Fausiaina o se ata o le Windows 7

E masani ona faia e tagata faaaoga ni mea sese poʻo le faʻaaogaina o se komepiuta ma faʻamaʻi. A maeʻa lena, o le tino e faʻaaogaina ma faʻafitauli pe leai foi. I lenei tulaga, e tatau ona saunia mamao mo ia sese poʻo osofaʻiga. E mafai ona e faia lenei mea e ala i le fatuina o se ata o le polokalama. I lenei tusiga o le a tatou iloiloina auiliili le faagasologa o lona foafoaga.

Fausia se ata o le Windows 7

O le ata o le polokalama e manaʻomia ina ia toe foʻi ai le faiga i le setete na i ai i le taimi o le foafoaga o le ata, pe a tatau ai. O lenei faagasologa o loʻo faʻatinoina e faʻaaogaina ai meafaigaluega faʻapitoa a Windows, e laiti lava i auala e lua, sei o tatou mafaufau i ai.

Metotia 1: Faʻavae tasi le taimi

Afai e te manaʻomia se taimi e tasi e faia ai se kopi, e aunoa ma se faʻamaumauga otometi mulimuli, ona lelei lea o lenei metotia. E faigofie tele le faagasologa, mo le mea lenei e te manaʻomia:

  1. Kiliki "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  2. Ulufale i le vaega "Lagolago ma Toe Faʻafoisia".
  3. Kiliki "Fausiaina o se ata faʻatulagaga".
  4. O iinei e tatau ona e filifilia se nofoaga o le a teuina ai le fale teu. E talafeagai le USB flash drive poʻo le 'eleʻele malosi i fafo, ma e mafai foi ona e teu le faila i luga o le upega tafaʻilagi poʻo luga ole vaevaega lona lua ole disk.
  5. Faʻailoga puʻe mo le teuina ma le kiliki "Lisi".
  6. Faʻamaonia o faʻamaumauga ua saʻo ma faʻamaonia le faʻamaumauga.

O le taimi nei ua na o le faatalitali mo le iuga o le teuina o faamaumauga, ma i luga o lenei faiga ua maeʻa ai le faia o se kopi o le polokalama. O le a teuina i totonu o le nofoaga maoti ile pusa ile igoa "WindowsImageBackup".

Metotia 2: Faʻatulagaga faʻapitoa

Afai e te manaʻomia le faiga e fatu ai se ata o le Windows 7 i se vaitaimi patino, matou te fautuaina e faʻaaoga lenei metotia, o loʻo faʻatinoina foʻi e faʻaaoga ai meafaigaluega faʻapipiʻi.

  1. Mulimuli i laasaga 1-2 mai le faatonuga muamua.
  2. Filifili "Faʻatulagaina le Lagolagoina".
  3. Faʻamatala mai le nofoaga o le a teu ai faamaumauga. Afai e leai se siaki faʻasosoʻo, taumafai e toe faʻafou le lisi.
  4. O lea e tatau ona e faʻamaʻoti mai mea e tatau ona teuina. I le le mafai, Windows lava ia e filifilia faila, ae mafai ona e filifili mea e te manaʻomia.
  5. Togi uma mea e tatau ai ma kiliki "Lisi".
  6. I le isi faʻamalama e mafai ona e suia le faʻatulagaga. Kiliki "Suiga Faasologa"e alu i le faailo o le aso.
  7. O iinei e te faʻamalamalamaina ai aso o le vaiaso poʻo le foafoaina o ata i aso taitasi ma le taimi amata tonu o le teuina. E totoe naʻo le faʻamaonia le sao o le taamilomilo seti ma teu le faasologa. Ua maeʻa lenei faagasologa.

I totonu o lenei tusiga, ua matou faʻaaogaina ni auala faigofie se lua e fatuina ai se ata o le Windows 7. Aʻo leʻi amataina se faʻatulagaga poʻo le fatuina o se ata se tasi, matou te fautuaina oe ia e mautinoa o loʻo i ai lau avanoa avanoa i luga o le avega o le a tuʻuina ai le archive.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona fatuina se mea e toe faʻafoʻi ai i le Windows 7