Unigine Heaven 4.0


Unigine Heaven o se polokalama faʻatusatusa fefaʻatauaʻiga lea e fuafua ai le faʻatinoga ma le mausali o le gaosiga ma le kata video e ala i le faʻaaogaina o suʻega matuia.

Tofoga Tofo

O le faʻamautuina o le faʻataʻitaʻiga i le polokalame e faia i le faʻaaogaina o vaaiga e 26, o se tasi e masani i le toatele - o le Flying Ship. O suʻega e mafai ona faʻatinoina i ni auala eseese - DirectX 11, DirectX 9 ma OpenGL.

O le polokalama e mafai ai foi ona e filifilia se tasi o faʻasologa o faʻamaumauga - Faʻamaumauga, Eseese, poʻo le setiina o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi lima.

I le taimi o le suʻega, e faʻaalia ai i luga o le numera le numera o laina i le sekone, o laina autu ma manatuaina o le fusi ata, ma faʻamaoniga o le vevela.

Suʻega o galuega

O penefiti i Unigine Heaven o loʻo aofia i le taimi o le faʻafitauli faigata e ala i le uomiina o le ala talafeagai. Pe a fuafua le faatinoga i le pito i lalo taumatau o loʻo i ai se vaega e iai faʻamatalaga faaopoopo - o le laʻititi ma le maualuga o le FPS ma le taimi o le toe faʻatulagaina o le ata e tasi.

Faʻataʻitaʻiga kamepi tusi

O le polokalame e faʻatagaina ai oe e faʻatautaia le sola ese o le pueata i lima taʻitasi. O iinei e mafai foi ona e fetuunai le taulaiga, matala ma le taimi o le aso. Faʻatautaia le pulega e faʻaaoga ai ki W, A, S, D ma E.

Suʻega o suʻega

O taunuuga o le suʻega o loʻo faʻaalia i totonu o se tamai fenumiaʻi o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le FPS, le numera o mea na puʻeina, o le faiga - le OS, le gaioiga ma le kata vitio, faʻapea foʻi ma faʻamaumauga o loʻo i ai nei.

A e kiliki "Faasaoina" O lenei laulau e faʻaputuina o se faila HTML i nofoaga na filifilia i luga o le komepiuta.

Fuaiupu Advanced ma Pro

O le lomiga autu o Unigine Heaven e leai se totogi, ae o loʻo i ai isi faʻaliliuga e faʻaleleia ai galuega.

  • I le Avanoa, ua faʻaopopoina suʻesuʻega tau cyclic; "Laina o poloaiga" ma le tausia o se siaki siaki i le faila Excel.
  • Pro, faʻatasi ai ma isi mea, e aofia ai le faʻaogaina o se polokalama faʻanatura, faʻasologa o ata-faʻa-atinaʻe, faʻaaogaina pisinisi ma lagolago faʻapitoa mai tagata atiae.

Mama

  • Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga;
  • Le mafai ona pulea le mea pueata i totonu o le tagavai;
  • Le auai o le gagana Rusia;
  • Faʻasalaga masani o le oloa.

Faʻafitauli

  • E leai se vavaeesega o fua o le suʻega o le vitio ma le polokalama;
  • I le lomiga autu e leai se avanoa e teuina ai fuainumera.

Unigine Heaven o se faʻailoga faigofie-e faʻaaogaina mo suʻega o faʻatinoga o faʻatino, faʻavaeina i luga o le masini muamua. O le faatulagaga autu e lava lea e faia ai asiasiga i le fale, ona o lenei mea uma o loʻo manaʻomia. O se numera tele o faʻasologa ma tulaga lelei e mafai ai e oe ona fuafua lelei le mana o le fusi o le fusi ata ma le gaosiga, ao latou galulue taitoalua.

Tasi le Unigine le lagi mo le saolotoga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalama mo le suʻeina o kata vitio Faʻailoga o le tino Faʻailoga o Faʻamaumauga o Faailoga Faailoga

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Unigine Heaven o se faʻailoga mataʻutia ua fausia i luga o le unigine engine lea e mafai ai e oe ona suʻeina le faʻaogaina o le polokalama faakomepiuta a le komepiuta.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: UNIGINE Corp
Tau: Faʻatau
Toa: 273 MB
Gagana: Rusia
Version: 4.0