʻiina se taʻavale afi, o faila uma o le a faʻaumatia. Aʻo leʻi faia lenei taotoga, toe faʻaleleia soʻo se faʻamatalaga taua o loʻo i ai.

1) Muamua e tatau ona e alu i le "My Computer" (poʻo le "This Computer", faʻalagolago i le lomiga o Windows).

2) I le isi itu, faʻafesoʻotaʻi le kiliva kiliva USB ma kopi uma faila mai lea mea i le pu (faia kopi kopi).

3) Faʻasala le ala saʻo i luga o le afi moli ma filifili le galuega i le lisi autuFaʻasologa"(silasila i le ataata i lalo).

4) Ona e tatau lea ona e filifilia se isi faila faila - NTFS (e na o le lagolagoina o faila sili atu nai lo le 4 GB) ma malie i le faatulagaina.

A maeʻa ni nai sekone (e masani lava) o le a faʻaauau le taʻavale ma e mafai ona e faʻaauau pea ona e galue i le kiliva afi (e aofia ai le tusiaina o faila i le tele atu nai lo le taimi muamua).

3) Faʻafefea ona liua FAT32 faila i le NTFS

O le mea lautele, e ui lava i le mea moni o le faagaoioia o le teutusi mai le FAT32 i le NTFS e tatau ona faia e aunoa ma le leiloa o faamatalaga, ou te fautuaina le faasaoina o pepa taua uma i se isi auala (mai le poto masani a le tagata lava ia: faia lenei taotoga i le tele o taimi, o le tasi o na mea na iu i le mea moni o le vaega o foliga ma igoa Rusia na leiloloa o latou igoa, ma avea ma ata o ata. Ie Ua tupu le mea sese).

E le gata i lea, o lenei taotoga o le a umi se taimi, o le mea lea, i loʻu manatu, mo se taʻavale tere, o le filifiliga e sili ona lelei o le faʻapipiʻiina (faatasi ai ma le kopi muamua o faamatalaga taua. E tusa o lenei mea e maualuga atu i luga o le tusiga).

Ma, ina ia faia le liua, e te manaʻomia:

1) Alu i "laʻu komepiuta"(po o le"lenei komepiuta") ma suʻe le avega o le avetaavale moli (faʻamalama i lalo).

2) Faʻaauau le taʻavale Poloaiga vave pei o le pule. I le Windows 7, e faia lenei mea i le lisi o le "START / Programs", i le Windows 8, 10, e mafai ona e kiliki-i luga o le lisi "START" ma filifili lenei poloaiga i le lisi autu (faʻamalamalamaina i lalo).

3) Ona tumau ai lea na o le ulufale i le poloaigaliliu F: / FS: NTFS ma lolomi le INTER (pe o fea F: o le mataitusi lea o lau disk poo le kilivalavalaʻi e te manao e liliu).


E totoe naʻo le faʻatali seia maeʻa le taotoga: o le taimi o le taotoga o le a faʻalagolago i le tele o le pu. I le auala, i le taimi o lenei taotoga, e le fautuaina e taʻavale ni galuega e sili atu.

I lenei mea o loʻo ia te aʻu mea uma, galuega manuia!