Faʻapipiʻi talosaga i le masini Android e faʻaaoga ai le PC

O le lauiloa televise YouTube e mafai ai e tagata faʻapitoa ona sui le URL o latou auala. O se avanoa lelei tele lea e faʻamanatuina ai lau tala, ina ia mafai e tagata matamata ona faigofie ona ulufale atu i le latou tuatusi. O le a faʻamatalaina e le tusiga le auala e suia ai le tuatusi o le auala i luga o le YouTube ma pe oa mea e manaʻomia mo lenei.

Aiaiga lautele

O le tele o taimi, o le tusitala o le alalaupapa e suia le fesoʻotaʻiga, ia avea ma faavae o lona lava igoa, le igoa o le auala lava ia po o lona 'upega tafaʻilagi, ae e taua le iloa e ui lava i mea e fiafia i ai, o le maua o le igoa o loʻo manaʻomia o le a avea ma vaega taua i le uluaʻi igoa. O lona uiga, afai o le igoa e manaʻo le tusitala e faʻaaoga i totonu o le URL o loʻo nofoia e se tasi tagata faʻaaoga, o le suia o le tuatusi i le mea o le a le aoga.

Faʻaaliga: a maeʻa ona suia le fesoʻotaʻiga i lau alalaupapa pe a faʻamautuina URL i luga o punaoa a isi vaega, e mafai ona e faʻaaoga se tusi resitala eseese ma faʻailoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le sootaga "youtube.com/c/imyakanala"e mafai ona e tusitusi o"youtube.com/c/ImyAkáNala". E ala i lenei fesoʻotaʻiga o le a faʻaauau pea ona faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga lau laina.

E taua foi le taʻua o oe e le mafai ona toe faʻaigoaina le URL o le auala, e mafai ona e faʻaumatia. Ae a maeʻa, e mafai lava ona e fatuina se mea fou.

URL suia manaoga

E le mafai e tagata taʻitoʻatasi YouTube ona suia lau tuatusi alalaupapa, mo le mea lenei e te manaʻomia e faʻafetaui ai nisi mea manaʻomia.

  • e tatau i le auala ona i ai le itiiti ifo i le 100 tagata o lesitala;
  • ina ua maea le fausia o le auala e tatau ona le itiiti ifo ma le 30 aso;
  • O le laina o le laina e tatau ona suia i se ata;
  • O le auala lava ia e tatau ona teuteuina.

Tagai foi: Faʻafefea ona faʻatulagaina se auala YouTube

E taua foi le malamalama o se tasi o laina e iai lana lava URL - ona lava. E faʻatagaina le tuʻuina atu i isi vaega ma tuʻuina atu i tala a isi tagata.

Faatonuga mo le suia o le URL

I lena tulaga, afai e te ausia mea uma e pei ona taua i luga, e faigofie ona e suia le tuatusi o lau auala. E le gata i lea, o le taimi lava e maeʻa ai, o le faʻasalalauga faʻasalalau o le a lafoina i lau imeli. O le mataala o le a oʻo mai i YouTube lava ia.

Ae mo faatonuga, o loʻo taua i lalo:

  1. Muamua e te manaʻomia e te ulufale i lau faʻamatalaga i le YouTube;
  2. A maeʻa lena, kiliki i luga o lau atigilima faʻataʻitaʻiga, ma le pop-up dialog box, kiliki i le "Tafaoga YouTube".
  3. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga "Filifiliga", o loʻo tu i tafatafa o lau faʻamaufaʻailoga faʻamaonia.
  4. Le isi, kiliki le sootaga: "iinei ... "o loʻo i totonu o le vaega"Faʻamau i laina"ma ua maeʻa"E mafai ona e filifili lau lava URL".
  5. O le a tuʻuina atu oe i le itulau o lau Google, lea o le a faʻaalia ai se atigipusa talanoaga. I totonu e te manaʻomia e faʻaopopo ni nai faʻamaumauga i se faʻapitoa faapitoa mo le faʻaoga. I lalo ifo e mafai ona e vaʻaia pe faʻapefea ona e vaʻai i le Google+ oloa. A maeʻa le togafiti, ona tumau ai lea i se laina i tafatafa o le "Ou te taliaina tulaga o le faaaogaina"ma kiliki"Suiga".

A maeʻa lena, o le a iai se isi faʻamatalaga faʻamatalaga lea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le suiga o lau URL. O iinei e mafai ona e vaʻavaʻai pe faapefea ona faʻaalia le fesoʻotaʻiga i lau auala ma le auala Google. Afai e sui oe suiga, lagona le saoloto e kiliki "Faamautu"kiliki i luga"Faaleaoga".

Faʻaaliga: a maeʻa ona suia le URL o lau alalaupapa, o le a mafai e tagata ona faʻaogaina e ala i sootaga e lua: "youtube.com/ channel name" poʻo "youtube.com/c/ channel name".

Tagai foi: Faʻafefea ona faʻaofi se vitio mai le YouTube i le saite

Aveese ma toe tusia le auala URL

E pei ona taua i le amataga o lenei tusiga, e le mafai ona suia le URL i le isi pe a uma ona suia. Ae ui i lea, o loʻo i ai ni nuances i le faʻatulagaga o le fesili. O le laina pito i lalo e le mafai ona e suia, ae e mafai ona e faʻamalo ma faia se mea fou i le taimi lena. Ae o le mea moni, e aunoa ma ni tapulaa. O lea la, e mafai ona e faʻamalo ma toe faʻasolo le tuatusi o lau auala e sili atu ma le tolu taimi i le tausaga. Ma o le URL lava ia o le a suia na o ni nai aso pe a uma ona suia.

O lea, seʻi o tatou o atu saʻo i faʻamatalaga auiliili i auala e tape ai lau URL ona faia ai lea o se mea fou.

  1. E manaʻomia lou saini i lou faʻailoga Google. E taua le taulaʻi atu i le mea moni e te le manaʻomia le alu i le YouTube, ae alu i Google.
  2. I luga o lau api itulau, alu i le "E uiga ia te aʻu lava ia".
  3. I lenei laasaga, e tatau ona e filifilia le tala e te faʻaoga i le YouTube. E faia lenei mea i le pito i luga tauagavale o le faamalama. E tatau ona e kiliki i lau meli faʻamaufaʻailoga ma filifili le auala e manaʻomia mai le lisi.
  4. Manatua: i lenei faʻataʻitaʻiga, o le lisi e aofia ai na o le tasi le faʻamatalaga, talu ai e leai nisi oi latou i luga o le teugatupe, ae afai ei ai nisi o ia mea, o le a latou tuʻuina uma i totonu o le faamalama ua tuʻuina mai.

  5. O le a aveina oe i lau itulau YouTube account, lea e te manaʻomia e kiliki ai le penitala i le "Nofoaga".
  6. O le a e vaʻai i se pusa talanoa e te manaʻomia e kiliki ai le koluse faʻatautaia i tafatafa o le "YouTube".

A maeʻa uma taga na e faia, o lau URL na e seti muamua o le a faʻamutaina. I le auala, o lenei taʻaloga o le a faia pe a uma aso e lua.

I le taimi lava e te tape ai lau tuai URL, e mafai ona e filifilia se mea fou, peitaʻi e mafai lenei mea pe'ā e faʻamalieina manaʻoga.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻai, suia le tuatusi o lau auala e faigofie tele, ae o le mea sili ona faigata o loʻo taoto i le faʻatinoga o manaʻoga talafeagai. I se mea aupito maualalo, o laina fou faatoa faia e le mafai ona gafatia ia "taugata", aua e 30 aso e pasi mai le taimi o le foafoaga. Ae o le mea moni, i le vaitaimi lenei e leai se mea e manaʻomia e suia ai le URL o lau auala.