Faʻafouina Microsoft Office Applications

O le Microsoft Office suite e faʻaaoga lelei i vaega tumaoti ma kamupani. Ma e le o se mea e ofo ai, aua o loʻo iai i totonu o lona faʻamaumauga le tuʻufaʻatasiga tatau o meafaigaluega mo galuega faʻalelei i pepa. I le taimi muamua, ua matou talanoa pe faapefea ona faʻapipiʻi le Microsoft Office i luga o se komepiuta, i le mea lava e tasi o le a matou talanoaina lona faʻamatalaga.

Faʻafou le Microsoft Office Suite

O le lē mafai, o polokalama uma lava o le Microsoft Office e faʻafouina lava, ae o nisi taimi e le tupu lenei mea. O nei mea e sili ona moni i le tulaga o le faʻaaogaina o poloka pusa palota - i le mataupu faavae, e le mafai ona toe faʻafouina, ma o se mea masani. Ae iai isi mafuaaga - ua le atoatoa le faʻatulagaga o le faʻamaumauga pe ua paʻu le tino. Ae ui i lea, e mafai ona e faʻafouina le ofisa aloaia aloaia a le Office Office i totonu o nai kiliki, ma o le ae maua nei pe faapefea.

Siaki mo faʻamatalaga

Ina ia siaki pe maua le faʻafouga mo le ofisa o le ofisa, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se talosaga e aofia ai i lona fatuga. E mafai ona avea lenei ma PowerPoint, OneNote, Excel, Upu, ma isi.

  1. Faʻasolo soʻo se polokalame a le Microsoft Office ma alu i le lisi "File".
  2. Filifili se mea "Faamatalaga"o loʻo i lalo.
  3. I le vaega "Faamatalaga auiliili o oloa" sue le faamau "Filifiliga Faʻamatalaga" (faatasi ai ma le saini "Faʻatulagaina o Ofisa") ma kiliki i luga.
  4. O le a faʻaalia le aitema i le lisi pa'ū. "Toe faafou"lea e tatau ona kiliki.
  5. O le auala e siaki ai mo faʻamatalaga o le a amata, ma afai e maua, maua i latou ma faʻapipiʻi mulimuli ane, mulimuli i laasaga o le faasitepu taʻitasi. Afai ua faʻapipiʻiina nei le polokalama o Microsoft Office, o le a faʻaalia le faʻaaliga lenei:

  6. O le mea faigofie, i ni nai laasaga, e mafai ona e faʻaleleia ni faʻaleleia mo polokalama uma mai le ofisa o le Microsoft office. Afai e te manao e toe faʻaleleia faʻaleleia, siaki le vaega e sosoo ai o lenei tusiga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafouina le Microsoft Word

Faaleleia pe taofiofia faʻafouga faʻapipiʻi

O le mea lea e tupu ai le faʻatulagaga o faʻamatalaga i talosaga a Microsoft Office e le atoatoa, ma o lea e manaʻomia ai ona faʻagaoioia. E faia lenei mea e le algorithm tutusa e pei ona faamatalaina i luga.

  1. Toe fai laasaga № 1-2 faatonuga talu ai. O loʻo i totonu o le vaega "Faamatalaga auiliili o oloa" se faamau "Filifiliga Faʻamatalaga" o le a faʻaalia i le samasama. Kiliki i luga.
  2. I le faʻalauteleina o le lisi, kiliki i le mea muamua - "Enable Updates".
  3. O se pusa talatala laitiiti e aliali mai e tatau ona e kiliki "Ioe" e faʻamaonia ai o latou faʻamoemoega.
  4. O le faatagaina o faʻafouga faʻapitoa o vaega a Microsoft Office e faigofie pei o le toe faʻafouina oi latou, i le vaʻaia o le maua o se lomiga fou.

Faʻamatalaga Ofisa i le Faleoloa a Microsoft (Windows 8 - 10)

O le tusiga e uiga i le faʻapipiʻiina o le ofisa o le ofisa, lea na matou taʻua i le amataga o lenei mea, faʻamatalaina, faatasi ai ma isi mea, pe o fea ma i le a le ituaiga e mafai ai ona e faatauina le polokalama faʻatau a Microsoft. O se tasi o avanoa e filifili ai o le faʻatau le Ofisa 2016 i le Faleoloa a Microsoft, lea ua faʻapipiʻiina i totonu o lomiga o loʻo iai nei o le polokalama faʻaoga Windows. O le polokalama faʻapipiʻi na maua i lenei auala e mafai ona faʻafou saʻo i totonu o le Faleoloa, aʻo le faʻaaogaina o le Office, e pei o isi lava talosaga na tuʻuina atu i ai, ua toe faʻafouina.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faleoloa a Microsoft

Manatua: Ina ia mulimuli i fautuaga o loʻo i lalo, e tatau ona faʻatagaina oe i le polokalama i lalo o lau faʻamatalaga Microsoft, ma e tatau ona tutusa ma le tasi na faʻaaogaina i le MS Office.

  1. Tatala le Faleoloa a Microsoft. E mafai ona e mauaina i le lisi "Amata" poʻo e ala i le sailiga suʻesuʻega ("VA + S").
  2. I le tulimanu pito i luga taumatau, sue ia pito taʻitasi e tolu i le taumatau o lau atigilima faʻamaufaʻailoga, ma kiliki i luga.
  3. I le lisi o le pa'ū, filifili le mea muamua - "Manatu ma Faamaumauga".
  4. Vaʻai i se lisi o faʻamatalaga avanoa.

    ma, afai latou te aofia ai vaega a Microsoft Office, kiliki le ki ile pito i luga. "Maua ni Faʻafouga".

  5. I lenei auala, e mafai ona afifiina Microsoft Office pe afai e faatauina i totonu o le faleoloa o loʻo teu i totonu o Windows.

    O faʻamatalaga o loʻo maua i totonu e mafai ona faʻapipiʻiina aunoa, faʻatasi ai ma se faʻafouga o le faiga faʻaoga.

Fofo faafitauli masani

E pei ona taʻua i le amataga o le tusiga, o nisi taimi e tele faafitauli i le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga. Mafaufau i mafuaʻaga o le sili ona taatele o latou ma pe faʻapefea ona faʻaumatia.

Missing Updates Button Button

E tupu o le ki "Filifiliga Faʻamatalaga"manaʻomia e siaki ma mauaina faʻamatalaga i polokalame a Microsoft Office e le o lisiina i le "Faamatalaga auiliili o oloa". O lenei tulaga e masani ai mo le faʻaaogaina o lomiga o le masini komepiuta e fesiligia, ae le gata mo i latou.

Laisene autasi
Afai o le pusa o le ofisa faʻaaogaina o loʻo i ai se laisene tuʻufaʻatasi, ona mafai lea ona toe faafouina Faʻafou le Nofoaga Windows O lona uiga, i lenei tulaga, e mafai ona faafouina Microsoft Office i le auala lava lea e tasi e pei o le faiga faʻaaogaina atoa. E mafai ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona e faia lenei mea mai tusiga taʻitasi i la matou 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia le Windows 7/8/10

Faiga Faʻavae a le Faʻalapotopotoga
Pātene "Filifiliga Faʻamatalaga" atonu e toesea pe afai o le ofisa o le ofisa e faʻaaogaina i le faʻapotopotoga - i lenei tulaga, o le pulega o faʻamatalaga e faʻatinoina e ala i se faiga faʻavae faapitoa. Pau lava le tali talafeagai o le faʻafesoʻotaʻi le tautua lagolago i totonu poʻo le pule o le polokalama.

Aua nei e taitaia polokalama mai le MS Office

E tupu lena mea o le Microsoft Office, sili atu ona sao, o polokalama a tagata o le ekalesia e taofia le tamoe. O le mea lea, faʻapipiʻi faʻafouga i le masani masani (e ala i taʻaʻiga "Teugatupe"i le vaega "Faamatalaga auiliili o oloa") o le a le galue. Ia, afai e faatauina le MS Office i le Faleoloa a Microsoft, ona mafai lea ona faʻafouina le faʻafouga, ae o le a le mea e fai i isi mataupu uma? E i ai se tali faigofie lava, lea, e le gata i lea, e faʻaaoga foi i ituaiga uma o Windows.

  1. Tatala i luga "Lisi Pulea". E mafai ona e faia lenei mea e pei o le: kulupu autu "VA + R"ulufale i le faʻatonuga"pulea"(e aunoa ma ni upusii) ma le faʻaulu "Lelei" poʻo "UI".
  2. I le faamalama e aliali, saili le vaega "Polokalama" ma kiliki le sootaga i lalo ifo - "Faʻasalaga Polokalama".
  3. O le a e vaʻaia se lisi o polokalame uma ua faʻapipiʻi i lau komepiuta. Saili le Microsoft Office i totonu ma kiliki LMB e faʻamaonia. I le pito i luga, kiliki "Suiga".
  4. I le fesuiaiga o le faamalama o talosaga o loo i luga o le lau, kiliki "Ioe". Ma, i le faamalama mo le suiina o le falemaʻi Microsoft Office, filifili "Toe faʻafoʻisia", makaina i se maka, ma kiliki "Faaauau".
  5. Mulimuli i le laasaga i lea laasaga. A maeʻa le faagasologa o le toe faʻaleleia, toe amata lau komepiuta, ona amata lea o soʻo se polokalama a Microsoft Office ma faʻaleleia le afifi i le faʻaaogaina o se tasi o metotia o loʻo faamatalaina i luga.
  6. Afai e le fesoasoani laasaga i luga ma e le amataina talosaga, o le a manaʻomia ona e toe faʻafoʻi le Microsoft Office. O mea nei i luga o la matou upega tafaʻilagi o le a fesoasoani ia te oe e faia ai lenei mea:

    Faʻamatalaga auiliili:
    Faʻamalieina atoa polokalama ile Windows
    Faʻapipiʻiina o Microsoft Office i luga o le komipiuta

Isi mafuaaga

Afai e le mafai ona faʻafouina le Microsoft Office i soʻo se auala ua matou faamatalaina, e mafai ona e taumafai e sii mai ma faʻapipiʻi le lima talafeagai i le lima. O le filifiliga lava e tasi o le a fiafia i tagata e mananao e pulea atoatoa le faagasologa o faʻamatalaga.

Faʻafou le Itulau Itulau

  1. O le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga o loʻo i luga o le a ave oe i le itulau mo le siiina mai o faʻamatalaga sili ona lata mai mo polokalama mai le suite Microsoft Office. E maitauina o le a mafai ona e mauaina ni faʻamatalaga e le gata mo le 2016, ae mo le matua 2013 ma le 2010. E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻamaumauga o faʻamaumauga uma na tuʻuina mai i le 12 masina talu ai.
  2. Filifili le faʻamatalaga e fetaui ma lau faʻauigaga o le Ofisa, ma kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia e sii mai ai. I a tatou faataitaiga, o le Ofisa 2016 o le a filifilia ma na o le pau lava le faafouga e maua.
  3. I le itulau e sosoo ai, e tatau foi ona e filifili po o le a le ituaiga faila fou e te fuafua e sii mai mo le faʻapipiʻi. E taua le mafaufau i mea nei - afai e te leʻi toe faʻafouina le Ofisa mo se taimi umi ma e le iloa poʻo fea o faila o le a fetaui ma oe, ia filifili le mea sili ona lata mai o loʻo i luga aʻe o le laulau.

    Manatua: I le faʻaopoopoga i faʻamatalaga mo le soʻotaga atoa o le ofisa, e mafai ona e vaʻaia le kopi o le taimi nei mo polokalame taʻitasi e aofia ai i lona fatuga - o loʻo maua uma i le laulau e tasi.

  4. I le filifilia o le manaʻomia o le faʻafouga, o le a toe faʻafeiloaia oe i le itulau download. E moni, e muamua ona e faia le filifiliga saʻo i le va o le 32-bit ma le 64-bit.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona iloa le loloto o Windows

    Aʻo filifilia se afifi mo le siiina mai, e tatau ona e amanaʻia e le gata o le tele o le polokalama faʻaogaina, ae faʻapea foʻi uiga tutusa o le Ofisa ua faʻapipiʻiina i lau komepiuta. I le faʻamalamalamaina, kiliki i luga o se tasi o sooga e te alu i le isi itulau.

  5. Filifili le gagana o le faʻalauiloaina o le pusa faʻalauiloa ("Rusia"), e faʻaaoga ai le lisi pa'ū tutusa, ona kiliki lea o le ki "Download".
  6. Faʻamatala mai le pusa i le mea e te manaʻo ai e tuʻu le faʻafouga, ma kiliki "Faasaoina".
  7. A maeʻa le download, faʻalauiloa le faila faila ma kiliki "Ioe" i le faʻamalama o fesili fesili.
  8. I le isi pusa, siaki le pusa i le pito i lalo o le mea "Kiliki iinei e talia ai fuaitau ..." ma kiliki "Faaauau".
  9. O lenei mea o le a amataina ai le faagasologa o le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga Microsoft Office.

    lea o le a na o ni nai minute lava e alu ai.

  10. A maeʻa ona faʻafou le faʻafouga, e manaʻomia e le komipiuta ona toe amata. Kiliki i le faamalama e aliali mai "Ioe", pe afai e te manaʻo e fai i le taimi nei, poʻo le "Leai"pe afai e te manaʻo e tolopo le toe faʻafouina o le polokalama seia oʻo i se taimi mulimuli ane.

    Vaʻai foi: Faʻatulagaga faʻapipiʻi o faʻafouga Windows

  11. O lenei ua e iloa le faʻafouina o le Ofisa i le lima. O le taualumaga e le o le faigofie ma le vave, ae aoga i mataupu pe a le o isi mea o loʻo faʻamatalaina i le vaega muamua o lenei tusitusiga.

Faaiuga

I le taimi lenei e mafai ona e maeʻa. Na matou talanoa e uiga i auala e faʻafouina ai le poloketi polokalama a Microsoft Office, faʻapea foi ma le auala e foia ai faafitauli e ono taofia ai le faatinoga masani o lenei faiga. Matou te faʻamoemoe o loʻo fesoasoani lenei tusiga ia te oe.