Faʻafeiloaʻi iTunes pe a faʻafesoʻotaʻi le iPhone: o mafuaʻaga autu o le faafitauli

Ina ia fatuina se laau o le aiga, atonu e tele se taimi e aoina ai le aoina o faʻamatalaga ma faʻamatalaga eseese. E le gata i lea, o lona faʻatinoga i luga o se pepa lautele pe a faʻatasi ma le fesoasoani a faʻataʻitaʻi kalafa o le a sili atu le taimi. O le mea lea, matou te fautuaina le faʻaaogaina o le Gramps program, o lona gaioiga e mafai ai e oe ona vave faʻatumu faʻamatalaga talafeagai ma toe faʻaaoga le laau o le aiga. Seʻio tatou tilotilo atu i ai.

Aiga laau

E lagolagoina e le polokalame le le mafaitaulia o numera o galuega faatino, ae galue i totonu i le taimi e tasi o le a le aoga. O le mea lea, afai e tele au galuega, o lenei faamalama o le a aoga, lea e faʻaalia ai se laulau o galuega uma na faia. E mafai ona e fatuina, toe faʻafoʻi pe tape se faila.

Faʻasologa autu

O elemene autu o loʻo i totonu o le laulau i le itu tauagavale, ma o latou manatu e avanoa e suia e ala i le kiliki i luga o le faamau ua faʻasaoina mo lenei mea. I Gramps, ua vaevaeina le avanoa faigaluega i ni vaega se tele, o ia mea uma e faia ai nisi o gaoioiga. E mafai ona faʻaaogaina e tagata faaaoga, ae e le mafai ona faʻanofoina.

Faʻaopoopo le tagata

I se isi faamalama, o loo i ai se ata o foliga e manaomia ona faatumuina, ae le o le atoatoa, e faaopoopo ai se tagata fou i le aiga. O le alu i taʻapa eseese, e mafai ona e faʻamatalaina auiliiliga faʻamatalaga e uiga i lenei tagata o le aiga, e oʻo i le faʻamaoniga o lona itulau faʻafesoʻotaʻi ma numera telefoni feaveaʻi.

Ina ia maimoa i le lisi atoa o tagata faaopoopo, e tatau ona e kiliki i le tab. "Tagata". O le tagata faʻaaoga o le a vave mauaina faʻamatalaga i le tulaga o se lisi o tagata taitasi ua faaopoopo. E faigofie lenei mea pe afai ua matua tele le laʻau o le aiga ma o le faʻatautaia e ala i le faafitauli.

O le i ai o ata ma isi faʻasalalauga e fesoʻotaʻi ma se tagata faapitoa poʻo se mea na tupu, e mafai ona e faʻaopopoina i se faamalama faapitoa ma fatu se lisi atoa. O le suʻesuʻega filiga o loʻo galue foi i lenei faamalama.

Faatulagaina o le laau

O iinei tatou te iloa ai se filifili o tagata ma a latou sootaga. E tatau ona e kiliki i luga o se tasi o fasi pepa e tatala ai le faatonu, lea e mafai ona e ulufale ai i se tagata fou pe faasaʻo mea tuai. O le kiliki i luga o le faʻamaufaʻailoga faʻatasi ma le ki o le kuki saʻo o le a mafai ai e oe ona alu i le faatonu ma fausia nisi fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga pe aveese lenei tagata mai le laau.

Nofoaga i luga o le faafanua

Afai e te iloa le mea na tupu ai se mea na tupu, ole a le mea e te le faʻaalia i luga o le faʻafanua e faʻaaogaina ai le tagiga. E mafai e tagata faʻapipiʻi ona faʻaopoopo se numera e le faʻatapulaaina o nofoaga i luga o le faafanua ma faʻaopopo faʻamatalaga eseese ia i latou. O se faamama o le a fesoasoani ia te oe e maua ai nofoaga uma e lisiina ai se tagata, pe faia se gaioiga e tusa ai ma mea na tusia.

Faʻaopoopo mea tutupu

O lenei tulaga e talafeagai mo i latou e mananao e fatuina se lisi o mea taua na tupu i totonu o le aiga. E mafai ona avea o se aso fanau poʻo se faaipoipoga. Tau na o le mea na tupu, faʻaopoopo se faʻamatalaga ma o le a faʻaalia i le lisi ma isi aso taua.

Fausiaina o se aiga

O le malosi e faʻaopoopo i se aiga atoa e tele lava ina faʻateleina le galuega ma le aiga, talu ai e mafai ona vave faʻaopoopo nisi tagata, ma o le polokalama o le a tufatufa atu i luga o le faafanua. Afai e tele naua aiga i le laau, o le a fesoasoani le tab. "Aiga"lea o le a latou faʻavaeina i le lisi.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • Faʻasalalau faʻasologa o faamatalaga;
  • Le i ai o le kata.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia.

E manaia telegala mo le fatuina o se gafa. O loʻo i ai mea uma e mafai ona aoga i le tagata faʻaaogaina i le taimi o le faia o sea poloketi. Ma o faʻasologa faʻamatalaga talafeagai o le a fesoasoani ia te oe e vave maua ai faʻamatalaga talafeagai e uiga i se tagata, nofoaga poʻo se mea na tupu na faʻamaonia i totonu o le poloketi.

Download Gramps mo le saoloto

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Aiga fau fale RootsMagic Taua Laʻau o le Ola Polokalama e fatu ai se gafa

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le faʻaogaina o se polokalama e faʻamaonia tele mo le galue i se galuega gafa. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o le faagasologa o lona foafoaga o le a itiiti se taimi e alu ai, ma o le a oʻo mai lava i taimi uma ia faʻamatalaga talafeagai.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Nick Wallingford
Tau: Faʻatau
Toa: 63 MB
Gagana: Igilisi
Version: 4.2.6