Inkscape 0.92.3

I le taimi nei, e faʻaaogaina faʻataʻitaʻi lanu vali i tagata masani masani i le tele o taimi nai lo tagata vete. Ma o se faʻamatalaga faigofie faigofie lenei. Faʻamanatu pea, o le a le taimi mulimuli na e faʻaaluina ai ata e tuʻu ai i totonu o le upega tafaʻilagi? Ma o anafea na latou fatuina, mo se faʻataʻitaʻiga, o se laasaga o le 'upega tafaʻilagi? E tutusa lava le mea.

E pei o le tulaga o isi polokalama, o le tulafono mo le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi e galue: afai e te manaʻo i se mea lelei, totogi. Ae ui i lea, ei ai tuusaunoaga i le tulafono. Mo se faʻataʻitaʻiga, Inkscape.

Faʻaopoopoina foliga ma mea muamua

E pei ona tatau ai, o le polokalama e tele meafaigaluega mo le fausiaina o foliga. O nei laina faigofie, laina o Bezier ma laina tuusaʻo, laina saʻo ma polygons (ma, e le gata i lea, e mafai ona e seti le numera o angles, le fua o le radii ma le lapotopoto). E mautinoa lava o le a e manaʻomia foi se pule, lea e mafai ai ona e vaʻaia le mamao ma faʻaaliga i le va o mea talafeagai. Ioe, o loʻo i ai mea talafeagai e pei o le filifilia ma le solo.

Ou te fia iloa o le a sili atu le faigofie mo le fouvalega e faʻatautaia Inkscape faafetai e faʻaosofia lena suiga pe a filifilia se tasi poʻo le meafaigaluega.

Faʻasagaga o taʻavale

O le otootoga o se tasi o manatu faavae o vevela mata. O le mea lea, o tagata atiaeina o le polokalama ua faaopoopoina se isi lisi mo le galulue faatasi ma i latou, i le loloto o le ae maua ai le tele o faamatalaga aoga. Soʻo se fefaʻasoaʻiga fefaʻasoaʻiga e mafai ona e vaʻaia i luga o le faʻamalamalamaga i luga, ma tatou mafaufau i le faʻaaogaina o se tasi oi latou.
Sei o tatou mafaufau e tatau ona e tusia se ata faiva. E vaʻaia oe e fai se trapezoid ma se fetu, ona faʻapipiʻi lea ina ia fetaulaia laina, ma filifili "aofai" i le lisi. O se taunuuga, e te maua se ata e tasi, o le fausiaina o laina o le a sili atu ona faigata. Ma e tele naua faataitaiga.

Faʻaaogaina o ata o raster

E ono matauina e le au faitau le mea lenei i le lisi. Ia, o le mea moni, Inkscape e mafai ona liua faʻasaga ata i vete. I le faagasologa, e mafai ona e faʻavasega le faʻamalamalamaga o pito, aveese lauulu, lamolemole lamolemole ma sili ona lelei taʻavale. O le mea moni, o le iuga mulimuli e faalagolago tele i le punavai, ae o le tagata lava ia sa faamalieina aʻu i le taunuuga i mataupu uma.

Faʻataʻatia le faia o mea faitino

Ua uma ona fausia mea faitino e manaʻomia foi ona faʻataʻitaʻia. Ma iinei, i le faaopoopo i le tulaga "atagia" ma le "rotation", o loo i ai galuega taua e pei o le tuufaatasia o elemene i ni vaega, faapea foi ma le tele o filifiliga mo le faaogaina ma le faaogaina. O nei mea faigaluega o le a sili ona aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fatuina se atinaʻe faʻaoga, lea o mea uma lava e tatau ona i ai le tele lava o le tele, tulaga ma le vaeluaina oi latou lava.

Galulue faʻatasi ma laulau

Afai e te faʻatusatusa i faʻataʻitaʻiga o ata o le raster, sa tagi le pusi iinei. Ae ui i lea, e pei ona faʻaaogaina i vek, e sili atu lenei. E mafai ona faaopoopo faʻamau, kopi kopi, ma siitia i luga / lalo. O se mea manaia o le gafatia lea e fesiitai le filifiliga i se maualuga maualuga pe maualalo. Ou te fiafia foi ona o gaoioiga taitasi ei ai se ki vevela, lea e mafai ona toe manatuaina i le tatalaina o le lisi autu.

Galue ma tusiga

E toetoe o soʻo se galuega i totonu o Inkscape o le a e manaʻomia ni tusitusiga. Ma, e tatau ona ou fai atu, o lenei polokalame ua i ai uma tuutuuga mo le galulue ai. I le faaopoopo atu i fonuka a le tagata lava ia, lapoa, ma le vaeluaina, o loʻo i ai se avanoa matagofie e pei o se tusitusiga e faʻamauina i le itu. O lona uiga e mafai ona e fatuina se fefaʻatauaʻiga, tusia faʻamaumauga eseese, ona faʻapotopotoina lea e ala i le uomiina o se faamau se tasi. O le mea moni, o tusitusiga, pei o isi elemene, e mafai ona faʻaosoina, faʻapipiʻiina pe siitia.

Fusi

O le mea moni, e le o faʻamaumauga nei na e faʻaaogaina i le Instagram, peitaʻi, latou te fiafia tele foi. E mafai e oe, mo se faʻataʻitaʻiga, ona faʻaopoopo se faʻamatalaga faapitoa i lau mea faitino, fatuina se aafiaga 3D, faaopoopo le malamalama ma ata. Ae o le mea o loʻo ou taʻuina atu ia te oe, oe lava e mafai ona e maofa i le eseesega i le faʻamalama.

Mama

• Avanoa
• Faʻasaʻo
• Faʻaogaina o pipiʻi
• Uunaia

Faʻafitauli

• O nisi galuega lemu

Faaiuga

E tusa ai ma mea na muamua atu, Inkscape e atoatoa e le gata mo le amataina o faʻataʻitaʻiga vevela, ae faʻapea foi mo tagata tomai faapitoa oe le mananao e tuʻuina atu tupe mo oloa totogi a tagata tauva.

Maua le Inkscape mo le leai o se totogi

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

Aoao e tusi i totonu o le faatonu faʻasino Inkscape Tatala ata i le CDR format Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll Faʻamatalaga mo Fesoʻotaʻiga ma iTunes e faʻaaoga ai faʻamatalaga puʻe

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Inkscape o se polokalama sili ona lelei mo le galue ai ma faʻataʻitaʻiga vevela, o le lautele o le avanoa o le a tutusa lava le manaia mo tagata amata ma tagata tomai faʻapitoa.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻataʻitaʻiga Faʻataʻitaʻi mo Windows
Faʻapupula: Inkscape
Tau: Faʻatau
Toa: 82 MB
Gagana: Rusia
Version: 0.92.3