Le faʻatulagaga talafeagai o le faila

Manipulations i luga o le faiga o loʻo i ai "Ala Lelei", faʻatagaina i matou e faʻateʻaina le tele o faafitauli e fesoʻotai ma lana faʻatinoga, faʻapea foi ma fofo isi faafitauli. Ae o lea ituaiga o galuega e le mafai ona taʻua atoatoa atoatoa, aua a faʻaaogaina, o le tele o auaunaga, avetaavale ma isi vaega o le Windows e le atoatoa. I lenei itu, pe a uma ona folasia pe foia isi faafitauli, o le fesili e alu ese mai "Ala Lelei". Saili pe faʻapefea ona faia lenei mea e faʻaaoga ai algorithms.

Vaʻai foi: Faatoaagaina o le "Ala Lelei" i le Windows 7

Filifiliga mai le "Tulaga Lelei"

Auala mai fafo "Ala Lelei" poʻo "Ala Lelei" faalagolago tonu i le auala na faʻaalia ai. Ma le isi, o le a tatou iloiloina atili auiliiliga ma lenei lomiga ma iloilo mea uma mo gaioiga talafeagai.

Metotia 1: Toe amata le komepiuta

I le tele o tulaga, e alu ese mai le faiga o le suʻega, toe amata le komipiuta. O lenei filifiliga e talafeagai pe afai ua e faʻagaoioia "Ala Lelei" i le masani masani - e ala i le kilikiina o se ki U8 pe a amata le komepiuta - ma e leʻi faʻaogaina meafaigaluega faʻapitoa mo lenei faʻamoemoe.

  1. O lea kiliki i luga o le lisi o le lisi "Amata". Ona kiliki ai lea o le icon tafatolu i le itu taumatau o le tusiga "Taofi". Filifili Toe toe fai.
  2. A maeʻa lenei, o le a amata le faʻatinoga mo le toe faʻafouina o le komepiuta. I le taimi o lea, e te le manaʻomia le faia o nisi gaioiga poʻo ni auala autu. O le komepiuta o le a toe amataina masani. Pau na o tuusaunoaga o mataupu pe ae iai ni faʻamatalaga i lau PC poʻo se faʻaupuga ua uma ona setiina. Ona e manaʻomia lea e te filifili se talaaga faalilolilo pe ulufale i se faʻamatalaga code, o lona uiga, ia faia le mea lava e tasi e te faia i taimi uma pe ae faʻaogaina le komepiuta e pei o tulaga masani.

Metotia 2: "Poloaiga Tulafono"

Afai e le aoga le metotia o loʻo i luga, o lona uiga o lona uiga, atonu o oe, ua e faʻagaoioia le faʻalauiloaina o le masini "Ala Lelei" e le mafai. E mafai ona faia lenei mea e ala i "Poloaiga Poloaiga" poʻo le faʻaaoga "Faʻasalaga Faʻatonu". Muamua tatou te suʻesuʻeina le faasologa o gaioiga i le tulaga muamua o le tulaga.

  1. Kiliki "Amata" ma tatala "Polokalama uma".
  2. O lea alu i le lisi o loʻo taʻua "Tulaga Faataatia".
  3. Mauaina o se mea faitino "Poloaiga Poloaiga", kiliki saʻo. Kiliki i le tulaga "Faʻamasino e avea ma pule".
  4. O loʻo faʻaauau le atigi, lea e te manaʻomia e ave ai mea nei:

    paʻu / seti bootmenupolicy seti

    Kiliki Ulufale.

  5. Toe amata le komepiuta i le auala lava lea e pei ona faʻaalia i le auala muamua. O le OS e tatau ona amata i le ala masani.

Lesona: Faʻatoagaina o le "Poloaiga Poloaiga" i le Windows 7

Metotia 3: Setiina o Faʻamaumauga

O le metotia lenei e talafeagai pe afai e te setiina le activation "Ala Lelei" e ala i le le mafai "Faʻasalaga Faʻatonu".

  1. Kiliki "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  2. Filifili "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. Ia kiliki nei "Pulega".
  4. I le lisi o mea e aliali mai, kiliki "Faʻasalaga Faʻatonu".

    O loʻo i ai se isi faʻataʻitaʻiga filifiliga. "Faʻamaumauga Faʻatonu". Faaaoga se tuufaatasiga Manumalo + R. I totonu o le faamalama e aliali mai, ulu mai:

    msconfig

    Kiliki "Lelei".

  5. O le a faʻaaogaina le atigi fausaga. Alu i le vaega "Download".
  6. Afai o le faʻaagaaga "Ala Lelei" le faʻaaogaina na faʻaaogaina e ala ile atigi "Faʻamaumauga Faʻatonu"ona i ai lea i le eria "Filifiliga o le Faʻamasinoga" faʻafeagai "Ala Lelei" e tatau ona siaki.
  7. Faʻasaʻo le pusa ma faʻaauau "Faaaoga" ma "Lelei".
  8. O le a tatalaina se faamalama. "Faatulagaina o Meafaigaluega". I totonu, o le OS o le a faʻamalosia oe e toe amata le masini. Kiliki Toe toe fai.
  9. O le PC o le a toe faʻafouina ma faʻaauau i le taʻaloga masani.

Metotia 4: Filifili le mode ao faʻaogaina le komepiuta

E i ai foʻi tulaga pe a faʻatūina se download i luga o le komepiuta. "Ala Lelei" e ala i le lē mafai, ae tatau i le tagata faʻaoga ona faʻafesoʻotaʻi le PC i le tasi taimi pei ona masani ai. E seasea ona tupu lenei mea, ae o loʻo tupu pea. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai o le faafitauli i le faʻatinoina o le polokalama e lei maeʻa ona foia, ae o le tagata e manao e suʻe le faʻalauiloaina o le komepiuta i se ala masani. I lenei tulaga, e leai se lagona e toe faʻafoʻi le ituaiga taʻavale faʻaletonu, pe mafai foi ona e filifilia le filifiliga e manaʻomia i le taimi amata amata ai le OS.

  1. Toe amata le komipiuta o lo o alu i totonu "Ala Lelei"e pei ona faamatalaina i Metotia 1. A maeʻa ona faʻamalosia le BIOS, o le a faʻamaonia se faailo. O le taimi lava e tuʻuina atu ai le leo, e tatau ona e faia ni nai kiliki U8. I se tulaga e le masani ai, o nisi masini e ono i ai se isi auala. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o nisi komipiuta e te manaʻomia e faʻaaogaina se tuufaatasiga Fn + f8.
  2. O le lisi e amataina i le filifilia o ituaiga polokalama amata. E ala i le kiliki i luga o le aū "Lalo" luga o le komepiuta, faʻaalia le mea "Tulaga masani Windows Boot".
  3. O le a amata le komepiuta i le masani ai. Ae o le isi taimi e te amata ai, afai e te le faia se mea, ua toe faʻafou le OS i totonu "Ala Lelei".

E tele auala e alu ese ai "Ala Lelei". E lua mea o lo oi luga i luga o le lalolagi atoa, o lona uiga, suia ia tulaga faaletonu. O le fesuiaiga mulimuli na suesueina ei matou e na o le tasi le taimi e alu ai. E le gata i lea, o loʻo i ai se auala masani e toe faʻaleleia e le tele o tagata faʻaoga, ae e mafai ona faʻaaogaina pe a fai "Ala Lelei" e le o seti pei o se faʻailoga le manuia. O le mea lea, pe a filifilia se algorithm patino o gaioiga, e tatau ona mafaufau tonu i le auala na faʻaalia ai. "Ala Lelei", ma ia filifili foi, pe a maeʻa ona e suia le ituaiga o le faʻalauiloa poʻo se vaitaimi umi.