Google Chrome 66.0.3359.139


E mafai e se tasi ona finau e faʻavavau pe manaʻomia ni aʻa-aia pe leai (sili atu avanoa). Ae peitai, mo i latou e fiafia e sui le faiga mo i latou lava, o le maua o le aʻa-avanoa e toetoe lava o se faiga faʻatagaina, lea e le maeʻa i taimi uma. I lalo ifo o le ae iloa pe faapefea ona siaki pe afai ua e mafai ona maua ni avanoa sili atu.

E faʻapefea ona e iloa pe na faʻaalia le seti o le Superuser mode

E tele auala e faʻagaoioia ai le "admin mode" i le Android, ae o le lelei o le tasi pe o le isi e faalagolago i le masini ma lona firmware - e manaʻomia e se tasi se talosaga e pei o KingROOT, ma e tatau i se tasi ona tatalaina le uta uta ma faʻapipiʻi se toe faʻaleleia. O le mea moni o loʻo i ai le tele o filifiliga mo le siaki pe faʻaaogaina se metotia patino.

Metotia 1: Root Checker

O se tamai talosaga, na o le pau lava le faamoemoega o le siakiina o le masini mo le i ai o aʻa-avanoa.

Download Root Checker

  1. Tatala le tusi talosaga. Laasaga muamua o se faamalama ma se lapataiga faʻailoa e uiga i le aoina o fuainumera e le o taʻua. Afai e te malilie, kiliki "Talia"pe a leai - "Talosaga".
  2. A maeʻa faʻamatalaga faʻatumu (e fai i le Igilisi ma e le aoga tele) maua le avanoa i le faamalama autu. E tatau ona kiliki "Siaki Siaki".
  3. Aʻo faagasolo le faʻamaoniga, o le a talosaga le talosaga mo avanoa talafeagai - o le a faʻaalia se faamalama faatagaina.

    E masani lava, e tatau ona faatagaina avanoa.
  4. Afai e le o iai se faamalama - o le faailoga muamua lea o se faafitauli!

  5. Afai e leai ni faafitauli, o le faamalama autu o Ruth Checker o le a pei o lenei.

    Afai ei ai se mea sese i le sili atu aia tatau (pe na e le faatagaina le talosaga e faʻaaogaina), o le ae mauaina se feau "Faʻafetai! E le faʻapipiʻiina le avanoa i lenei masini".

  6. Afai e te mautinoa ua maua lau aʻa, ae o le tusi talosaga e faailoa ai lona toesea - faitau le parakalafa e uiga i faafitauli i le faaiuga o le tusiga.

O le siakiina ma le Root Checker o se tasi o auala sili ona faigofie. Ae ui i lea, e le o se mea sese - i le saolotoga o le tusi talosaga o loʻo i ai le faʻasalalauga, faʻapea foʻi ma faʻalavelave ofo e faʻatau ai le Pro-version.

Metotia 2: Emulator Terminal mo le Android

Talu ai o Android o se faiga e faʻavae i luga o le fatu o Linux, e mafai ona faʻapipiʻi se emulator mo se masini e faʻaaogaina lenei OS mo tagata e masani ai Linux-console, lea e mafai ona e siakiina ai avanoa aʻa.

Download Terminal Emulator mo le Android

  1. Tatala le tusi talosaga. O le a faʻaalia se faʻamalologa o le faamalama ma le piano.

    Manatua le uluaʻi laina laina - igoa o le tagata (e aofia ai le igoa o le teugatupe, le vaʻaia ma le mea e iloa ai masini) ma le faailoga "$".
  2. Matou te pipiʻi i luga o le piano keyboard
    Su
    Ona lolomiina lea o le faamaufaʻailoga ("Ulufale mai"). E foliga mai, o le Terminal Emulator o le a talosaga mo le avanoa i aia sili atu.

    Faʻamaonia e ala i le kiliki i luga o le ala talafeagai.
  3. Afai e sologa lelei mea uma, ona oʻo lea i le uiga o loʻo i luga "$" o le a suia i "#", ma o le igoa o le tala ao lei suia le tagata e vavaeeseina "aʻa".

    I le tulaga e leai se faʻaogaina o le aʻa, o le ae maua se feau i upu "e le mafai ona faʻatino: faʻatagaina le faʻatagaina".

Naʻo le toe foʻi mai o lenei auala, o se mea e sili atu le faigata nai lo le taimi muamua, ae ui i lea, e oʻo lava i tagata faʻapitoa e taulimaina.

Ua iai ni aia tatau, ae le o faʻaalia i totonu o le polokalama.

O mafuaʻaga mo lenei faʻaaliga atonu e tele. Mafaufau i ai i le faasologa.

Mafuaʻaga 1: Faʻatagaina o le Faʻatagaina o Faʻatagaga

O le talosaga lea a SuperSU. I le avea ai o se tulafono, pe a maua ni aʻa-aia tatau, e faʻapipiʻi ona faʻapipiʻiina, aua a aunoa ma le i ai o le tele o aia tatau e leai se aoga - o talosaga e manaʻomia ai aʻa e le mafai ona maua na oi latou lava. Afai e le maua le SuperSu i polokalama faʻapipiʻi, download ma faʻapipiʻi le fetaui talafeagai mai le Faleoloa Taʻavale.

Faʻalogo SuperSU

Mafuaaga 2: E le faatagaina le tagata sili i le polokalama.

O nisi taimi pe a uma ona tuʻuina le pule o le faatagaga, e tatau ona e mafai ona maua aʻa-aia tatau mo le polokalama atoa. E faia lenei mea e pei o lenei.

  1. Alu i SuperSu ma tape le mea "Faʻatonu".
  2. I tulaga, matou te vaʻai pe ua tuʻuina se siaki i luma o "Faataga le sili atu". A leai - ona faʻapipiʻiina lea.
  3. Atonu e te manaʻomia le toe faʻafouina o le masini.

A maeʻa nei manipuni, e tatau ona paʻu mea uma, ae matou te fautuaina pea e toe siakiina le faʻaoga e faʻaaoga ai se tasi o metotia o loʻo faʻamatalaina i le vaega muamua o le tusiga.

Mafuaaga 3: O le faila pupuʻu le sili atu ua faʻaaogaina le saʻo.

E foliga mai, o se toilalo na tupu i le taimi o le faagasologa o le firmware o le faila faila, lea e nafa ma aia tatau a le sili, o le mafuaʻaga lea na aliaʻe mai ai se aʻa "phantom". E le gata i lea, o isi mea sese e mafai. Afai e te feagai i luga o se masini e taʻavale Android 6.0 ma luga (mo Samsung - 5.1 ma luga), o le a faʻaosofia oe e toe faʻafoʻi i le fausaga faʻapipiʻi.

Faitau atili: Toe faʻafouina faʻavae ile Android

Afai o lau masini e galue i luga o le Android i lalo ifo o le 6.0 (mo Samsung, faasolosolo, lalo ifo o le 5.1), e mafai ona e taumafai e toe maua le aʻa. Tulaga tele - e susulu.

O le tele o tagata e le manaomia le tele o aia tatau: ua fuafuaina mo tagata atiae ma tagata fiafia, o le mafuaʻaga lea ua i ai nisi faigata i le mauaina mai. E le gata i lea, faatasi ai ma taʻiala fou o le OS mai Google, ua amata ona faigata le mauaina o ia tulaga aloaia, ma, o le mea lea, o le tulaga o le toilalo e maualuga.