WebMoney Keeper 3.9.9.12

Faʻatautaia e ala i le Initaneti ma le fesoasoani o tupe faʻaeletoroni ua leva ona avea ma nofoaga masani. O le laupepa sili ona lauiloa i totonu o le 'upega tafaʻilagi o WebMoney. I lenei fesoʻotaiga, o le tuʻuina atu o filifiliga mo le puleaina o tupe o lenei auaunaga e talafeagai. O se tasi o nei auala o le faʻaaogaina lea o le WebMoney Keeper client application mo komepiuta patino.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona faʻaaoga WebMoney

Faʻataʻitaʻiga tupe

O loʻo i ai i le polokalame le mafai ona fatuina se atotupe faʻaeletoroni, lea e tuʻuina mai e le WebMoney system. O pusa taitasi e fesootaʻi atu i le tupe fetaui:

  • WMR;
  • WMK;
  • WME;
  • WMB;
  • WMZ;
  • WMU;
  • WMX ma isi

Pulega tau tupe

O le galuega autu a le Client Web Keeper client o le puleaina o faagaioiga tautupe i luga o laupepa o le WebMoney. I le faʻaaogaina o le faʻatinoga o le polokalame, e mafai e le tagata faʻaoga ona tuʻuina atu tupe i e-paleni o isi tagata auai i le polokalama, totogi ai oloa ma tautua, maua pe saunia se nonogatupe pe siaki le tafe o tupe i lana lava teugatupe. E mafai foi ona fesuiai tupe i totonu o lau lava aitalafu i le va o pusa lapisi ma ituaiga eseese o tupe. O loʻo i ai se galuega e matamata i le talafaasolopito o fefaʻatauaiga i luga o faʻamatalaga.

O le mea autu o le faʻatinoina lea o faʻatinoga uma i le taimi lava lea, ma o le faʻasalaga o tupe ma lo latou faʻafesoʻotaʻi atu i se isi faʻamatalaga e tutupu i le taimi lava e tasi e aunoa ma le tolopoina o le taimi. O le alatele o loʻo faʻaipoina, lea e maua ai le puipuiga tele ma le le faalauaiteleina.

Fesoʻotaʻiga faʻatasi

O loʻo i ai i le polokalame se faʻamaumauga lea e mafai ai e le tagata faʻaaoga ona aumai a latou tusitala. E taua lenei mea ina ia faigofie ai fesootaiga ma fefaʻatauaʻiga ma i latou i le lumanaʻi, pe a tatau ai. O iinei e mafai ona e vaʻai i le WMID o se tusitala faapitoa, saili le maualuga o lona BL ma le TL.

E mafai ona faʻaopopo se faila fou i le faʻataʻitaʻiga i le taimi o le faʻatinoina o se fefaʻatauaiga, a le o le suʻeina e le WMID, numera o le pusa poʻo le igoa faʻafesoʻotaʻi.

Faamatalaga o tala

O le WebMoney Keeper e maua ai le avanoa e tuʻuina atu ai se teugatupe i ana tagata correspondent, pe a fai e tuʻuina atu e le tagata faʻapitoa oloa poʻo tautua. I le inisiua, e mafai ona e faʻamaonia e le gata o le aofaʻi e tatau ona totogi, ae tuʻu ai foi se faʻamatalaga tusitusia.

Fesootaiga

E ala atu i le WebMoney Keeper interface, e mafai ona e fesoʻotaʻi ma tusitala. E mafai ona faʻatinoina, e pei o se felafolafoaiga o talatalanoaga poʻo se SMS, ma se televise. E iai foʻi le avanoa e lafoina ai feʻau i le tele o tusitala i le taimi e tasi ma faila faila.

Avanoa i faʻamatalaga e uiga i WebMoney

O se tasi faʻamau e maua ai avanoa faigofie i faʻamatalaga e uiga i mataupu eseese o le faʻaaogaina o le WebMoney. O faʻamatalaga o le fiafia i le tagata faʻaaoga o le a faʻaalia i luga o le itulau o le ofisa aloaia ua tatala i totonu o le masini siaki.

Mama

  • Fesoʻotaiga vavalalata;
  • Malosiaga e faʻatonutonuina ai faila e tasi mai le atigi tasi i le taimi e tasi;
  • Tulaga maualuga maualuga o le puipuiga mai le osofaia;
  • O le polokalama e matuai saoloto lava;
  • O le gagana autu o le talosaga o le Rusia.

Faʻafitauli

  • A toe faʻaaogāina le faʻaogaina o le polokalama poʻo le polokalame, atonu e iai ni faafitauli i le toe faʻaleleia o avanoa i pusa.

WebMoney Keeper o se tagata gafatia faigofie ma malupuipuia mo le puleaina o tupe i le polokalama WebMoney. O lenei polokalama faʻapipiʻi e faʻafouina i taimi uma, ma o ona uiga lelei e sili mamao atu nai lo le faʻataʻitaʻiga, lea o loʻo atagia i le lauiloa tele o tagata e faʻaaogaina le polokalama faʻapitoa atoa ma le telefoni faʻamatalaina patino.

Faʻasaʻo le WebMoney Keeper mo Free

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

3 auala e ulufale ai i le atotupe WebMoney Saili le numera o laupepa WebMoney Faʻaliliuina atu o tupe mai le WebMoney i le Sberbank card Faʻaliliuina tupe mai QIWI i WebMoney

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
WebMoney Keeper o se polokalama faʻatau mo le puleaina o pusa i totonu o le polokalama WebMoney. O lona gaioiga e mafai ai e oe ona faia tupe faʻafefe, pulea lau tusi faʻasalalauga, ma faʻamatalaina i le va o tagata faʻaoga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2003
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: WM Transfer LTD.
Tau: Faʻatau
Toa: 39 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.9.9.12