Faʻasaʻo le mea sese "ese mai le EFCreateError i le module DSOUND.dll i le 10,000116C5"

Aʻo galue ma se numera tele o mataitusi, e mafai e le tagata faʻaaoga ona faia se mea sese ma tape se tusi taua. E mafai foi ona aveese faʻamaumauga, lea o le a muamua e le talafeagai, ae o le faʻamatalaga o loʻo avanoa i ai o le a manaʻomia e le tagata faʻaaoga i le lumanaʻi. I lenei tulaga, o le mataupu o le toe faʻafoʻisia o imeli ua maeʻa ona faʻavave. Sei o tatou sailia pe faʻapefea ona toe faʻaleleia faʻamatalaga lafoina i Microsoft Outlook.

Faʻaleleia mai le talone toe faʻaaogaina

O le auala sili ona faigofie e toe maua ai tusi na lafoina i le ato. O le faagasologa o le toe faʻaleleia e mafai ona faia tuusao e ala i le Microsoft Outlook interface.

I le lisi o le faʻamaumauga o le imeli o loʻo faʻaumatia ai le tusi, vaavaai mo le vaega "Aveesea". Kiliki i luga.

Ae tatou te leʻi tatalaina se lisi o tusi lafoai. Filifili le tusi e te manaʻo e toe faʻaleleia. Matou te kiliki i luga i le kī saʻo o le kusi. I le lisi autu o loʻo i ai, filifili ia mea "Move" ma "Isi faila".

I le faamalama e aliali mai, filifili le nofoaga muamua o le pusa o le tusi aʻo leʻi faʻaumatia, poʻo se isi lava faitautusi i le mea e te manaʻo e toe faʻafoʻi. A maeʻa filifili, kiliki i le "OK" button.

A maeʻa lena, o le a toe faʻaleleia le tusi, ma o loʻo avanoa mo le faʻaogaina atili, i totonu o le pusa na faʻamaonia e le tagata faʻaoga.

Toe maua mai imeli maeʻa faʻamalolo

O loʻo i ai faʻaupuga o faʻamatalaga e le o iai i totonu o le Faʻasologa o Meatotino. Atonu e mafua mai i le mea moni na faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga se mea ese mai le pusa o Meataitasi ua Aveese, pe ua maeʻa maeʻa lenei tusi, pe afai foi na te aveeseina se tusi e aunoa ma le toe lafoina i le Faʻasalalau Mea Tetele e ala i le lolomiina o Shift + Del. O ia mataitusi ua taʻua o le malo-solo.

Ae, e na o le tepa muamua lava, o sea aveeseina e le mafai ona suia. O le mea moni, e mafai ona toe maua mai imeli, e oʻo lava ia i latou na faʻamalo e pei ona faʻamatalaina i luga, ae o se tulaga taua mo lenei mea o le aofia ai lea o le Faʻasalalauga.

Alu i le lisi o le "Amata" o Windows, ma i le fomu sue, type regedit. Kiliki i luga o le iuga na maua.

A maeʻa lena, o le suiga i le Ofisa Resitala o Windows. Faia o se fesuiaiga agai i le ki faamaumauina HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Exchange Client Options. Afai ei ai soʻo se tasi o laupepa iina, matou te maeʻa le auala i le lima e ala i le faʻaopopoina o api tusi.

I le Faauluuluga o Filifiliga, kiliki i luga o se avanoa avanoa ma le ki o le kuki saʻo. I le lisi autu o loʻo faʻaalia, alu i 'aitema "Foafoaga" ma "Parakalafa DWORD".

I totonu o le fanua o le mea na faia ai le parakalafa ulufale i totonu o le "DumpsterAlwaysOn", ma lolomi le faamau o le ENTER i luga o le komepiuta. Ona faalua ona kiliki lea o lenei mea.

I le matala, tatala le tasi i le "Tulaga", ma ia suia le parakalafa "Calculus" i le "Decimal" position. Kiliki i le "OK" button.

Katia le faatonu resitala, ma tatala Microsoft Outlook. Afai na tatalaina le polokalama, ona toe toe faʻafou lea. Matou te agai atu i le pusa lea na tupu mai ai le mataʻitusi o le mataitusi, ona siitia ai lea i le vaega o le "Foliga".

Kiliki le ata i le "Toe Maua mai Mea Uma Faʻasoloina" le lipine i foliga o se ato faʻatasi ma se ufanafana e alu ese. O loʻo iai o ia i le vaega o "Faamama". I le taimi muamua, o le faailoga e le o toaga, ae ina ua uma ona taitaia le resitala, lea na faamatalaina i luga, na maua ai.

I le faamalama e tatala, filifili le tusi e manaʻomia ona toe faʻaleleia, filifili, ma kiliki i le "Toe faʻafoi mea ua filifilia". A maeʻa lena, o le a toe faʻaleleia le tusi i lana tusi muamua.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e lua ituaiga o le toe faʻaleleia o tusi: toe faʻaleleia mai le talone toe faʻaaogaina ma toe faʻaleleia pe a maeʻa ona faʻaumatia. O le auala muamua e matua faigofie lava ma faʻaogaina. Ina ia faia le toe faʻaleleia o le filifiliga lona lua, e tatau ona e faia le tele o laasaga muamua.