DUTRAffic 1.5.36

Ole Navitel Software i aso nei e masani lava ona maua i luga o le au faimalaga o tagata gaosiga eseese. O nisi taimi e mafai ona vave faʻapipiʻiina le faʻatulagaga i luga o le masini, ae i le tele o tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le toe faʻafouina o faafanua, e tatau lava ona e sii mai ma faʻapipiʻi le polokalama fou. E faʻapefea ona faia lenei mea, o le a matou faʻamatala atili i le tusiga o le tusiga.

Navitel Navigator version update

Ua uma ona matou iloiloina le toe faʻafouina o le polokalama o Navitel i luga o nisi o faʻataʻitaʻiga o le au faimalaga. E mafai ona e suʻesuʻeina le faagasologa i nisi auiliiliga i laina o loʻo i lalo.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafouina le faʻafanua Explay ma le Prology

Metotia 1: Faʻafouina e ala ile PC

O le auala aupito sili ona lautele o le faʻafouina o le Navitel i luga o masini eseese, e tusa lava pe o le a le aso na faʻasaʻolotoina ai, o le siiina lea ma faʻapipiʻi le masini faʻapitoa mai le ofisa aloaia. Mo le faʻaaogaina o lenei metotia, e te manaʻomia se komepiuta, USB cable ma le initaneti. O le taualumaga na toe iloilo auʻiliʻili i se isi tusitusiga i luga ole saite i le tele o auala.

Faitau atili: Toe faʻaleleia le faʻamaumauga o Navitel i luga o le ave taavale

Metotia 2: Faʻafouina le Navigator

Afai e te le maua se komepiuta pe faʻaaoga le tele o faʻataʻitaʻiga fou o faimalaga i le polokalama o le Navitel, e mafai ona e faʻaaogaina meafaigaluega e faʻaleleia ai fale. E le gata ina mafai ona e sii mai polokalama fou ma faʻafanua, ae faʻatau foi se laisene i se faleoloa faapitoa. O loʻo avanoa le avanoa i luga o masini e iai le initaneti fesoʻotaʻiga.

Faʻaaliga: E sili ona lelei le faʻaogaina o se fesoʻotaiga vavalalata le Initaneti, talu ai e mafai ona oʻo atu faila i le 2 GB pe sili atu.

  1. Tatala avanoa "Naviga Navigator" ma alu i le vaega autu "My Navitel".
  2. E le mafai, e tatau ona tolu vaega.

    Faaaoga le vaega "O Mea Uma" e faʻatau ai ni lomiga fou o polokalama, faʻafanua poʻo le laisene laisene.

  3. I le vaega "Oʻu Mea" E mafai ona e mauaina se lisi atoa o mea uma sa faatauina muamua ma faʻapipiʻi.
  4. Kiliki i le poloka "Faʻafouina"e suʻe ma faʻapipiʻi le polokalama fou. O iinei e tatau ona e kiliki Faʻafouina Mea uma mo le faʻapipiʻiina o mea uma e iai faʻamaumauga.
  5. E mafai foi ona e filifilia ia mea e te manaʻomia e ala i le kiliki o le ki. "Faʻamau" i autafa o se mea maʻoti maʻoti.
  6. A maeʻa le faʻatulagaina o le faʻatulagaga, e mafai ona toe faʻaaoga le masini. Ae ui i lea, e fautuaina e toe faʻaleleia le avetaʻavale muamua i lenei mea.

O lenei metotia, e pei ona mafai ona e vaʻaia, o le mea sili lea ona faigofie pe a faʻatusatusa i soʻo se isi. O le faigofie o le metotia e totogiina e le mea moni o le tele o taʻutaʻua o taavale e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti. Matou te faʻamoemoe na mafai ona matou taliina au fesili uma e uiga i le faʻafouina o le version Navitel.

Faitau foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi kata Navitel i le Android

Faaiuga

O nei metotia o le a mafai ai e oe ona faʻafouina le taʻavale, e tusa lava po o le a le ata, pe o se masini i le Windows SE poʻo le Android. O lenei mea e gata ai lenei tusiga ma i le tulaga o nisi fesili faaopoopo, matou te valaauliaina oe e fesili ia i latou i faʻamatalaga.